Sveikos, hormonai prikimstos mamytes
As po gimdymo praejus 1 metams irgi pradejau naudoti KT ("Jaryna"). Bet vartojau del to, kad ciklas mano ne reguliarus. Ir visada (t.y. pries gimdyma) toks buvo. Tai man kaip ir iseities nebuvo

Tai va...Vartojau 2,5 metu tas tablecikes. Dabar savaite kaip nusprendziau nebegert (turejau nauja pakuote pradeti).
Noriu issivalyti

Tiesiog pagalvojau, kad visvien tuos mmm, geriant KT, yra nenaturalios. Taik koks skirtumas, ar turesiu jas nenaturalias ir busiu prikimsta slamstu, ar turesiu jas "kartais" ir busiu svari

Nors pries pastojima man kaip ir nustate Policistines kiausides. Bet kitas gyd. , apziurejes, pasake, kad jam taip neatroso

Ziuresim kaip seksis.
Kazkada pries pastojima irgi vartojau Cilest. Na, nzn...Kai meciau, nepasakyciau, kad buvo kazkas labai baisaus

Na, nebent isberdavo kartais

Bet juk tai niekis.
Labiausiai bijau del plauku. Nors jie pas mane visada slinkdavo
Ziuresim kas cia su manim prades darytis

Per pirmus puse metu po nutraukimo, manau, pastebesiu
Vat del svorio nepergyvenu. Gal 100kg nepriaugs

Anksciau sveriau 53kg (ugis 170cm), o dabar 60kg. Bet man taip zymiai graziau. Anksciau net verkdavau, kad esu per kuda

Ir tas svoris ne del KT vartojimo. Tiesiog...po gimdymo. Siaip, sportuoju gan aktyviai, tai dar ir raumens mase dasideda. Nu, zo... iki storos kaip iki menulio
Zodziu, nusiteikus as optimistiskai

Manau, nuo to irgi daug kas priklauso. Jai bijai, tai paskui kiekvienas pokytis atrodo "kad tai del KT".
Kazin, kiek laiko uztrunka issivalyti nuo to brudo

Aisku, gali issiderinti hormonai, tada valykis nesivales
O kaip greitai jus pajutot visus negerumus po nutraukimo?
Aj, dar galvoju nueiti pas gera homeopata, kuris patartu kaip galeciau zolelemis kokiomis stebuklingomis organizma issivalyt. Blogiau nebus

Be to, manau, reikia ir sveikai gyventi. Sportuoti, priziureti maista ir pan. Gal tada organizmui bus lengviau issivalyti.
Parasysiu veliau kaip sekasi