Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

QUOTE(ambre @ 2011 09 12, 12:00)
Na vadinasi,pas mane atvirksciai, bet as juk ir nesirinksiu sienu spalvos,prie kurios sunku derinti kitas spalvas.
Gera eklektika padaro tik profesionalai, tad megejams verta tureti tema,kurios verta
laikytis.Nepamenu,kas ten rase apie sokoladini torta su grietinele ir vysniom-taigi spalvynas aiskus- ruda,balta ir vysnia.Apie  ju atspalvius nesiplesiu.Kitus gal zaves koks napoleonas su smelio ir balta...Ir taip per visus kambarius vystyti ta tema-gauname vientisa ir neisblaskyta rezultata. Spalviniu sprendimu galybe-pavydziu pilna .

Balta visada prie visko dera-atspalvi pataikyti sunkoka, nupasakoti jo nematant dar sudetingiau, nes kiekvienas isivaizduojame skirtingai.
Bet gali puikiai atrodyti ir vos pilksvos sienos, ypac jei planuojate baltus apvadus.O tekstile ir akcentai pagyvinimui gali buti is alyviniu,raudonu,melynu,net geltonu ,zaliu tonu.Pilka spalva - puiki! mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pabandysiu ir as trigrasi ikisti del dizainu namuose.. Ambre teisi manau,nes stebuklo su sienom nepadarysi,nesukursi kazkokio ypatingo grozio. Taip,akcentus galima ir netgi reikia deti,bet visas grozis susideda is aksesuaru ir baldu.. Tiesa man sunkiai suvokiama tokia situacija kai nezinai kokios nori spalvos..As jau zinau kokia bus pas mane name ir vadinasi baldai bus derinami prie ju........ . Juk tai paprasta bigsmile.gif
Tiesa,pilka spalva man nepatinka nes ui kaip ji jau skandinavijoj atsibodo.. Taippat kaip ir balta doh.gif ,geriau koki svelnu tona ideti ir viskas. (bet tai jau pagal skoni)
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 09 12, 13:53)
berzes mintis  smile.gif
o kaip su pilka? Asfaltas vakarejancios saules fone? Kas gali buti pilka ir skanu?

imk suri su pilku pelesiu lotuliukas.gif

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 09 12, 16:56)
...paskui pamaciau NICe, kai ieini po kaire pirmame aukste, pakankamai tvirtos pasirode... patiko, jei laiku uzmacius buciau, tikrai buciau rinkusis...

as Nic tik Dubingiuose grindjuostes maciau. O kur dar buvo? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turejote reikalu su LITKAMA? Ar patikima kontora?
Atsakyti
Sveikos, as irgi pritariu Amrei, kad reikia pirma sienas isdazyti, istapetuoti, o tada baldai, akcentai ir t.t....
Papildyta:
Sita spalva man labai patinka ji kai kur primena pilka, kai kur chaki spalva.Pilka spalva tikrai grazu, jauku,paslaptinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 12 rugsėjo 2011 - 21:14
Su ta pilka spalva tai kazkoks anekotas. Kai pries pora metu bandziau pas save derinti pilka su baklazano (violetine gal daugiau) spalva daug kas man is vietiniu prijaucianciu dizainieriams sutartinai aiskino jog tai nykuma ir vienas is laiausiai nevykusiu deriniu.
O dabar zurnalu virseliai mirga nuo panasiu deriniu.

Zodziu pats zmogus turi gerai jaustis pasirinktame spalvu derinyje, o visa kitka jau smulkmenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 09 12, 22:02)
Su ta pilka spalva tai kazkoks anekotas. Kai pries pora metu bandziau pas save derinti pilka su baklazano (violetine gal daugiau) spalva daug kas man is vietiniu prijaucianciu dizainieriams sutartinai aiskino jog tai nykuma ir vienas is laiausiai nevykusiu deriniu.
O dabar zurnalu virseliai mirga nuo panasiu deriniu.

Zodziu pats zmogus turi gerai jaustis pasirinktame spalvu derinyje, o visa kitka jau smulkmenos smile.gif

o jūs jau projektuojant apie spalvas galvojot? Man dabar galva projektu susukta ir apie spalvas net nesigalvoja.
Atsakyti
na mano sienos bus baltos/pilkos/dramblio kaulas g.gif jau statant namą žinojau, kad noriu baltos virtuvės, viskas biggrin.gif svetainės baldų dar nežinau kokių noriu g.gif o šiaip tai kaip gerai, kad mes skirtingi ir visų namai skirtingi, vieno spalvoti ir ryškūs, kito - balta-ruda ir t.t. svarbiausia, kad gerai jaustumėmės savo namuose drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indukė: 13 rugsėjo 2011 - 08:06
QUOTE(ambre @ 2011 09 12, 20:36)
imk suri su pilku pelesiu lotuliukas.gif

gera mintis thumbup.gif Bus pilka derinama su gelsvu.
Papildyta:
QUOTE(Indukė @ 2011 09 13, 09:06)
na mano sienos bus baltos/pilkos/dramblio kaulas  g.gif  jau statant namą žinojau, kad noriu baltos virtuvės, viskas  biggrin.gif 

labai gerai, kad tu viska zinai thumbup.gif
balta virtuve turetu buti labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 09 13, 09:10)
gera mintis  thumbup.gif Bus pilka derinama su gelsvu.

Pilka man labiausiai dera su balta, juoda,oranzine, raudona ir melsva. Taigi as buciau uz melsvaji pelesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 09 10, 09:11)
Na mums sake skaiciuoti taip, kambarys-savaite, tai ir planuojam jau gruodi gyvent tikrai smile.gif

Uhu, kaip greitai darbai smile.gif

QUOTE(Osera @ 2011 09 10, 09:28)
agnestar  net nezinau ar tapetuociau vien masinomis ...gal geriau  dazyta siena ,ir lipdukai su masinomis ,Nusibos nuplesi

Netapetuociau ir as, bet pvz kazkokia dali kambario galima g.gif
QUOTE(Osera @ 2011 09 10, 18:12)

agnestar  ar buvai susitikusi su dizainere  g.gif

Buvau del vonios, dbr laukiu rezultatu su virtuve ir apsvietimu g.gif
QUOTE(ambre @ 2011 09 12, 09:14)
O ka cia galvoti- pasirenki norima spalva ir dazai visas sienas vienodai,jei yra noro -miegamuosiuose galima panasaus atspalvio tapetus klijuoti.
Taip interjeras vientisiau atrodo - negu primarginta bet kaip:)

Kartojau ir kartosiu- namu grozi ir jaukuma reikia kurti su baldais, tekstile ir daiktais ,o ne su lubu  ir sienu priraitymais (kaip musu dizaineriais siulo doh.gif )

drinks_cheers.gif Pas mane visos sienos bus dramblio kaulo daug maz spalvytes :)grindys juodo sokolado , o akcentai visi bus raudonos spalvos blush2.gif Jau esu minejusi kazkada apie spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuzinas @ 2011 09 12, 21:14)
Sveiki,

gal kas turejote reikalu su LITKAMA? Ar patikima kontora?

Žiūrint kokie reikalai smile.gif Na mes užsakėm kartotinį namo projektą,paruošė per mėn ir šiaip viską geranoriškai paaiškino,žodžiu likom patenkinti
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 09 13, 08:02)
o jūs jau projektuojant apie spalvas galvojot? Man dabar galva projektu susukta ir apie spalvas net nesigalvoja.

ne, viskas gavosi gana spontaniskai.

kai jau darba su statybom uzbaigti, ir prasideda pati "idomiausioji" tinkavimas ir sienu paruosimai pradedi dairytis baldu.
visai netycia uzmaciau labai idomu pietu stala su dar idomesnem kedem ir spalvu deriniu, na ir kaina superine. tai va taip i mano namus atejo pilkos ir baklazono spalvu derinys.

o siap, priklausomai nuo patalpos (tamsi, sviesi) renkieie spalvos tona salta/silta ir pasirenki patinkncia spalva.

kiti gal ir kitaip jas rinkdavosi...
Atsakyti