Polimerinis molis kepamas 110-130 laipsniu, bet apie pusvalandi...
Atėjau pasiguosti

Aną naktį per energingai (kaip naktį
) maišiau dervą ir jau tiek mažiukų burbuliukų pridariau, kad net balta buvo nuo jų
ir niekaip jie neišsiprašė lauk, nors ir šildžiau ir šnekinau
vienžo visus savo rėmukus išardžiau ir liesiu iš naujo
GAILA GĖLYČIŲŲŲŲ
tiesa, pasiruošiau ir rėmukus sagoms
tik dar nežinau tiksliai, kur jas prisiūsiu. Gal prie palto į kokį storą šaliką visai tiktų

Aną naktį per energingai (kaip naktį

tiesa, pasiruošiau ir rėmukus sagoms

Vasara pakvipo...
Labai mielas komplektukas

Rugiagėlės
Ta Ice rezin išliekanti mėlyna spalva
Pasirodysim pasirodysim kada.. Galva pilna minčių, tik "nedadielkų" nesinori rodyt

Ta Ice rezin išliekanti mėlyna spalva

Pasirodysim pasirodysim kada.. Galva pilna minčių, tik "nedadielkų" nesinori rodyt

O kaip jūs padarot, kad jis būtų ne ant pagrindo kažkokio, o tik rėmuose?

QUOTE(Koxamte @ 2011 10 16, 02:47)
is blogos puses priklijuojam lipnios juosteles, o po to kai sustingsta - nulupam. Merginos rase, jog popierine lipni juostele svariau nusilupa. As nebandziau.
Aliete, kaip grazu!

pas mane tai irgi daug nebaigtu, arba tik elementai nesurinkti i galutini darba, vis laiko pritruksta

vakar per skubejima susimaisiau Crystal resin vietoj 1/2 - 1/1 ir uzpyliau, po kokiu 3 val prisiminiau procesa ir supratau, kad paskubejau

Geras, kaip įdomiai
Dėkui už atsakymą

QUOTE(taniux @ 2011 10 16, 18:21)
is blogos puses priklijuojam lipnios juosteles, o po to kai sustingsta - nulupam. Merginos rase, jog popierine lipni juostele svariau nusilupa. As nebandziau.
aš popierinę klijavau. bet kad ir kaip ji gražiai nusilupa, vis dėlto lieka a le raštas. Kadangi man jau pavyko išsukti skaidriai titaną, tai ir pasimatė tas trūkumas

savaitgalį liejau liejau tos dervos tai net šiąnakt sapnavau, kad mažasis (truputį virš metų didumo) kai įsisuko į mano rėmukus, kaip sulipo visas! oioi

Bandyk nagu lako valikliu arba paprastu spiritu pavalyti - nusivalo

QUOTE(Bjauruska @ 2011 10 17, 08:28)
tikrai

tik dar reikėjo su vilna pašveisti - pavalyti

ačiū

Sagė mamai: