Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

QUOTE(masajugi @ 2011 09 13, 15:07)
Jus man paaiskinkit, kas cia per Maximos pinigai, ar kai duoda cekiu kazkokiu ar is tos Aciu korteles??? blush2.gif

perkant maximoje ,aciu korteleje kaupiasi pinigai smile.gif paziurek raso cekio apacioje smile.gif jeis galima atsiskaityti dali sumos pacioje maxsimoje,a smile.gif ar ermitaze,pateikus aciu kortele prie kasos
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 09 13, 12:19)
Rugsejo 14-15d.d. ERMITAZE visoms prekems 25% nuolaidos. SKUBEKIT !!!!!!

Aha, visoms.... kur jau ne... Taip tik reklamuojasi, o kai reiktu pirkti, tai ziurek ir tam netaiko, ir anam netaiko. Tik jau negalvokit, kad ermitazas save nusiskriaus! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 09 13, 14:21)
Ane?  g.gif na blyn...klausyk, zadu ryt poryt atvaziuoti jei niekas nesikeis, uzlekciau paveizeti  g.gif atsius i az kontakus wink.gif
O kaip cia?  g.gif maximos pinigus isleidi? ar kaip?

o grindis isplauti ,ar palikti neplautas po pusryciu mano seimynos biggrin.gif
ir dar galetu buti neapsiniaukus diena ,tai isvis visas grozis pasimatytu smile.gif
[quote=Mistika...,2011 09 13, 16:07]
Aha, visoms.... kur jau ne... Taip tik reklamuojasi, o kai reiktu pirkti, tai ziurek ir tam netaiko, ir anam netaiko. Tik jau negalvokit, kad ermitazas save nusiskriaus! rolleyes.gif
[/quotae]
kam jau akcija tai netaikoma ,o daugiau kaip ir viskam ...kiek pirkome tiek gaudavome nuolaida
Atsakyti
Mano pastaba, jog Ermitazo akcijines prekes kurias galima rasti Maximoje, su nuolaida kainuoja lygiai tiek pat kiek Maksimoje iprasta kaina smile.gif

Ir speju, kad bus parasyta iki 25 procentu.

Kas pries geras pora savaiciu mane nustebino Ermitaze, tai tai jog kanceliarinem buvo didelemis raidemis parasyta nemaza nuolaida. O laaaaabai mazomis raidelemis tame paciame "skelbime", kad kaina ant prekes - jau su taikoma nuolaida g.gif
Tai va ir gaunasi, kad nieko ten nepigiau...Man reikejo kopijavimo popieriaus. Tai pacioje Maxmijoje nusipirkau pigiau be jokios nuolaidos ta pati popieriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 rugsėjo 2011 - 17:33
Sveiki, gal kas galetumete rekomenduoti sulinio kasejus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksis @ 2011 09 13, 18:48)
Sveiki, gal kas galetumete rekomenduoti sulinio kasejus?  smile.gif

sulinio kasejas 860152042 mums kase pries 2 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 09 13, 17:49)
o grindis isplauti ,ar palikti  neplautas po pusryciu mano seimynos  biggrin.gif
ir dar galetu buti neapsiniaukus diena ,tai isvis visas grozis pasimatytu  smile.gif

Zodziu, visakme grazume palik biggrin.gif As dar tiksliai nzn kada taleksiu, kai lis, tada vaziuosim, en skitomis ne leitingomis dienomis vyras dirbs g.gif
Atsakyti
Nu žinokit man visai kai kas neblogai atrodo padaryta "Remigijaus Baldų",gal verta pas jį užeit?
Atsakyti
DEKUI KREIZZY 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 09 13, 15:07)
Aha, visoms.... kur jau ne... Taip tik reklamuojasi, o kai reiktu pirkti, tai ziurek ir tam netaiko, ir anam netaiko. Tik jau negalvokit, kad ermitazas save nusiskriaus!  rolleyes.gif

As prisikarpau Bauhof litu tai man pastoviai tenai 25%. Ermitazui ilsetis su savo tokiais issisokimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote protingo ekskavatorininko kontaktus, kuris galetu iskasti kanalizacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 09 14, 13:44)
As prisikarpau Bauhof litu tai man pastoviai tenai 25%. Ermitazui ilsetis su savo tokiais issisokimais  mirksiukas.gif

labiau apsimoka ermitaze, tik reikia buti is anksto nuziurejusiam tam tikras prekes. 25 ir 45 proc. siek tiek yra skirtumas.
Atsakyti