Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(MissR @ 2011 11 26, 13:58)
O siaip, susumavus, jusu turima info, kuris tinklapis atrodo jums patikimiausias?
Man atrodo, tai butu inweddingdress.com bei allfordress.com, antroje vietoje rasyciau landybridal, trecioje-lihgtinthebox
dar patikimas-davidbridal, bet jo i savo sarasa neitraukiu, nes ten man tiesiog per brangu butu siustis

Remiantis bendravimu su pardavėjais, nuotraukomis inweddingdress atrodo patikimiausias, parašiau užklausą i tidebuy (dedu dar i juos daug vilčių) g.gif

lightinthebox, allfordress neradau sau patinkančių taigi atkrenta iškart smile.gif

Voguedress atrašinėja labai neformaliai ir nesiunčia savo realių darbų pavyzdžių.

Esmė tokia, kad arba pasiseks arba ne doh.gif
Man kantrybei liko jau nebe daug, rizikuosiu, bet kokiu atveju siunčiantis blink.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 11 27, 13:43)
Bandziau ieskoti atsiliepimu dar , bet ju labai mazai, arba zmones tiesiog tingi atsiliepimus palikti, arba mazai kas uzsisako is ju  g.gif  visdelto didelis pliusas jiems kad rodo jau ju pasiutas sukneliu foto o ne katalogines

Atsiliepimų tikrai nemažai, mečiau ir nuorodas ankstesniuose psl, tiek, kad reik pasistudijuoti, kadangi viskas anglų kalba..Lietuviai nelabai dar propoguoja šį pirkimo būdą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 11 28, 13:30)
kad tie ispardavimai dabar pastoviai, kiek stebejau visada buvo smile.gif

Gali būti, aš tik dabar užmačiau būtent tidebuy ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurguras @ 2011 11 28, 13:14)
Labukas 4u.gif , Paziurejus tai ivertinimas nuo 1 iki 5 zvaigzdziu biggrin.gif ir zinok tu ten ar tenkins kokybe

Tas žvaigždutes jie patys gali susidėliot ir nunispalvint, į tai manau mažiausia reik kreipti dėmesį smile.gif
Atsakyti
Is tidebuy nepirkciau , nepatiko man tiek keli ju darbai kuriuos pavyko uzmatyt:
user posted image
reali
user posted image

user posted image
reali
user posted image

user posted image
reali
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 28 lapkričio 2011 - 12:54
Tau atsiuntė šias foto iš tidebuy ?
Ištikrųjų išsirinkusi suknelę buvau "zuvytes" formos, bet pasimatavusi realiai, salonuose supratau, kad patogiausia ir lengviausia su tokio tipo:
user posted image

O ir prašysiu be šleifo, nes labai nepatogu ir galima išsidrėbti laisvai blink.gif
Atsakyti
neatsiunte, ju paciu svetaineje atkapsciau prie keliu sukneliu, kaip suprantu, cia ju siutos suknios, kitaip, kokia prasme jas det ju tinklapy?

as irgi mastau apie undine ir su sleifu, su dideliu sleifu, bet dabar isgasdinai g.gif
ko jau ko, bet labiausiai ir bijau uzkliut ir parvirsti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai cia daug skaitinejausi, bet nieko neradau apie si pardaveja:
http://www.dhgate.co...61e8c56156.html

Gal kas yra uzsakineje is ju?
Esme tame, kad sita suknele radau ju vieninteliame puslapyje, o jos laaaaaabai noriu smile.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 28, 23:46)
neatsiunte, ju paciu svetaineje atkapsciau prie keliu sukneliu, kaip suprantu, cia ju siutos suknios, kitaip, kokia prasme jas det ju tinklapy?

as irgi mastau apie undine ir su sleifu, su dideliu sleifu, bet dabar isgasdinai  g.gif
ko jau ko, bet labiausiai ir bijau uzkliut ir parvirsti  blush2.gif

Jau besimatuojant, jis man labai trugdė schmoll.gif
Reikia pasipraktikuoti tik, mažiausiai norim parvirsti tą dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laarikee @ 2011 11 29, 09:09)
Sveikos,

labai cia daug skaitinejausi, bet nieko neradau apie si pardaveja:
http://www.dhgate.co...61e8c56156.html

Gal kas yra uzsakineje is ju?
Esme tame, kad sita suknele radau ju vieninteliame puslapyje, o jos laaaaaabai noriu smile.gif
aciu smile.gif

Šiame puslapyje sukneles parduoda ne vienas pardavėjas. Todėl reikia labai žiūrėti kas parduoda, nes gali įsigyti ir labai kokybiškai pasiūta ir labai baisių.
Atsakyti
Nuziurejau kelias sukneles is maggie sottero gal kas patartumete is kur geriausia uzsisakyti jas? gal kas esate uzsisakineja orginalus kokios kainos? g.gif
Atsakyti
kazkas dairesi tokios sukneles

http://www.ebay.co.u...=item3f0f1c5f4e

radau ebay nezinau del kokybes gal kas siuntesi is sios pardavejos? ji turi daug sukneliu smile.gif tik idomu kaip ten viskas tikroveje g.gif
Atsakyti
Gal kas siuntesi sukneles is
http://www.bestbrida...resses-c-1.html
kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Suknelė užsakyta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kelio atgal nebėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 02, 08:54)
Suknelė užsakyta  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
kelio atgal nebėra  lotuliukas.gif

Kokia ir is kur bigsmile.gif thumbup.gif