Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(hopegirl @ 2012 01 30, 20:41)
user posted image

Na tirai labai graziai tiko ir labai grazi suknele, as taip pat ruosiuosi pirkti is ebay, is kokio pardavejo pirkote? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes merginos. Pagaliau prisiruosiau prisoregistruoti.. arteja ir mano vestuves, as kaip ir jus noriu ta diena atrodyti stulbinamai.. suknute galvoju siustis iternetu, nors ir didele rizika.. g.gif bet Lietuvoje kainos pirktis ar nuomuotis nerealios. doh.gif .taigi suknute nusiziurejau tidebuy.com, nors pasiskaicius patikimausias pasirodo LandyBridal. taciau ju tinklapyje nera tokios suknutes kokios as noriu.. doh.gif nezinau ka daryti ar rizikuoti su tidebuy?? jei man nepatiks jie juk pinigu negrzins..
ikeliu mano svajoniu suknute:
tidebuy.comhttp://www.tidebuy.com/product/Amazing-Empire-Strapless-Sleeveless-Court-Organza-Bridal-Gown-3ad0210-204094.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanacesokaite: 31 sausio 2012 - 03:14
kažkaip netikiu, kad kinai sugebės gražiai pasiūti tau tokia suknelė....pati nusiviliau pirkta iš kinu suknele-nekaip ja nepataisysi - matosi, kad pigi medžiaga ir daug visokiu nesamoniu ten, dabar nusprendžiau nuomotis, radau saloną, kur normalios kainos, nu bet bandyk, tikiuosiu tau pavyks joanacesokaite
Atsakyti
QUOTE(Kristina89 @ 2012 01 31, 11:31)
kažkaip netikiu, kad kinai sugebės gražiai pasiūti tau tokia suknelė....pati nusiviliau pirkta iš kinu suknele-nekaip ja nepataisysi - matosi, kad pigi medžiaga ir daug visokiu nesamoniu ten, dabar nusprendžiau nuomotis, radau saloną, kur normalios kainos, nu bet bandyk, tikiuosiu tau pavyks joanacesokaite

Kaip apmaudu verysad.gif Iš kur užsakinėjote savo suknelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 31 sausio 2012 - 10:42
QUOTE(joanacesokaite @ 2012 01 31, 04:07)
sveikutes merginos. Pagaliau prisiruosiau prisoregistruoti.. arteja ir mano vestuves, as kaip ir jus noriu ta diena atrodyti stulbinamai.. suknute galvoju siustis iternetu, nors ir didele rizika.. g.gif  bet Lietuvoje kainos pirktis ar nuomuotis nerealios. doh.gif .taigi suknute nusiziurejau tidebuy.com, nors pasiskaicius patikimausias pasirodo LandyBridal. taciau ju tinklapyje nera tokios suknutes kokios as noriu..  doh.gif  nezinau ka daryti ar rizikuoti su tidebuy?? jei man nepatiks jie juk pinigu negrzins..
tidebuy.comhttp://www.tidebuy.com/product/Amazing-Empire-Strapless-Sleeveless-Court-Organza-Bridal-Gown-3ad0210-204094.html

Na , patariu tokios sukneles iš kiniečių neužsakinėti, nes tikrau gausi užuolaidos gabalą.Neturėsi kur po to dėti.
Atsakyti
is tidebuy tokios sukneles nerekomenduociau pirkti, nebent per landybridal, girdejau, kad jie siuna sukneles ir pagal tavo atsiusta nuotrauka , jei neturi tokios savo kataloge
Atsakyti
QUOTE(joanacesokaite @ 2012 01 31, 04:07)
sveikutes merginos. Pagaliau prisiruosiau prisoregistruoti.. arteja ir mano vestuves, as kaip ir jus noriu ta diena atrodyti stulbinamai.. suknute galvoju siustis iternetu, nors ir didele rizika.. g.gif  bet Lietuvoje kainos pirktis ar nuomuotis nerealios. doh.gif .taigi suknute nusiziurejau tidebuy.com, nors pasiskaicius patikimausias pasirodo LandyBridal. taciau ju tinklapyje nera tokios suknutes kokios as noriu..  doh.gif  nezinau ka daryti ar rizikuoti su tidebuy?? jei man nepatiks jie juk pinigu negrzins..

As ir manau kad gali pabandyti nusiusti savo modeli Landybridal. Ju siunamos kopijos, pagal mane, labiausiai atitinka orginala. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nuomone, perkant is kinieciu reikia pasirinkti paprasta modeliuka, nes tokiu sudetingu jie graziai tikrai nepadarys...
Atsakyti
Ieškojau landybridals pasiūtų suknelių ir radau jų kažkokį facebook'o puslapį, kuriame aptikau, kaip atrodo pasiųtos jų suknelės. Jei kartais kartojuos, tai atsiprašau. Va http://www.facebook....46632?sk=photos
Atsakyti
o jus nebandete siutis Lietuvoje? gerai kad paskaiciau jusu atsiliepimus nes net negalvojau kad tokias prastas sukneles gaunat.. aisku kiekviena rizikuoja siusdamasi is kinieciu vienom pasiseka vienom ne.. as jau manau kad siusiuosi lietuvoje. zinau viena gera siuveja kuri labai gerai siuva.. pernai siuvausi pamerges suknele.. issiemiau is interneto foto evos langorijos ir man pasiuvo identiska sukne. tik pas ja reikia nusipirkti medziaga. siuvimas man kainavo 80lt.ikelciau sukniu foo bet nemoku smile.gif kalbejau siandiena kiek vestuvine suknia kainuotu tai sake apie 200-300lt priklauso nuo modelio tik reikia tureti savo medziaga. tai reiks paieskoti.. gal zinote kokiu parduotuviu kur pardavineja vestuviniu sukniu medziaga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingery @ 2012 01 31, 00:23)
na man irgi is landybridal atsiunte, tai atrodo pukiai, tik nemoku  ideti nuotraukos cia blush2.gif
Bet nusprendziau kita, matavausi orginala tiko idealiai, tai nusprendziau ja ir rinktis, taip pat is landybridal.

http://www.landybrid...ffon-white.html

šita man patinka 4u.gif

jetau, vis galvoju, gal pati be reikalo iš to landybridal nebandžiau siustis doh.gif nes ten buvo tokia suknelė kokios noriu, bet pabijojau kažkaip, tai tokia siunuosi čia...
O juk radau senokai, būtų jau ir atsiuntę ir jei būtų netikusi, bučiau tada jau ir siuvusis, ne ką teprarasčiau, kas nerizikuoja, tas negeria šompano frusty.gif
kaip čia nesigailėti dabar doh.gif

papildyta:
na, nereikia gailėtis, vis tik dabar suknelę koreguosiu, ne visai pagal originalų modelį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 31 sausio 2012 - 21:48
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 31, 22:39)
šita man patinka  4u.gif

jetau, vis galvoju, gal pati be reikalo iš to landybridal nebandžiau siustis  doh.gif nes ten buvo tokia suknelė kokios noriu, bet pabijojau kažkaip, tai tokia siunuosi čia...
O juk radau senokai, būtų jau ir atsiuntę ir jei būtų netikusi, bučiau tada jau ir siuvusis, ne ką teprarasčiau, kas nerizikuoja, tas negeria šompano frusty.gif
kaip čia nesigailėti dabar  doh.gif

papildyta:
na, nereikia gailėtis, vis tik dabar suknelę koreguosiu, ne visai pagal originalų modelį g.gif

Na as taip pat labai tikiuosi, kad suknele nebus labai prasta ax.gif nes kitos ju tai tikrai neblogos. Surizikavau ir as ir siandien uzsisakiau, paprasiau siokiu tokiu smulkiu pakeitimu, nuo to kaina nepakito ir sake padarys be problemu. Laikau spyga ir laukiu bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti