QUOTE(kreizzy @ 2011 09 21, 17:34)
neblogas projektas

,tik man kliuna didelis koridorius net 20m2,ne kambarys negyvensi,o sildyti teks

,vonia jei tik viena tai noretusis didesnes

,garazas 2 auto,bet jei realiai sustatysit dvi,tai vos atsidarysite dureles,kad islipti

,o jei miegamaji padidintumete tai tilptu drabuzine
seip koridorius nebus toks didelis kaip parasyta. Taip tik suzonuota o realiai koridorius susilies su virtuves erdve ir viskas. Kek beliks to koridoriaus? Per viena kambari ir dar vieno kambario duris....
Seip name viskas taip minimalistiskai (su plotais) ,bet pakankamai gerai. Vonia 8-m2 na ir gana. Aisku dar kurnors ipaisyti atskira tualeta butu neblogai

Kad ir katilines kampa nuvogus.. Beje,kokiu kuru kurensites? Seip man keistokas pasirode mazgas kur yra durys i vonia ir tevu kambari.. Suprantu nisa kazkiek padeda sulauzyti vagono-koridoriaus ivaizdi,bet man kazkaip keistokai ta nisa atrodo..(tokia biski klaustrofobine)
patiko kad yra minimali drabuzine tik iejus iskart (aisku tamburas maziukas,bet geriau negu nieko),o poto iejus per antras duris dar viena drabuzine kur gales buti reciau naudojami daigtai. dar vienas niuansas truputi prajuokino.. kaip suprantu zidinys nupiestas ir salia jo sofke..

Paiso architektai beleka.. Taip arti zidinio sofa neimanoma ir aplamai,koks velnias noretu uzstoti degancia ugni su sofa ir jos nematyti
Liudina tai kad tevu miegamasis maziausias is visu triju kambariu..
Bet viskas taip minimaliai,minimaliai su plotais.. Bet geriau negu butas