QUOTE(MissR @ 2011 11 26, 13:58)
O siaip, susumavus, jusu turima info, kuris tinklapis atrodo jums patikimiausias?
Man atrodo, tai butu inweddingdress.com bei allfordress.com, antroje vietoje rasyciau landybridal, trecioje-lihgtinthebox
dar patikimas-davidbridal, bet jo i savo sarasa neitraukiu, nes ten man tiesiog per brangu butu siustis
Man atrodo, tai butu inweddingdress.com bei allfordress.com, antroje vietoje rasyciau landybridal, trecioje-lihgtinthebox
dar patikimas-davidbridal, bet jo i savo sarasa neitraukiu, nes ten man tiesiog per brangu butu siustis
Remiantis bendravimu su pardavėjais, nuotraukomis inweddingdress atrodo patikimiausias, parašiau užklausą i tidebuy (dedu dar i juos daug vilčių)

lightinthebox, allfordress neradau sau patinkančių taigi atkrenta iškart

Voguedress atrašinėja labai neformaliai ir nesiunčia savo realių darbų pavyzdžių.
Esmė tokia, kad arba pasiseks arba ne

Man kantrybei liko jau nebe daug, rizikuosiu, bet kokiu atveju siunčiantis

Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 11 27, 13:43)
Bandziau ieskoti atsiliepimu dar , bet ju labai mazai, arba zmones tiesiog tingi atsiliepimus palikti, arba mazai kas uzsisako is ju
visdelto didelis pliusas jiems kad rodo jau ju pasiutas sukneliu foto o ne katalogines

Atsiliepimų tikrai nemažai, mečiau ir nuorodas ankstesniuose psl, tiek, kad reik pasistudijuoti, kadangi viskas anglų kalba..Lietuviai nelabai dar propoguoja šį pirkimo būdą

Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 11 28, 13:30)
Gali būti, aš tik dabar užmačiau būtent tidebuy

Papildyta:
QUOTE(Jurguras @ 2011 11 28, 13:14)
Labukas
, Paziurejus tai ivertinimas nuo 1 iki 5 zvaigzdziu
ir zinok tu ten ar tenkins kokybe

Tas žvaigždutes jie patys gali susidėliot ir nunispalvint, į tai manau mažiausia reik kreipti dėmesį