Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Tina Les @ 2012 02 02, 16:19)
Žada, kad kovo viduryje gausiu, bet jau dabar kasdien tikrinu pašto dėžutę, vis tikiuosi gal jau siuntos koduką atsiuntė  biggrin.gif

o neprasei,kad pries siunciant nuotraukas atsiustu? gal ka dar pataisytu,jei kas nepatiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 02 02, 16:19)
Žada, kad kovo viduryje gausiu, bet jau dabar kasdien tikrinu pašto dėžutę, vis tikiuosi gal jau siuntos koduką atsiuntė  biggrin.gif

O vestuvės kada? Užsakinėjai standartinių dydžių ar pagal savo išmatavimus?
Atsakyti
Nepaprašiau nuotraukos, bet gal reikėtų taip padaryti... Maža kas g.gif Ačiū už mintį 4u.gif Užsakinėjau pagal išmatavimus. Mūsų vestuvės gegužės 5 d., bet jiems sakiau, kad balandžio 14 d. Kol neradau informacijos apie galimybę siųstis iš kinų, tai buvau nusprendusi tiesiog puošnesnę šviesią suknelę nusipirkti ir tiek. Nes bus tik šventinė vakarienė su šeimos nariais, vestuvės labai mažos, jokių iškilmių, todėl pats vakaro sumanymas nereikalauja perdėm puošnaus ansamblio. Todėl, jei suknelė bus netinkama, blogiausiu atveju padarysiu tai, ką buvau sumaniusi iš pradžių - nusipirksiu paprastą, šviesią suknelę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 02 vasario 2012 - 16:55
QUOTE(katydid @ 2012 02 02, 16:06)
Štai kaip ši suknelė atrodo siųta kinietukų
user posted image
Mano manymu čia rankovės kiek per ilgos, bet paprašius siuvėjas tikrai pasius pagal pageidavimus.

kai šalia sudėtos suknelės,t ai matosi, pagal ką siūta, bet šiaip... medžiaga matosi net ne tokia... apačioje kritimas nieko panašaus, rankovės, priekis, pilkos detalės nieko panašaus, per pečius... na, gi nėra ko tikėtis... Vis tik kopija, toli gražu nebus arti originalo, bet... visi žino ką perka "kaip už tokią kainą"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 02 vasario 2012 - 19:52
QUOTE(katydid @ 2012 02 02, 13:45)
Štai taip atrodo Landybridal pasiųtas šio modelio suknutė http://s1224.photobu...ent=LB1897h.jpg

blink.gif visiskai nepatinka schmoll.gif
zinoma, tiketis, kad bus tokia pati, yra naivu, bet man skirtumas milziniskas atrodo biggrin.gif originalios nuoma bus apie pora tukstanciu.. man labai gaila tokiu pinigu del keletos valandu.. Parasysiu pronovias kompanijai laiska, gal bus imanoma papuosimus is ju nusipirkti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 02 02, 19:28)
kai šalia sudėtos suknelės,t ai matosi, pagal ką siūta, bet šiaip... medžiaga matosi net ne tokia... apačioje kritimas nieko panašaus, rankovės, priekis, pilkos detalės nieko panašaus, per pečius... na, gi nėra ko tikėtis... Vis tik kopija, toli gražu nebus arti originalo, bet... visi žino ką perka "kaip už tokią kainą"...

Tai be abejo, kad medžiaga ne tokia pati. Juk kaina skiriasi ne vien dėl kito siuvėjo ir vardo, bet ir dėl naudojamų medžiagų. Taip pat kinietukai neturi originalių iškarpų, tad ir kritimas nebus identiškas originalui. O ir modeliai visų kitų gabaritų. Taigi jų siūtos suknelės bus tik panašios į originalias. Rimti kinietukai patys pabrėžia, kad jų siųtos suknelės tik panašios į originalus (vienų 90%, kitų mažiau ar daugiau). Jokia Jų siųta suknelė tikrai nebus identiška ir nereikia to tikėtis
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 09 27, 18:13)

MERGINOS ,KAI UZSAKYNEJAT AMERIKIETISKAS SUKNIAS VISADA PAKLAUSKITE KIEK SVERIA. Viena atsivezeme tai beveik ^6kg SVERE:)) NEMANAU ,KAD NORESITE DEVETI TOKI SUNKUMA.
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2012 02 02, 14:30)
Sveikos 4u.gif
Kazkada turejau nuomos salona ..Taigi,bandziau kazkiek sukneliu uzsakyti is abay..Ka galiu pasakyt..Buvo klaiku..tu sukneliu nei karto ir nenuomavau..dabar nepamenu,bet man atrodo ir i sale net nenesiau..Medziagos tragiskos..Kitu net nejo islyginti..O nuotraukose tikrai grazios buvo..Bukit atsargios 4u.gif

lABAI SUTINKU, NES PIGIOS SUKNELES YRA IS PIGIU MEDZIAGU....
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Vis žiūrinėju šia temą ir šiaip noriu užsakynėti iš interneto,bet bijau, kad atsiųs nežinia ką. Manau patikimiausias suknelių siuvėjas yra landybridals, ten taip pat yra mano viena nužiūrėta suknelė, jos kaina be siuntimo šeina $329.00. Dideli pinigai, todėl ir rizikuot bijau. Tačiau panaršius internetą radau žmogų, kuris atsiunčia iš užsienio, aišku kinietiškas sukneles ir jos nėra tokios brangios. http://public.fotki....vines-sukneles/ Kaip manote ar verta iš jo užsakyt? Daviau užklausimą, neradusi kokios norėčiau suknės, tai nusiunčiau jam, tai sakė ji su pasijoniu kainuotų 790lt (nuotrauką siunčiau kitos suknelės nei kad landybridals mačiau). Čia tikrai ne reklama, tiesiog galvoju, gal verta, nes aš pirmiausia nemokėčiau parsisiųst suknelės ir neturiu tos kortelės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 02 05, 13:48)
Labas visoms smile.gif Vis žiūrinėju šia temą ir šiaip noriu užsakynėti iš interneto,bet bijau, kad atsiųs nežinia ką. Manau patikimiausias suknelių siuvėjas yra landybridals, ten taip pat yra mano viena nužiūrėta suknelė, jos kaina be siuntimo šeina $329.00. Dideli pinigai, todėl ir rizikuot bijau. Tačiau panaršius internetą radau žmogų, kuris atsiunčia iš užsienio, aišku kinietiškas sukneles ir jos nėra tokios brangios. http://public.fotki....vines-sukneles/ Kaip manote ar verta iš jo užsakyt? Daviau užklausimą, neradusi kokios norėčiau suknės, tai nusiunčiau jam, tai sakė ji su pasijoniu kainuotų 790lt (nuotrauką siunčiau kitos suknelės nei kad landybridals mačiau). Čia tikrai ne reklama, tiesiog galvoju, gal verta, nes aš pirmiausia nemokėčiau parsisiųst suknelės ir neturiu tos kortelės. g.gif

visu pirma, kur siuvamos tos kinietiskos sukneles?
ar matete jau pasiutas to tarpininko siulomas sukneles?
bandote sutaupyti kelis simtus Lt, bet ziurekit, kad nenusiviltumet. Cia mano asmenine nuomone, bet as tarpininkais visiskai nepasitikiu. Nepamirskite, kad jis ima ir sau nemaza dali uz tarpininkavima.
O uzsisakyti suknele paciai yra labai paprasta. Jei neturite korteles tinkamos, jums ja isigyti priklausomai nuo banko kainuos kelis Lt ( mano swedbank korteles mokestis- 4 lt i metus, padare nemokamai) tad gerai pasverkite kas jums labiau apsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 05 vasario 2012 - 12:55
Labas visoms smile.gif

Taip netiketai uzklupau sita temute, pagalvojau pasakysiu kaip paciai buvo. Pirkau suknele vestuvine internetu (pries metus gal jau), jau pamirsau kaip tas puslapis vadinosi. Sake atsius 2011 metu geguzes men, iki siol negavau lotuliukas.gif Dabar juokinga, o tada buvo daug asaru. PUslapyje rase, kad siuncia is USA, dar emailais susirasinejom nemazai, vis tvirtino kad suknele jau beveik paruosta, paskui jau pakeliui, o paskui nebeatrase. Susimoketi buvo galima dviem budais, Paypal arba kreditine kortele. Kadangi paypal neturiu, mokejau kreditine. O kai paziurejau internetini banka, rase kad nueme per paypal, tada jau issigandau kad kazkas negero vyksta. Aciu Dievui, kreditines korteles turi apsauga, tai bankas lengvai grazino pinigus. Bet siulau visoms perkancioms suknele internetu gerai apgalvoti ar pavyks pinigus gauti blogiausiu atveju. Mokekit paypal, kreditinemis, arba jei zinot kita saugesnni buda. Nenoriu prigasdinti jusu, tik patariu smile.gif as pati siaip nesu lengvabude, jei ka perku is interneto gerai pasidomiu kas ir kaip, tik va gavosi, kad pakliuvau labai protingiems sukciams.
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 02 05, 12:48)

Siaip is esmes tie tarpininkai siuncia sukneles is tu paciu kinietisku puslapiu..
Vieninteli pliusa koki matau, tai jeigu gaunat prasta suknele, "atpirkimo oziu" gali tapti pats tarpininkas smile.gif Is tarpininko lengviau pinigus butu atgaut, nei is kinieciu (na, as taip manau) smile.gif
Atsakyti
nebutinai. kaip tik dauguma tarpininku bando atsiriboti nuo bet kokios atsakomybes gavus daikta. ju tikslas-tik uzsakyti. o tai ka gausi, tiks, netiks, ne ju problema.
tad tikrai siulau uzsakineti paciai.
Atsakyti