QUOTE(savrina @ 2011 11 25, 10:04)
O gal žinai iš kokių psl siuntėsi katydid?
Aš dar tik renkuosi suknutę. Niekaip neapsisprendžiu iš kurio siuvėjo siųstis - landybridal.com ar dressilyme.com. Dar vilioja allfordress.com
Mano draugė siuntėsi iš tidebuy.com. Suknutę gavo tikrai gražią, kokybišką, ir kainavo apie 800 lt. Čia su siuntimu ir pataisymu Lietuvoje.
Kiek domėjausi, tai jei suknutė su nėriniais kažkokiais, tai geriau siustis išlandybridal, nes jie turi tikrai neblogų ir gražių nėrinių.
Ankstesnėje žinutėje aš įmečiau pora nuorodų. ten išsisaugojau internete rastų landybridal ir dressilyme siuvėjų siutų suknelių nuotraukas. Manau iš jų galima susidaryti nors kažkokį vaizdą ko iš šių pardavėjų galima tikėtis. Žinoma, vieni modeliai jiems sekasi geriau, kiti ne taip gerai. Bet bendras vaizdas gana neblogas. Manau, kad kai kurios suknelės tikrai lenkia kai kurių nuomos suknelių kokybę ir vaizdą. Apėjau tikrai nemažai Vilniaus ir Panevėžio nuomos salonų ir vaizdas tikrai nenudžiugino. Nes buvo vos keli salonai kai suknelės vaizdas ir kokybė atitiko kainą. Tikrai praktiškai visi salonai siunčiasi iš kiniečių arba patys siuva.