Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

taip,taip , apie šitą smile.gif
jo kiekis tai galingas, čia , manau kokiems trims, o gal ir penkiems metams užtektų biggrin.gif

bet yra ir mažesnis ten pat

na,man tai kaina,palyginus su "ice resin"- visai normaliatrodo smile.gif, ir siustis nereikia
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 30, 16:51)
taip,taip , apie šitą smile.gif
jo kiekis tai galingas, čia , manau kokiems trims, o gal ir penkiems metams užtektų  biggrin.gif

bet yra ir mažesnis ten pat

na,man tai kaina,palyginus su "ice resin"- visai normaliatrodo smile.gif, ir siustis nereikia

taip apie sita sneku biggrin.gif
atidarius galioja puse metu, todel didziuliais kiekiais pirkti apsimoketu pasidalinimui su bendraminciais, bet sandelyje dideliu vistiek nera lotuliukas.gif
as ir to mazesnio puse draugei pardaviau, isnaudosim ir vel pirksime drinks_cheers.gif
Atsakyti
pardon, aš biškutį ne į dervinukų temą ax.gif blush2.gif

aliete, kai jūs kaitinate savo plieną krosnyje, ar kaitinate apvalią vielą ir ją paskui kalate? jei taip, ar metalas liekas juodas? o gal atkaitinate nukaltą / suraitytą gaminį?
na gal sudėtingai aš čia rolleyes.gif bandysiu savo plieninei vielai priduot šiek tiek daugiau vertės ax.gif jei mažą daiktą, gal ant dujinės pavyktų? o jei ką, į savo krosnelę mestelsiu, kai pasikursim smile.gif tik paskui tarp pelenų reiks ieškot biggrin.gif hihihi.gif bet variantas g.gif

tiesa, dar į temą jei kam bus naudinga pradedančiom 4u.gif aš labai sėkmingai dervą apipjausčiau kur nereikia visus nutekėjimus po kokių 8 val nuo dervos užliejimo. na, nakčia užliejau, ryte kai galėjau, pabandžiau apipjaustyt. Derva dar buvo pakankamai minkšta, kad pasiduotų peiliui, bet ir pakankamai tvirta, kad neliktų pirštų žymių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 01 spalio 2011 - 12:01
Aruna, Miško uoga, širdis džiaugias žiūrint į tokius gražius darbelius.... thumbup.gif thumbup.gif

Reiks ir man vėl prisiverst papyliot, o tai kažko apleidau .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 10 01, 12:55)
pardon, aš biškutį ne į dervinukų temą  ax.gif  blush2.gif

aliete, kai jūs kaitinate savo plieną krosnyje, ar kaitinate apvalią vielą ir ją paskui kalate? jei taip, ar metalas liekas juodas? o gal atkaitinate nukaltą / suraitytą gaminį?
na gal sudėtingai aš čia  rolleyes.gif bandysiu savo plieninei vielai priduot šiek tiek daugiau vertės  ax.gif jei mažą daiktą, gal ant dujinės pavyktų? o jei ką, į savo krosnelę mestelsiu, kai pasikursim smile.gif tik paskui tarp pelenų reiks ieškot biggrin.gif hihihi.gif bet variantas  g.gif

plienas atkaitinamas tam kad taptu minkštesnis- tada ji lengviau raityti ir kalti , taigi pirma atkaitini vielą, o poto darai dirbinį smile.gif , aš atkaitindavau savo keramikai skirtoje degti krosnyje , kitų būdų nesu bandžiusi , beje dabar jau pati nekaitinu, nes aptikau ,kad yra pirkti jau atkaitintos plieninės vielos biggrin.gif , apsiperku "Litagra" , ten beje ir vario yra ir žalvario
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 29, 10:35)
Raudona:
......
Ramunytės:

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbaaaaaaaaaaai patiko vielytės suraitymai thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif ir visai gražus darbelis pasidaręs.

Na gal jau ir aš po kurio laiko bandysiu kažką sukurti... Nes pastaruoju metu tik ateidavau pasigrožėti jūsų darbeliais.
Net pati nemaniau kad mane taip stipriai veikė tėvelio liga, bet pasirodo visgi negalėjau imtis rankdarbiavimo - mūza neatskrisdavo.
verysad.gif vakar su juo atsisveikinom visam laikui.
Atsakyti
Nuotaikinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 10 01, 17:51)
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbaaaaaaaaaaai patiko vielytės suraitymai  thumbup.gif    4u.gif    thumbup.gif  ir visai gražus darbelis pasidaręs.

Na gal jau ir aš po kurio laiko bandysiu kažką sukurti... Nes pastaruoju metu tik ateidavau pasigrožėti jūsų darbeliais.
Net pati nemaniau kad mane taip stipriai veikė tėvelio liga, bet pasirodo visgi negalėjau imtis rankdarbiavimo - mūza neatskrisdavo.
verysad.gif  vakar su juo atsisveikinom visam laikui.

Užuojauta dėl tėvelio netekties verysad.gif Pati tai išgyvenusi, todėl labai suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 10 01, 17:51)

verysad.gif  vakar su juo atsisveikinom visam laikui.

Uzuojauta ir stiprybes Jusu seimai verysad.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, verysad.gif užuojauta..
Ir ačiū už įvertinimą.. 4u.gif
Atsakyti
ačiū už palaikymą.
Nesitikėjau, kad sunkiausia buvo ne laidojant... Tik dabar tas tikrasis suvokimas ateina.

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Nuotaikinga - reikia tik laiko....

QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 30, 15:03)
ačiū už  thumbup.gif  ax.gif

apie šitą buvo užsiminta anoje temoje smile.gif radau smile.gif tik kaina didesnė. Bet ir kiekis didelis..

Bet zinot kas man ten nepatiko "Saugoti, kad nepatektų ant odos ir į burną. Sukelia nudegimus, gali sukelti odos alerginių reakcijų". Na, ant odos tikrai patenka dirbant, tai negi toki kruopstu darba dirbsi su pirstinem??? Ir kiekis, tai nemazas, kaip sunaudot per 6 men - jau tieeek prilietum

o pas mane voliojosi kažkokio lievako lotuliukas.gif , tai labai gerai sunaudot tokiems klijavimams
user posted image
Atsakyti