Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

QUOTE(Vyriukas @ 2011 09 21, 13:56)
Sendien nusipirkau sklypą  4u.gif Ačiū už sveikinimus  biggrin.gif

Iškart prie reikalo. Patinka vienaaukščio namo projektas. Nematau jokių minusų todėl prašau jūsų pamtyt ką nors blogo. Pabandžiau jį pririšt prie sklypo (šiaurė viršuje). Prašau taip pat pakritikuot.

Siaip projektas tikrai neblogas, bet man kai kas uzkliuvo. Pirmiausia, tai ilgas koridorius per visa nama.... nu grynai kaip bute! biggrin.gif Toliau, tik viena WC ir ta pati ne per didziausia.... Pinigu, aisku, susitaupys, bet komforto jau nebus. Na ir zinoma, pasigendu drabuzines! Cia jau taip moteriskai mirksiukas.gif O siaip tai tikrai neblogas variantas! Nu bet sklypa, tai nebloga (dydziu) nuciupai! Kurioj vietoj tokio dydzio sklypus pardavineja?
P.S. paskaiciavau, tai kazkur apie 12a, nera jau taip baisiai daug, kaip is pradziu ant paveiksliuko pasirode... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika...: 21 rugsėjo 2011 - 16:00
Sklypas Raizgiuose. Žmogus turėjo 5 sklypus. Nuleido kainas tai per savaitę trijų nebeliko smile.gif

Tai kiek suprantu viskas normalei su tuo projektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2011 09 21, 16:05)
Sklypas Raizgiuose. Žmogus turėjo 5 sklypus. Nuleido kainas tai per savaitę trijų nebeliko smile.gif

Nu kaip smagu girdeti, kad Siauliuose vistik veiksmas vyksta, nera mirusi NT rinka thumbup.gif Tikekimes, kad ir butus taip pat gerai pirks, kai ateis laikas saviski parduoti biggrin.gif O kas del projekto, tai jei isvardinti dalykai nekliudo, tada viskas atrodo gerai. Tikrieji trukumai pasimatys, kai pradesite jame gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 21, 14:50)
Vyriuk. Neblogai,neblogai. Kaikas  pasakytu is virtuves nesimato vaizdo i gatve. Kaikam tai minusas. Bet cia jau skonio reikalas.  O kampinis langas tik vienas. Tai niekis.
Gerai kad vaiku kambariai atskirti nuo tevu.
Papildyta:
P.s. Is priekio tai jis man grynas saulius.

Saulius tai čia tas kur virtuvė į gatvę turbūt?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2011 09 21, 17:05)

neblogas projektas smile.gif ,tik man kliuna didelis koridorius net 20m2,ne kambarys negyvensi,o sildyti teks blush2.gif ,vonia jei tik viena tai noretusis didesnes ax.gif ,garazas 2 auto,bet jei realiai sustatysit dvi,tai vos atsidarysite dureles,kad islipti g.gif ,o jei miegamaji padidintumete tai tilptu drabuzine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 09 21, 16:06)
vyrai turi tempti krepsius, o tau priekyje nueiti i virtuve ir nebent isdestyti pirkinius  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 09 21, 17:34)
neblogas projektas smile.gif ,tik man kliuna didelis koridorius net 20m2,ne kambarys negyvensi,o sildyti teks blush2.gif ,vonia jei tik viena tai noretusis didesnes ax.gif ,garazas 2 auto,bet jei realiai sustatysit dvi,tai vos atsidarysite dureles,kad islipti g.gif ,o jei miegamaji padidintumete tai tilptu drabuzine biggrin.gif

seip koridorius nebus toks didelis kaip parasyta. Taip tik suzonuota o realiai koridorius susilies su virtuves erdve ir viskas. Kek beliks to koridoriaus? Per viena kambari ir dar vieno kambario duris....

Seip name viskas taip minimalistiskai (su plotais) ,bet pakankamai gerai. Vonia 8-m2 na ir gana. Aisku dar kurnors ipaisyti atskira tualeta butu neblogai g.gif Kad ir katilines kampa nuvogus.. Beje,kokiu kuru kurensites? Seip man keistokas pasirode mazgas kur yra durys i vonia ir tevu kambari.. Suprantu nisa kazkiek padeda sulauzyti vagono-koridoriaus ivaizdi,bet man kazkaip keistokai ta nisa atrodo..(tokia biski klaustrofobine)
patiko kad yra minimali drabuzine tik iejus iskart (aisku tamburas maziukas,bet geriau negu nieko),o poto iejus per antras duris dar viena drabuzine kur gales buti reciau naudojami daigtai. dar vienas niuansas truputi prajuokino.. kaip suprantu zidinys nupiestas ir salia jo sofke.. doh.gif Paiso architektai beleka.. Taip arti zidinio sofa neimanoma ir aplamai,koks velnias noretu uzstoti degancia ugni su sofa ir jos nematyti biggrin.gif
Liudina tai kad tevu miegamasis maziausias is visu triju kambariu..

Bet viskas taip minimaliai,minimaliai su plotais.. Bet geriau negu butas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 21 rugsėjo 2011 - 17:06
QUOTE(kreizzy @ 2011 09 21, 16:34)

thumbup.gif Pasigilinsiu.... Dėkui!
Papildyta:
Reiškias sofkę išmesim. O miegamojo sieną perkelsim. Niša man irgi įtartina. Ją panaikinus padidės vonia ir miegamasis.

P.S. gal žinot panašių projektų?
Atsakyti
O miegamojo sieną perkelsim. Niša man irgi įtartina. Ją panaikinus padidės vonia ir miegamasis.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O miegamojo sieną perkelsim.

I kuria puse kelsite? Kieno saskaita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 21 rugsėjo 2011 - 17:28
Į lauką (link vidinio kiemo)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 21, 18:05)
dar vienas niuansas truputi prajuokino.. kaip suprantu zidinys nupiestas ir salia jo sofke.. doh.gif  Paiso architektai beleka.. Taip arti zidinio sofa neimanoma ir aplamai,koks velnias noretu uzstoti degancia ugni su sofa ir jos nematyti  biggrin.gif

o as aplamai jokio zidinio nematau biggrin.gif matau uz sofkes ir aplink teliko vieta alia gelynus pavaizduotus... g.gif

ax.gif pamaciau biggrin.gif bet jis keistai pradinges tame paveiksliuke kur i foruma ikeltas, o nuejus i namoprojektas.lt lyg ir matosi.. bet ten jis ir negaletu lyg buti.. nera jam nei kamino, o ir vizualizacijoj ten tik pertvara.
Zodziu matosi pripaisyta beleko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuzinas: 21 rugsėjo 2011 - 17:43