Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Tina Les @ 2012 01 15, 17:43)
Sveikos, merginos 4u.gif nusiziurejau suknele is sifono, bet suabejojau del pacios medziagos. Ar kinieciai kokybiskas medziagas naudoja? Visa suknele klostuota, tai bijau, kad pigiai neatrodytu.

Suknelės kainą pagrinde ir sudaro medžiagos kaina (na, ir dizaino bei reklamos kaina, bet kiniečiams tas negalioja smile.gif ). Tai jei išsirinkote ne patį pigiausią variantą, o pardavėjas nesuka uodegos ir rodo tikras foto, gali būti, kad kokybė bus visai gera. Šifonas paprastai atrodo gerai ir pigesnis, tikrai gražų modelį išsirinkote smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
as taip pat suku gala del sukneles, noriu uzsisakyti is interneto, bet niekaip neapsisprendziu is kur tiksliai. Prisiskaiciau komentaru ir dar labiau galva apsisuko, kazkaip linkstu i landybridal. As noriu sukneles is Maggie Sottero, kita sav einu i salona pasimatuoti orginalo, jei tiks tada uzsakinesiu kopija mastau.gif
O suknele mano tai si: http://www.maggiesot...mp;style=RD1044
Atsakyti
Kadangi manau, jog 2000 uz bet kokios sukneles nuoma yra beprotybe ir absurdas, taip pat nusprendziau pirkti suknele internetu ir radau savaja per gan keista vieta-is pradziu pamaciau panasaus fasono suknele OTTO kataloge, taciau jos kaina nebuvo labai maza. Pradejau ieskoti sios firmos sukneliu (Laura Scott Wedding) per ebay ir radau keleta Vokietijoje. Rezultate gavau savaja suknele vakar ir esu nerealiai patenkinta, kokybe tikrai gera, nera jokiu pigiu detaliu ir pseudo "prabangos", suknele atrodo lengvai ir elegantiskai atejo per 10 dienu, kainavo su pristatymu 160 EUR (pristatymas buvo gan brangus, taciau bendroje sumoje apsimokejo). Gal kazka sudomis toks variantas, jeigu nenorite kinietiskos suneles, kuriu kokybe realybeje gali labai nuvilti.

Stai suknele (vaizdas realybeje visiskai atitinka sia foto, tik spalva cia atrodo baltesne, realiai spalva creme, pardavejas tai buvo nurodes aprasyme, bet gelsvumo tik siek tiek)

http://www.ebay.de/i...=item23186c0f1d
Atsakyti
QUOTE(Gingery @ 2012 01 20, 22:45)

man si taip patiko, kol nepamaciau realiu foto, nuotraukos is SM senesnes temos

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 21, 15:46)
man si taip patiko, kol nepamaciau realiu foto, nuotraukos is SM senesnes temos 

user posted image
user posted image

blink.gif doh.gif joooo via tai shoko terapija lotuliukas.gif as isiunciau uzklausima i InWeddingDress.com tai atsiunte viena pvz, na kazkaip ne taip blogai kaip maniau, juk negali tiketis stebuklo is 10 kart pigesnes kopijos blush2.gif

O cia nuotrauka kuria man atsiunte:

https://picasaweb.go...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(Gingery @ 2012 01 22, 15:44)
blink.gif  doh.gif joooo via tai shoko terapija  lotuliukas.gif as isiunciau uzklausima i InWeddingDress.com tai atsiunte viena pvz, na kazkaip ne taip blogai kaip maniau, juk negali tiketis stebuklo is 10 kart pigesnes kopijos  blush2.gif

O cia nuotrauka kuria man atsiunte:

https://picasaweb.go...feat=directlink

gaila, bet nerodo nuotraukos.
na jei esate auksta ir laibu liemeniu ir kopija turetu gerai atrodyti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, merginos 4u.gif
Jau ryzausi uzsakineti savo suknele is vogueweddingdress ir treciajame pirkimo zingsnyje pridejo uz siuntima, nors pas juos puslapyje parasyta, kad siuntimas nemokamas (mokama tik i Pietu Amerika, Afrika ir pan. salis). Nebepirkau. Nors prisideda tik 45 doleriai, bet vis tiek kazkaip nesinori moketi, kai jau buvau nusiteikus nemoketi biggrin.gif realiai ta pardaveja rinkausi tik del to, kad kainos nedideles, geri atsiliepimai ir skelbe, kad siuntimas nemokamas... parasiau jiems, ziuresiu ka atsakys unsure.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ir as renkuosi sau suknute radau nebloga atrodo puslapiuka jjshouse Tikrai yra is ko rinktis ir kainos geros. Atsiliepimai irgi neblogi internete. Gal kuri pirkote is sito pardavejo?! wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau seniai ir aš skaitinėju forumą ir renkuosi suknelę. Kadangi Lietuvoje neįmanoma rasti normalaus varianto už prieinamą kainą, tai bandysiu siųstis.
jjshouse žiūrėjau, bet mano skoniui ten nelabai ko buvo. Atrodo pakankamai normali parduotuvė.

Landybridal irgi pakankamai neblogai - turi ką pasiūlyti. Taip pat ir lightinthebox - ten kelios yra tikrai neblogos suknelės. ebay'uj, tai kaip visuomet - visko pilna, tik pirk. Bet vat man ir iškilo klausimas - ten daug labai siūna kopijų visokių, todėl man įdomu ar atitinka pasiūtas variantas nuotrauką. Tikiu, kad užsakinėjot, gal galit pakomentuoti į ką atsižvelgiat užsakinėdamos iš ebay? Ar neužsakinėjot iš bet kokio kinietuko? smile.gif
Atsakyti
as vakar uzsisakiau is lightinthebox ax.gif oj kaip nekantru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2012 01 23, 15:40)
as vakar uzsisakiau is lightinthebox  ax.gif oj kaip nekantru  biggrin.gif

Kokią užsakėte, jei nepaslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 01 23, 14:33)
Sveikos,

jau seniai ir aš skaitinėju forumą ir renkuosi suknelę. Kadangi Lietuvoje neįmanoma rasti normalaus varianto už prieinamą kainą, tai bandysiu siųstis.
jjshouse žiūrėjau, bet mano skoniui ten nelabai ko buvo. Atrodo pakankamai normali parduotuvė.

Landybridal irgi pakankamai neblogai - turi ką pasiūlyti. Taip pat ir lightinthebox - ten kelios yra tikrai neblogos suknelės. ebay'uj, tai kaip visuomet - visko pilna, tik pirk. Bet vat man ir iškilo klausimas - ten daug labai siūna kopijų visokių, todėl man įdomu ar atitinka pasiūtas variantas nuotrauką. Tikiu, kad užsakinėjot, gal galit pakomentuoti į ką atsižvelgiat užsakinėdamos iš ebay? Ar neužsakinėjot iš bet kokio kinietuko? smile.gif

Tikrai ne visos ebaypardavinėjamos pasiūtos suknelės atitinka nuotrauką. Reikia labai atidžiai rinktis. Galima įsigyti labai gerą ir kokybišką suknutę, bet galima ir visišką skudurą gauti. Reikia domėtis, skaityti komentarus (ne vien ebay'uje) apie pardavėjus. Negalima pasiklauti vien jų įvertinimai. Kaikurie pardavėjai paprašius atsiunčia jau jų sūtų realių suknelių nuotraukų. Žodžiu, reikia skirti tikrai nemažai laiko paieškoms ir informacijos susirinkimui.
Atsakyti