Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(SauluteeeR @ 2011 09 07, 23:42)
sukneles nuotrauka is sito puslapio

Man irgi labai patiko si suknele, taciau kaip suprantu siame puslapyje yra tik sukneles aprasymas. Gal kuri yra maciusi puslapi, kuriame ja galima uzsisakyti? Arba gal kas ja turi ir nori parduoti, buciau dekinga uz bet kokia pagalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 21:47)
o stai taip atrode kai gavauuser posted image

kaip nudziugau pamacius kaip dailiai atrodete, nes pati radau savo svajoniu suknele butent tame puslapyje, gal galite pasakyti, kiek kainavo jums siuntimas
?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 10 23, 10:22)
kaip nudziugau pamacius kaip dailiai atrodete, nes pati radau savo svajoniu suknele butent tame puslapyje, gal galite pasakyti, kiek kainavo jums siuntimas
?

siunciau per weatern union, tai kainavo apie 48lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 24, 10:06)
siunciau per weatern union, tai kainavo apie 48lt smile.gif

įdėkit nuorodą iš kur pirkot, nes western union tikrai suknelių nepardavinėja, per jį tik galima pinigus pervesti, čia panašu kaip bankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 10 24, 11:58)
įdėkit nuorodą iš kur pirkot, nes western union tikrai suknelių nepardavinėja, per jį tik galima pinigus pervesti, čia panašu kaip bankas  biggrin.gif

Ankstesniame puslapyje yra nuoroda į puslapį iš kurio ji siuntėsi. O čia tik atsakė į klausymą kiek kainavo suknelė ir ir per kur siuntėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 10 24, 14:25)
Ankstesniame puslapyje yra nuoroda į puslapį iš kurio ji siuntėsi. O čia tik atsakė į klausymą kiek kainavo suknelė ir ir per kur siuntėsi  mirksiukas.gif

as manau,kad per western union ji tik pinigu perlaida padare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 10 24, 17:31)
as manau,kad per western union ji tik pinigu perlaida padare mirksiukas.gif

as irgi nelabai supratau prie ko tas western union blink.gif visdelto kaip jau issisniukstinejau, is tidebuy free shipingas bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 20:47)
o stai taip atrode kai gavau

Aš iš vis nelabai supratau, tai Jūs su gauta suknele netekėjot? o kodėl, kas netiko?
Nes čia įdėjot savo puokšte, ir suknelė tikrai kita....
QUOTE(alfrep @ 2011 10 19, 20:40)
Sveikutes, mano puokstyte tai tokia buvouser posted image smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 10 24, 21:34)
Aš iš vis nelabai supratau, tai Jūs su gauta suknele netekėjot? o kodėl, kas netiko?
Nes čia įdėjot savo puokšte, ir suknelė tikrai kita....

ten buvo antroji mano suknele, kuria parsisiunciau smile.gif ta diena vilkejau dvi smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 10 24, 18:58)
as irgi nelabai supratau prie ko tas western union  blink.gif  visdelto kaip jau issisniukstinejau, is tidebuy free shipingas  bigsmile.gif

jo netaip parasiau, pinigu perlaida dariau per western union, shipingas nekainavo nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 10 25, 09:06)
ten buvo antroji mano suknele, kuria parsisiunciau smile.gif ta diena vilkejau dvi smile.gif  4u.gif
Papildyta:

jo netaip parasiau, pinigu perlaida dariau per western union, shipingas nekainavo nieko smile.gif

ir suknele pristate pastas smile.gif uz tai nieko nekainavo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 10 25, 10:13)
ten buvo antroji mano suknele, kuria parsisiunciau smile.gif ta diena vilkejau dvi smile.gif  4u.gif

O kaip jūs vilkėjote dvi sukneles, kada ir kur persirenginėjote? Ir aš galvoju apie dvi sukneles, nes neapsprendžiu kokios noriu biggrin.gif Bet nežinau, kaip reikėtų organizuotis persivilkimą.
Atsakyti
QUOTE(victorious_love @ 2011 10 29, 20:03)
O kaip jūs vilkėjote dvi sukneles, kada ir kur persirenginėjote? Ir aš galvoju apie dvi sukneles, nes neapsprendžiu kokios noriu biggrin.gif Bet nežinau, kaip reikėtų organizuotis persivilkimą.

as irgi 2 sukneles planuoju-viena ilga su ilgu sleifu visoms ceremonijoms ir nuotraukoms, o kita trumpa ir elegantiska vakarinei daliai. Del persirengimo viskas labai priklauso nuo sventes vietos, musu atveju is pradziu planavom viebucio restorane svesti, ten mums nemokamai skirtu kamabari, tai ten ir persivilkciau. daugumoje sodybu irgi yra jaunavedziams skirtas kamabarys, kur galima persirengti, pasitvarkyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(victorious_love @ 2011 10 29, 18:03)

Mes turejome jaunavedziu kambareli tai ten ir persirengiau, o persivikau suknyte po pirmo sokio, niekas nepastebej, kad trumpam buvau dingus smile.gif
Atsakyti