Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(spaliuke29 @ 2012 02 09, 10:04)
Sveikutes,
jungiusi i ieskotoju bureli smile.gif dar laiko turiu iki vidurvasario, bet jau zvalgausi, noreciau retro stiliaus sukneles, gal esate maciusios kazka, vestuves bus tik musu svente todel nieko mandraus nereikia smile.gif

Tada siūlau siųstis iš šio puslapio http://allfordress.co.uk/
Viena SM forumietė iš ten siuntėsi ir liko patenkinta. Kažkurioje temoje buvo įkėlusi nuotraukų. dabar tiksliai neatsimenu šioje ar ankstesnėje temoje. g.gif Ir šiaip šiame buslapyje yra sudėto s jųs siųtos suknelės mirksiukas.gif
Jei gerai pamenu, ji buvo užsisakiusi šią suknutę. Įdėtose vestuvinėse nuotraukose atrodė fantastiškai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 09 vasario 2012 - 11:01
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 07, 15:50)
Cia originali tiek kainavo?  smile.gif

Taip, pilna kaina litais buvo apie 3200, o per ispardavima nusipirkau puse kainos smile.gif Tik cia buvo visiskas atsitiktinumas kad uzejau i parduotuve butent kai vyko ispardavimas. Nepastebejau kad labai skelbtusi apie tai.
Atsakyti
as buvau i maddona salona Vilniuje uzejus pasimatuot sukneliu, tai man kelias irgi pasiule isparduodamas, tai viena man patikusi kainavo 1500 Lt. skyciau net labai padori kaina kaip uz originalia suknele.

QUOTE(Ziogas88 @ 2012 02 09, 16:04)
Taip, pilna kaina litais buvo apie 3200, o per ispardavima nusipirkau puse kainos smile.gif Tik cia buvo visiskas atsitiktinumas kad uzejau i parduotuve butent kai vyko ispardavimas. Nepastebejau kad labai skelbtusi apie tai.

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 02 09, 15:11)
as buvau i maddona salona Vilniuje uzejus pasimatuot sukneliu, tai man kelias irgi pasiule isparduodamas, tai viena man patikusi kainavo 1500 Lt. skyciau net labai  padori kaina kaip uz originalia suknele.

bet neaisku kiek jos nesiotos ir valytos.. unsure.gif
Atsakyti
tiesa, bet juk matai ka perki. toji buvo visai tvarkinga, net nepasakyciau kad deveta, aisku labai stipriai neapziurinejau..su uztrauktuku gale, o ne suvarstoma. zodziu jei butu ta issvajotoji tai tikrai verta demesio. zodziu prie progos verta pasiklausinet kai matuojat salonuose ar neisparduoda kokiu nors modeliu.

QUOTE(undi @ 2012 02 09, 16:19)
bet neaisku kiek jos nesiotos ir valytos.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2012 02 09, 11:17)
aciuu  4u.gif

kolkas si labai patiko, tik gal perdaug paprasta smile.gif

http://www.modcloth....on-a-time-dress

o kada jusu svente? jei tokio stiliaus as net siulyciau jums bandyti paklausinet, gal kazkas galetu nunerti tada tikrai butu unikali ir labai originali suknele.. mirksiukas.gif pas mane vestuvese buvo sveciuose viena mergina su nerta balksva suknute, MB sako, kad ji vos uz manaja nebuvo grazesne, kad labai kukliai bet tuo paciu labai originaliai atrode..
Atsakyti
gavau savo sukneles nuotraukas, nesu 100% patenkinta, net bendras vaizdas nera blogas. siandien jau issiuncia.

Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 10, 11:00)
gavau savo sukneles nuotraukas, nesu 100% patenkinta, net bendras vaizdas nera blogas. siandien jau issiuncia.
Papildyta:
ax.gif

o kuo nesi patenkinta? g.gif tikrai graziai atrodo rolleyes.gif

parodyk is kokios nuotraukos uzsisakiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 10 vasario 2012 - 11:01
QUOTE(undi @ 2012 02 10, 11:00)
o kuo nesi patenkinta? g.gif tikrai graziai atrodo rolleyes.gif

parodyk is kokios nuotraukos uzsisakiai rolleyes.gif

nepatenkinta, nes issiuvinejo karoliukais prieki, kai to visai nereikejo...
(siuose foto nesimato)

o originali va tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 10, 11:11)
nepatenkinta, nes issiuvinejo karoliukais prieki, kai to visai nereikejo...
(siuose foto nesimato)

o originali va tokia

na siaip sakyciau tikrai gerai atrodo thumbup.gif
manau jei tik tokia beda,tai nieko tokio 4u.gif
as ir su nekantrumu laukiu, foto savo suknytes..bet jei kas man netiks prasysiu,kad taisytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 02 10, 11:16)
na siaip sakyciau tikrai gerai atrodo thumbup.gif
manau jei tik tokia beda,tai nieko tokio 4u.gif
as ir su nekantrumu laukiu, foto savo suknytes..bet jei kas man netiks prasysiu,kad taisytu ax.gif

aciu 4u.gif
as turedama ja rankuose,kai realiai geriau matysis kas ne taip,darysiu pataisymus, jei kas siuveja nunesiu.

p.s. suknele siuvo landybridal
Atsakyti
ar esate kas is edressit.com uzsakineje? kazin ar patikima is ten?
Atsakyti