Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

merginos, o nesvarstet varianto siutis Lietuvoj? as dabar uzklausima issiunciau keliom siuvykloms tai kainos skirtumas ~400 Lt. (o jei nuomot pasiuta ir nepasilikt sau tai kaina ta pati kaip siustis is kinieciu) bet bent jau medziaga, spalva matysi realiai, gal ir nervu maziau kainuotu kai neatraso ar neatsiuncia laiku...

sudvejojau ar verta prasidet su tais kinieciais..

QUOTE(katydid @ 2011 11 08, 13:08)

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 11 08, 12:19)
merginos, o nesvarstet varianto siutis Lietuvoj? as dabar uzklausima issiunciau keliom siuvykloms tai kainos skirtumas ~400 Lt. (o jei nuomot pasiuta ir nepasilikt sau tai kaina ta pati kaip siustis is kinieciu) bet bent jau medziaga, spalva matysi realiai, gal ir nervu maziau kainuotu kai neatraso ar neatsiuncia laiku...

Aš panašiai galvojau, bet kai gavau kainų pasiūlymus doh.gif Lietuvoj siūtis gerokai brangiau gautusų. Bent jau mano norimą suknelę.
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 11 08, 12:19)

Kokios kainos?
Atsakyti
na mano atveju pas kiniecius norima suknele kainuoja 299$, t.y. ~850 Lt. (cia jei be shippingo ir kt priedu).
Lietuvoj siuvykla viena atsiunte paskaiciavima 1300Lt. (nuoma 850 Lt.)

kita suknele, kuri man labi grazi, bet pas kiniecius kataloguose jos nerandu irgi paskaiciavo siuvima 1250 Lt. (nuoma 800 Lt.)

tai va ir suabejojau..

QUOTE(ernesta664 @ 2011 11 08, 13:40)
Kokios kainos?

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 11 08, 12:55)
na mano atveju pas kiniecius norima suknele kainuoja 299$, t.y. ~850 Lt. (cia jei be shippingo ir kt priedu).
Lietuvoj siuvykla viena atsiunte paskaiciavima 1300Lt. (nuoma 850 Lt.)

kita suknele, kuri man labi grazi, bet pas kiniecius kataloguose jos nerandu irgi paskaiciavo siuvima 1250 Lt. (nuoma 800 Lt.)

tai va ir suabejojau..

O kokia čia siuvykla? Kokiame mieste? Gal gali įmesti norimos suknelės nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
siuvykla: www.vestuviniusukneliusiuvimas.com
kaip supratau siuna klaipedoj, o i kitus miestus siuncia. (apie siuvyklos patikimuma dar nesidomejau)

mano issirinktos sukneles:
Pronovias
ir
Cymbeline

QUOTE(katydid @ 2011 11 08, 14:00)
O kokia čia siuvykla? Kokiame mieste? Gal gali įmesti norimos suknelės nuorodą mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 11 08, 13:48)
siuvykla: www.vestuviniusukneliusiuvimas.com
kaip supratau siuna klaipedoj, o i kitus miestus siuncia. (apie siuvyklos patikimuma dar nesidomejau)

mano issirinktos sukneles:
Pronovias
ir
Cymbeline

Labai gražios suknelės mirksiukas.gif
Dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 08 lapkričio 2011 - 13:57
QUOTE(katydid @ 2011 11 08, 11:06)
Kadangi aš taip pat suknelę planuoju siųstis iš kinietukų, tai nemažai domėjausi užsienio forumuose. Kol kas turiu 2 galimus variantus - landybridal ir dressilyme. Apie abu geri atsiliepimai, o ir internete galima rasti nemažai jų siūtų suknelių nuotraukų, abiejų panašios kainos. Tiesa, jei nuspręsiu, kad iš landybridal, tai tikriausiai per ebay siųsiu. Man kažkaip patikimiau atrodo  ax.gif

o kokie privalumai , jei landybridal suknele siustis per ebay, o ne tiesiogiai is ju puslapio ?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 08, 18:33)
o kokie privalumai , jei landybridal suknele siustis per ebay, o ne tiesiogiai is ju puslapio ?

Čia tikriausiai mano kvaili įsitikinimai ax.gif Tiesiog pagalvojau, kad perkant per ebay'ų jei kas būtų ne taip, tai bent jau baną galėčiau uždėt blush2.gif
Atsakyti
O landybridal ir ebay landybridal tai tas pats?Nes tu paciu sukneliu kainos tai skiriasi ebay dauguma sukneliu pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2011 11 09, 22:41)
O landybridal ir ebay landybridal tai tas pats?Nes tu paciu sukneliu kainos tai skiriasi ebay dauguma sukneliu pigiau.

Tas pats. Ebay suknelių kaina yra mažesnė, bet dar prisideda shipingas (60-100 $) ir gaunasi ta pati kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kaip cia pasakius tas pats,man labai istrigusi seknele pvz
http://www.landybrid...h100ld0898.html
http://www.ebay.com/...=item53e9516a0d
Su nuolaida $259.00,be nuolaidos $549.00 doh.gif
o ebay bendrai gaunasi $209,99
Atsakyti