Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(savrina @ 2011 11 24, 15:31)
vogueweddingdress žadėjo atsiųsti nuotraukas, tai laukiu vis  g.gif Jie žadėjo ir tau claudet ?

ne smile.gif mano jau praejo svente, sia vasara, siuvausi as, nesisiunciau.
Atsakyti
Pavėluoti sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 25, 10:04)
O gal žinai iš kokių psl siuntėsi katydid?  4u.gif

Aš dar tik renkuosi suknutę. Niekaip neapsisprendžiu iš kurio siuvėjo siųstis - landybridal.com ar dressilyme.com. Dar vilioja allfordress.com g.gif
Mano draugė siuntėsi iš tidebuy.com. Suknutę gavo tikrai gražią, kokybišką, ir kainavo apie 800 lt. Čia su siuntimu ir pataisymu Lietuvoje.
Kiek domėjausi, tai jei suknutė su nėriniais kažkokiais, tai geriau siustis išlandybridal, nes jie turi tikrai neblogų ir gražių nėrinių.
Ankstesnėje žinutėje aš įmečiau pora nuorodų. ten išsisaugojau internete rastų landybridal ir dressilyme siuvėjų siutų suknelių nuotraukas. Manau iš jų galima susidaryti nors kažkokį vaizdą ko iš šių pardavėjų galima tikėtis. Žinoma, vieni modeliai jiems sekasi geriau, kiti ne taip gerai. Bet bendras vaizdas gana neblogas. Manau, kad kai kurios suknelės tikrai lenkia kai kurių nuomos suknelių kokybę ir vaizdą. Apėjau tikrai nemažai Vilniaus ir Panevėžio nuomos salonų ir vaizdas tikrai nenudžiugino. Nes buvo vos keli salonai kai suknelės vaizdas ir kokybė atitiko kainą. Tikrai praktiškai visi salonai siunčiasi iš kiniečių arba patys siuva.
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 25, 13:28)
Pavėluoti sveikinimai  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katydid @ 2011 11 25, 15:41)
Aš dar tik renkuosi suknutę. Niekaip neapsisprendžiu iš kurio siuvėjo siųstis - landybridal.com ar dressilyme.com. Dar vilioja allfordress.com g.gif
Mano draugė siuntėsi iš tidebuy.com. Suknutę gavo tikrai gražią, kokybišką, ir kainavo apie 800 lt. Čia su siuntimu ir pataisymu Lietuvoje.
Kiek domėjausi, tai jei suknutė su nėriniais kažkokiais, tai geriau siustis išlandybridal, nes jie  turi tikrai neblogų ir gražių nėrinių.
Ankstesnėje žinutėje aš įmečiau pora nuorodų. ten išsisaugojau internete rastų landybridal ir dressilyme siuvėjų siutų suknelių nuotraukas. Manau iš jų galima susidaryti nors kažkokį vaizdą ko iš šių pardavėjų galima tikėtis. Žinoma, vieni modeliai jiems sekasi geriau, kiti ne taip gerai. Bet bendras vaizdas gana neblogas. Manau, kad kai kurios suknelės tikrai lenkia kai kurių nuomos suknelių kokybę ir vaizdą. Apėjau tikrai nemažai Vilniaus ir Panevėžio nuomos salonų ir vaizdas tikrai nenudžiugino. Nes buvo vos keli salonai kai suknelės vaizdas ir kokybė atitiko kainą. Tikrai praktiškai visi salonai siunčiasi iš kiniečių arba patys siuva.

Tas tiesa ka norejau siutis neradau, pasimatuoti ir kainos nuvalkiotu nerealios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 11 25, 15:41)
Kiek domėjausi, tai jei suknutė su nėriniais kažkokiais, tai geriau siustis išlandybridal, nes jie  turi tikrai neblogų ir gražių nėrinių.

Aš rytoj pradėsiu turą po salonus, ne rinktis, o pasidairyti ar forma suknelės kurią nusižiūirėjau man tiks..buvau jau issirinkusi is inwedingdress, kertinau siųstis, bet pažiūrinėjau tidebuy ir čia radau dar gražesnę doh.gif doh.gif doh.gif
Bet maniškė su nerinukais..tai prašysiu nuotraukų ir iš šių gamintojų..
Atsakyti
O siaip, susumavus, jusu turima info, kuris tinklapis atrodo jums patikimiausias?
Man atrodo, tai butu inweddingdress.com bei allfordress.com, antroje vietoje rasyciau landybridal, trecioje-lihgtinthebox
dar patikimas-davidbridal, bet jo i savo sarasa neitraukiu, nes ten man tiesiog per brangu butu siustis
Atsakyti
MissR is allfordress tai tik as vienintele ko gero siunciausi, ar ne? g.gif gal reiktu daugiau nuomoniu internete paieskot, maza kas. As, kaip zinia, patenkinta, bet vienas patenkintas klientas is vieno tai nelabai dar patikima biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau ieskoti atsiliepimu dar , bet ju labai mazai, arba zmones tiesiog tingi atsiliepimus palikti, arba mazai kas uzsisako is ju g.gif visdelto didelis pliusas jiems kad rodo jau ju pasiutas sukneliu foto o ne katalogines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 27 lapkričio 2011 - 11:48
Paskutinė sau gražiausią suknelę radau www.tidebuy.com ir išpardavimas dabar vestuvinėms suknelems, bet atsiliepimai manęs nenudžiugino schmoll.gif

http://www.sitejabbe...ebuy.com?page=2
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 28, 12:03)
Paskutinė sau gražiausią suknelę radau www.tidebuy.com ir išpardavimas dabar vestuvinėms suknelems, bet atsiliepimai manęs nenudžiugino  schmoll.gif

http://www.sitejabbe...ebuy.com?page=2

Vis gi šiandien išpardavimo paskutinė diena, gali būti, kad i vakarą imsiu ir užsisakysiu suknelę iš šio psl. g.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif , Paziurejus tai ivertinimas nuo 1 iki 5 zvaigzdziu biggrin.gif ir zinok tu ten ar tenkins kokybe
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 28, 09:47)
Vis gi šiandien išpardavimo paskutinė diena, gali būti, kad i vakarą imsiu ir užsisakysiu suknelę iš šio psl.  g.gif  doh.gif

kad tie ispardavimai dabar pastoviai, kiek stebejau visada buvo smile.gif
Atsakyti