Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 09 20, 16:42)
g.gif

Galvoju reikia daryt viska thumbup.gif , ir signalizacijas, ir draudima, ir kas tik imanoma, slapuku kokiu pridaryt dar patiems...

Ir per daug cia temose apie tai nesidiskutuokit apie savo asmenines apsaugas, o tai neaisku, kas cia lankosi, ir kas skaito...
Aisku, apie bendrus dalykus idomu paskaityt, pasitart... mirksiukas.gif

Pritariu. Draudimas + signalizacija. Signalizacija bent atbaidys neprofesionalus. Profesionalai tikrai issiaiskins, kur drausta, prie ko prijungta signalizacija. Todel tikrai reikia pakankamai atsargiai dalintis savo asmenine informacija.

Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 09 21, 08:55)
Profesionalai tikrai issiaiskins, kur drausta

koks galetu buti jiems skirtumas, drausta ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 09 21, 07:58)
koks draudimas (statiniu ar turto)?
Papildyta:
Mokama tik uz atvykima per sutarta laika, saugos tarnyba nuostoliu neatlygins, jeigu per tas minutes butu nuostolis. Jeigu jie neatvyktu per sutarta laika, tada butu kitas klausimas, galima butu reikalauti, gal teismu, nezinau, kol kas neteko susidurti su tokiu atveju.

Turto mirksiukas.gif
O kas pasakys per kiek jie laiko atvyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 09 21, 08:26)
Turto  mirksiukas.gif
O kas pasakys per kiek jie laiko atvyko  bigsmile.gif

Turbut geriausias variantas draudimas+signalizacija. Tik jau tikrai niekas nepasakys, ar apsauga laiku atvažiavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 09 21, 11:02)
Turbut geriausias variantas draudimas+signalizacija. Tik jau tikrai niekas nepasakys, ar apsauga laiku atvažiavo g.gif

kodėl ne, kiek žinau tai fiksuojama sekundžiu tikslumu.
Atsakyti
Kokia tiksliai vyras buvo nusiziurejes vaizdo stebejimo sistema negaliu dbr paskayti g.gif Bet esme, kad vaizdas esant reikalui irasomas, galima netgi transluoti internetu g.gif Aisku prie to ir signalizacija, atskiro kambario apsauga su judesiu davikliais ir t.t. zodz doh.gif
Zodz, gaila, akd esant reikalui negaleciau pasinaudoti vyro sautuvais lotuliukas.gif Bet tikiuosi, akd sitoks reikalas niekada ir nepribres smile.gif
O draudima beros LT draudime esame nusiziureje g.gif
Atsakyti
Sendien nusipirkau sklypą 4u.gif Ačiū už sveikinimus biggrin.gif

Iškart prie reikalo. Patinka vienaaukščio namo projektas. Nematau jokių minusų todėl prašau jūsų pamtyt ką nors blogo. Pabandžiau jį pririšt prie sklypo (šiaurė viršuje). Prašau taip pat pakritikuot.

Projektas "Arnas"

user posted image

user posted image

http://www.namoproje...k...iki=[]=1&garages[]=2&search=Ieškoti

Namas sklype

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 21 rugsėjo 2011 - 13:58
QUOTE(Vyriukas @ 2011 09 21, 14:56)
Nematau jokių minusų todėl prašau jūsų pamtyt ką nors blogo. Pabandžiau jį pririšt prie sklypo (šiaurė viršuje). Prašau taip pat pakritikuot.

Sunku prikibti. Nebent prie smulkmenu: kampiniai langai, namas galetu buti staciakampio formos, kad butu maziau astriu kampu. Bet cia skonio reikalas.
Sakyciau sekmingas startas smile.gif Neblogas tas Arnas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 21 rugsėjo 2011 - 14:29
Vyriuk. Neblogai,neblogai. Kaikas pasakytu is virtuves nesimato vaizdo i gatve. Kaikam tai minusas. Bet cia jau skonio reikalas. O kampinis langas tik vienas. Tai niekis.
Gerai kad vaiku kambariai atskirti nuo tevu.
Papildyta:
P.s. Is priekio tai jis man grynas saulius.
Atsakyti
O man kaip moteriškei truputuką kliūna, kad atėjus į namus iš parduotuvės teks tempti maišus per pusė namo. ax.gif Kažkaip man labiau įprasta kad virtuvė netoli įėjimo būna. bet čia žinoma mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 09 21, 15:57)
O man kaip moteriškei truputuką kliūna, kad atėjus į namus iš parduotuvės teks tempti maišus per pusė namo. ax.gif  Kažkaip man labiau įprasta kad virtuvė netoli įėjimo būna. bet čia žinoma mano nuomonė mirksiukas.gif

vyrai turi tempti krepsius, o tau priekyje nueiti i virtuve ir nebent isdestyti pirkinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 09 21, 15:06)
vyrai turi tempti krepsius, o tau priekyje nueiti i virtuve ir nebent isdestyti pirkinius  thumbup.gif

Kad ne visada tie vyrai po ranka doh.gif
Atsakyti