Įkraunama...
Įkraunama...

Savana

hm... galvojau galvojau apie ta Savana... nu nera jis lietuviskai skambantis kad ir kaip bebutu. bet jau man tikrai zyyymiai geriau skamba Savana, nei kokia Samanta doh.gif

Atsakyti
Tundra nepalyginamai gražiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2olko2 @ 2011 09 08, 07:52)
O sau mamyte toki varda ar noretum doh.gif ???

QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 14, 10:10)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
beprociu teveliu klejones...

QUOTE(svarelis888 @ 2013 04 24, 05:03)
Uoj, iki ašarų prajuokino šitas vardas  lotuliukas.gif  tai Savanos sesės turėtų būti Taiga, Tundra ir Stepė  lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu, kodel lietuviai tokie pikti.... Na nepatinka, tai nepatinka, taip ir sakykit. Lietuvoj neiprastas, bet netgi geresnis negu Aironas, Mia ar Tija, kurie LT db labai populiarus. Be to, siandieninej Lietuvoj -didele tikimybe, kad si panele i uzsieni isvaziuos...
Atsakyti
Graziai skamba. gal kiek neiprastas vardas, nes t.y.berods kazkokios vietos pavadinimas... g.gif
Papildyta:
Uzsienyje tai labia tinka thumbup.gif
O LT , aj LT visi tyciojasi is visko, kas neirasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 05 02, 12:09)
Graziai skamba. gal kiek neiprastas vardas, nes t.y.berods kazkokios vietos pavadinimas... g.gif
Papildyta:
Uzsienyje tai labia tinka thumbup.gif
O LT , aj LT visi tyciojasi is visko, kas neirasta doh.gif

manau, kad savana, kaip ir dykuma, ar stepė- nėra vardas nei Lietuvoj, nei kur kitur. Beje, girdėjau, kad tyčiojasi ne tik Lietuvoj. unsure.gif

"Savana – subekvatorinių platumų geografinė zona.

Vyrauja varpinės žolės su pavieniais medžiais ir krūmais. Augalai prisitaikę pakelti ilgai trunkančią sausrą: lapai šiurkštūs, labai nuleisti arba virtę dygliais, medžių kamienai padengti stora žieve. Varpinės žolės aukštos (3-5 m). Medžiai neaukšti, šakotais kamienais ir skėtiškomis lajomis (skėtinės akacijos). Kai kurie medžiai kamienuose kaupia vandenį (baobabai, buteliniai medžiai ir kt.). Savanos ypač būdingos Afrikai, didelius plotus užima Pietų Amerikoje, Indijoje ir Australijos tropinės platumose."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 02 gegužės 2013 - 12:09
Vilkra, Savana (Savannah) yra miestas JAV, Dzordzijos valstijoj. Savannah (ivairus rasybos variantai) JAV yra gana iprastas vardas. Yra ir tokia pavarde.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2013 05 02, 14:27)
Vilkra, Savana (Savannah) yra miestas JAV, Dzordzijos valstijoj. Savannah (ivairus rasybos variantai) JAV yra gana iprastas vardas. Yra ir tokia pavarde.

Tikiu.. 4u.gif rašau savo asociacijas.
Atsakyti
Dar yra neblogas vardas Pampa (isp. Las Pampas) ir Spyglys.
Atsakyti
QUOTE(giedriause @ 2013 05 02, 20:25)
Dar yra  neblogas vardas Pampa (isp. Las Pampas) ir Spyglys.

dėl Spyglio tai susilaikysiu - yra toks vardas, gal net visai smagus... bigsmile.gif

Bet Pampa tikrai liuks biggrin.gif Žmonės - štai jums vardas thumbup.gif

Lietuviai ne piktesni už kitus - tik nereikia čia. O kad tėveliai nesąmones su vardais daro - tai jau tikrai apie vaiką mažiausiai galvoja.. Tūkstančiai gražių ausiai įprastų, reikšminių prasmingų vardų - tik rinkis.. Tai ne... Kad ir nežmoniškai - ale vis kitoniškai doh.gif
Atsakyti
O man visai nieko , Savana , aisku near jis lietuviskas, bet nieko cia blogo nematau .. pvz ir Nevada kaip vardas man graziai skamba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2013 05 08, 08:05)
O man visai nieko , Savana , aisku near jis lietuviskas, bet nieko cia blogo nematau .. pvz ir Nevada kaip vardas man graziai skamba  smile.gif

blink.gif tikiuos, cia baika buvo ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti