Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

user posted image

ŠIAULIEČIAI STATOSI SVAJONIŲ NAMUS 

Aukštelkes  - Bubiu puse

poeme
zojux
Dovis
giedre.v
henrieta75
jova
masajugi
Rendi
rudenine
ragaina
astukas
vandenex81

Ginkunai

ambre
korisda
notyte
Cili
biesas66
Susena

Gegužiukai

astaes
kreizzy
tetis Evaldas
Mistika

Žaliukiu k.

laimingas

Medelynas

osera

Rekyvos puse

femme_fatale
bitute555
rasyte
makaliuks
rugstele

Pabaliai

nise
trylikta
airise
aulina
berže
gi2lux
seima is 5

Centras

janna
praeiviene

Šeduva

mamylio

Kuršenai

tomoshius
zvejys

Kužiai

Karolag

Radviliškio puse

Agnestar

Vijoliai

mylima2007

KAIRIAI 

Tuzinas

user posted image

slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti biggrin.gif
4u.gif
PASKUTINE TEMA ČIA
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 05 rugsėjo 2011 - 12:54
Ačiū už naujus namučius 4u.gif

QUOTE(ambre @ 2011 09 05, 08:26)
Mes  statom kvartaliuke prie Ginkunu/Malavenu tvenkinio- taip ant lentos raso biggrin.gif

Einu ieškot kuris čia malavėnų tvenkinys bigsmile.gif
Radau, tai kaip suprantu čia tas pats kaip ir Švedės
O kuri gatvė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 05 rugsėjo 2011 - 15:28
QUOTE(Susena @ 2011 09 05, 17:26)
Ačiū už naujus namučius 4u.gif
Einu ieškot kuris čia malavėnų tvenkinys bigsmile.gif
Radau, tai kaip suprantu čia tas pats kaip ir Švedės
O kuri gatvė?

Taip- tas pats mirksiukas.gif Mes Miglos-o jus?

P.S. uz kokiu poros trejetos savaiciu vainika kelsim... Tai ar cia man reiks pint ar statybininkai turi pint? lotuliukas.gif pas draugus kazkoki plastmasini pakabino-tai as kaip minimum tikro azuolinio noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 05 rugsėjo 2011 - 15:41
QUOTE(ambre @ 2011 09 05, 16:38)
Taip- tas pats mirksiukas.gif  Mes Miglos-o jus?
P.S. uz kokiu poros trejetos savaiciu vainika kelsim... Tai ar cia man reiks pint  ar statybininkai turi pint? lotuliukas.gif   pas draugus kazkoki plastmasini pakabino-tai as kaip minimum  tikro azuolinio noreciau lotuliukas.gif

Oserai 4u.gif
darbinikai iskels biggrin.gif ir neis toliau dirbti jei ju tinkamai nepavaisinsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 05 rugsėjo 2011 - 15:53
QUOTE(ambre @ 2011 09 05, 16:38)
P.S. uz kokiu poros trejetos savaiciu vainika kelsim... Tai ar cia man reiks pint  ar statybininkai turi pint? lotuliukas.gif  pas draugus kazkoki plastmasini pakabino-tai as kaip minimum  tikro azuolinio noreciau lotuliukas.gif

Tai cia jau statybininkai organizuotis turi,o savininkai vaises uz vainika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano stogo vainikas dabar pastogėj pakabintas wub.gif
Tai pratęskim apie garų ir šilumos išvedimą, ąčiū,kas atsiliepėt ir parašėt.gal dar kas kokių minčių turi.
Kas turit jau dujas,kur yra jūsų kranelis viduj,matomas ant sienos tarp spintelių? Aš taip nelabai noriu(man taip pasiūlė).Kokie būtų variantai?Aš norėčiau apačioj spintelėse.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 09 05, 17:38)
Mano stogo vainikas dabar pastogėj pakabintas wub.gif
Tai pratęskim apie garų ir šilumos išvedimą, ąčiū,kas atsiliepėt ir parašėt.gal dar kas kokių minčių turi.
Kas turit jau dujas,kur yra jūsų kranelis viduj,matomas ant sienos tarp spintelių? Aš taip nelabai noriu(man taip pasiūlė).Kokie būtų variantai?Aš norėčiau apačioj spintelėse.

turiu apacioje spinteleje smile.gif bute irgi turejome nusileide i spintele ir ileide i siena vamdzius ....viskas pagal projekta daryta buvo
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 09 05, 16:47)
turiu apacioje spinteleje  smile.gif bute irgi turejome nusileide i spintele ir ileide i siena  vamdzius ....viskas pagal projekta daryta buvo

Na va,reiškia galima.nesuprantu,ką tir projektuotojai šneka.Gal jiem taip paprasčiau,pabraižo bet ką ir viskas.O aš gi turiu galvoti,kaip bus padaryta realiai ir koks bus vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 05, 00:36)
As buvau. Nutarem kad pjausim miska ir bus sklypai. Planas  iki pat rekyvos..

Buvai? O tu ne Ginkūnuose statais? ax.gif O šiaip tai dalį padalino sklypais, o dalį atitvėrė, darys vis dėlto parką smile.gif

QUOTE(kreizzy @ 2011 09 05, 08:40)
lotuliukas.gif biesai,negasdink zmoniu blink.gif  biggrin.gif

Ne ne, neišgąsdino. Mūsų sklypas nedaeina iki beržyno.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 09 05, 15:38)
P.S. uz kokiu poros trejetos savaiciu vainika kelsim... Tai ar cia man reiks pint  ar statybininkai turi pint? lotuliukas.gif  pas draugus kazkoki plastmasini pakabino-tai as kaip minimum  tikro azuolinio noreciau lotuliukas.gif

Na tai galima sakyti kaimynai. Mes Ajeru gatvej bigsmile.gif
Atsakyti
Mes siandien zidini nusipirkom ir zidinistai atleke apsiziuret. Bijau rytoj ju samata pamatyt. Reiks turbut isgert pries paziurint rolleyes.gif
Galetu siaip ir musu statybininkai sumuryt jei paprasytumem g.gif Net nezinau ar cia bais sudetinga. Ryt ziuresim. O kokiame aukstyje kabinot zidini? Gal 50-60 cm. nuo grindu g.gif
Siandien technini sutikom prie namo (jis atrodo amzinai ten trinasi ir kabinejasi rolleyes.gif ). Bet gerai, labai naudinga. Kai ji pamatau man kojos i zeme sulenda. Pagalvoju kad dabar jau psio, ka nors lupt lauk reikes lotuliukas.gif Bet tai tik jo ivaizdis, o as nepriprantu. Kaip tik buvo tuo metu kai zidinistai taresi ka daryt o jis stovejo ir klausesi (tie nezinojo kas jis toks). Bet jis neturejo jiems priekabiu, kai ka patare tai manau gal neblogi zidinistai.
Pas mus jau aplink langus ir duris armatura suklijavo, tai dabar kai sudes skersine armatura, armuos visa nama. Tada jau namo spalva rinktis doh.gif Niekaip as nepataikau tu spalvu. Ai kaip bus taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 09 05, 20:32)
Mes siandien zidini nusipirkom ir zidinistai atleke apsiziuret. Bijau rytoj ju samata pamatyt. Reiks turbut isgert pries paziurint  rolleyes.gif
Galetu siaip ir musu statybininkai sumuryt jei paprasytumem  g.gif Net nezinau ar cia bais sudetinga. Ryt ziuresim. O kokiame aukstyje kabinot zidini? Gal 50-60 cm. nuo grindu  g.gif
Siandien technini sutikom prie namo (jis atrodo amzinai ten trinasi ir kabinejasi  rolleyes.gif ). Bet gerai, labai naudinga. Kai ji pamatau man kojos i zeme sulenda. Pagalvoju kad dabar jau psio, ka nors lupt lauk reikes  lotuliukas.gif Bet tai tik jo ivaizdis, o as nepriprantu. Kaip tik buvo tuo metu kai zidinistai taresi ka daryt o jis stovejo ir klausesi (tie nezinojo kas jis toks). Bet jis neturejo jiems priekabiu, kai ka patare tai manau gal neblogi zidinistai.
Pas mus jau aplink langus ir duris armatura suklijavo, tai dabar kai sudes skersine armatura, armuos visa nama. Tada jau namo spalva rinktis  doh.gif Niekaip as nepataikau tu spalvu. Ai kaip bus taip  cool.gif

Kontaktus židinistų parašyk ,jei tikrai gerai padarys.Kokį židinį pirkot?
Atsakyti