Įkraunama...
Įkraunama...

Savana

QUOTE(bemsiuke @ 2011 09 07, 15:38)
vejantis mada kad suteikt vaikui originalu mazai ar visai nepasikartojanti varda kartais jau gerokai persistengiama....  doh.gif

drinks_cheers.gif Kartais stipriai persistengia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2011 09 02, 14:17)
Kokius jausmus jums kelia sis vardas? Teigiamus ar neigiamus? Man sis vardas stiprus. Kaip realybeje kasdieniniame gyvenime jis pritaptu? Uzsienyje nieko nenustebintum, o stai lietuveleje neteko girdeti ax.gif

Štai kokius jausmus - asociacijas http://www.google.lt...h...701&bih=606

QUOTE(Ūla @ 2011 09 02, 17:44)
Man šypseną sukėlė, kai perskaičiau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(2olko2 @ 2011 09 08, 16:52)
O sau mamyte toki varda ar noretum doh.gif ???

Va va, labai geras klausimas visoms, norinčioms duoti idiotiškus vardus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 09 07, 18:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif besigėdijančiom įprastų vardų siūlau kelis:Geizeris,Vulkanas,Pusiaujas,Dugnas,Paralelė,Atogrąža,Papėdė,Mangrovė,Antarktida,Rezervatas,Įlanka ir t.t.Man tai skambiausias yra Atogrąža ir Rezervatas. 4u.gif

Jūs čia atsargiai su pasiūlymais. dar kas priims už rimtą pinigą.
Atsakyti
o man grazu, yra Liepu, Egliu, Ramuniu, Veju, Upiu ir t.t. tai kodelgi negaletu buti Savana, as ne Lt, mano daruges dukryte America..man ir grazu ..
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2011 09 11, 14:20)
o man grazu, yra Liepu, Egliu, Ramuniu, Veju, Upiu ir t.t. tai kodelgi negaletu buti Savana, as ne Lt, mano daruges dukryte America..man ir grazu ..

blink.gif America..... unsure.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2011 09 11, 14:20)

lotuliukas.gif Čia iš tos pačios serijos, kai vienas populiariausių armėniškų vardų buvo Armenas
Atsakyti
Atsiprasau iskarto, kam nepatiks mano postas, bet perskaicius net juokas paeme;) O kodel gi ne Fekalija? Juk irgi neiprastas;)
Atsakyti
Nepatinka
Atsakyti
Papėdė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
lietuvoj geriau tiktų samana, savana tegul lieka amerikai rolleyes.gif
Atsakyti
Žiauru, nu argi nėra normalių žmogiškų vardų, kodėl taip einama iš proto? verysad.gif
Atsakyti