Įkraunama...
Įkraunama...

Savana

QUOTE(lili* @ 2011 09 16, 11:29)
doh.gif tai tada ir Tundra vadinkim, dykuma, taiga  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
beprociu teveliu klejones...
Atsakyti
Man patiko filmas Dear John,ten buvo Savana.koks skirtumas kad nelietuviskas,bet skamba lietuviskai,ne kaip kokia ashley:)geras vardas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 09 02, 18:44)
Man šypseną sukėlė, kai perskaičiau.

QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 14, 18:10)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
beprociu teveliu klejones...

Labai patiko komentarai - nuotaika superinė lotuliukas.gif o vardas be ryšio schmoll.gif
Atsakyti
Sesė galės būt Tundra mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif Tikrai nedėkite tokio vardo, neverskite vaiko dėl vardo kompleksuoti.
Atsakyti
Kiek teko girdėti keistų vardų, tai manęs Savana nelabai stebina. O ir skamba ganėtinai maloniai. Nenustebčiau, jei ateity šis vardas taptų labiau priimtinas.
Atsakyti
Uoj, iki ašarų prajuokino šitas vardas lotuliukas.gif tai Savanos sesės turėtų būti Taiga, Tundra ir Stepė lotuliukas.gif
Atsakyti
Turėjau kaimynus, kurių mergaitė su tokiu vardu buvo.. Nu keistai man klausydavosi, kai mama mergaitę vardu šaukdavo ax.gif man irgi asocijuojasi su stepe, dykuma, tundra ir pan. unsure.gif
Atsakyti
Nezinau ar nustebintu, nes kalbant apie vardus kuo toliau, tuo maziau kas stebina, bet kad vardas ne koks tai tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Ė ė, čia kažkuri siūlėt Stepė - taigi čia gali būt nuo Stepo, reiškia, normalus vardas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svarelis888 @ 2013 04 24, 13:03)
Uoj, iki ašarų prajuokino šitas vardas  lotuliukas.gif  tai Savanos sesės turėtų būti Taiga, Tundra ir Stepė  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 30 balandžio 2013 - 21:57
QUOTE(lili* @ 2011 09 16, 10:29)
doh.gif tai tada ir Tundra vadinkim, dykuma, taiga  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti