Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

MeiLLi Užjaučiu jus. verysad.gif Aš tai labai bijau sugrįžtančio pms ir visų negalavimų su juo susijusių (šį mėn jau pajutau) tai nusipirkau žolinį preparatą kuris lengvintų pms g.gif bet KT tikrai nebenorėčiau gerti, nes sunku atitaikyti juos tinkamus moteriai, mano atveju ginė prašovė. schmoll.gif o leist eksperimentuot savo kūnu nebenoriu...

Digse o prieš vartojant KT jums būdavo reguliarus ciklas?
Šaunu, kad viskas taip sklandžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 17, 09:58)

Digse o prieš vartojant KT jums būdavo reguliarus ciklas?
Šaunu, kad viskas taip sklandžiai  bigsmile.gif

Prieš vartojant dar nuo paauglystės ciklas nebuvo reguliarus - sirgdavau kas 1-2 mėnesius g.gif Bandysiu dar sulaukti antrųjų mmm, pažiūrėti realiai, kokia dabar ta ciklo trukmė pas mane g.gif
Atsakyti
kaip numesti svori po kt vartojimo? jau nebezinau ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2012 08 08, 16:07)
kaip numesti svori po kt vartojimo? jau nebezinau ka daryti...

oi mergyt pas mane nuo 50 iki 57 uzaugo doh.gif 3 menesis eina niekas nekrinta..
pasidariau tyrimus del hormonu ir etc. viskas normoj kaip ir... bet va plaukai slenka ziauriai, veida beria ir svoris nekrinta
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 08 08, 15:22)
oi mergyt pas mane nuo 50 iki 57 uzaugo  doh.gif 3 menesis eina niekas nekrinta..
pasidariau tyrimus del hormonu ir etc. viskas normoj kaip ir... bet va plaukai slenka ziauriai, veida beria ir svoris nekrinta

Man plaukai nenustojo slinkti vis dar... doh.gif O KT nebevartoju beveik 1,5 metų.
Atsakyti
as po Mirenos priaugau 6 kg ... kurie laikosi nenumetami doh.gif nzn ar sutapimas ar kas ,bet nenukrenta .
Jau 7 menesiai kaip issitraukus Mirena ,o plaukai neatauga sad.gif slenka dar po 20-50 plauku su visom saknim per diena sad.gif ... kazkoks pukelis lyg matyti ant kaktos (kirpeja pastebejo) ,bet matomo plika akim progreso nematyt verysad.gif
Atsakyti
siaubas... manieji priaugti kg irgi laikosi, bet bendra savijauta geresnė tai nors tiek.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 08 08, 18:52)
siaubas... manieji priaugti kg irgi laikosi, bet bendra savijauta geresnė tai nors tiek..  doh.gif

Savijauta bendra ir pas mane jau geresne zymiai 4u.gif tik pries PMS kazkaip stipriau jauciu pablogejima(labiau slenka plaukai ,irzlesne nei paprastai budavau pries pms ) ...
Mano MB mama vartojo KT ,tai priaugo gal 30 kg ir nebenumeta daug metu unsure.gif

Nesuprantu vieno - ar hormonai taip pasikeicia issibalansuoja ,kad gryzti i ankstesne busena tampa misija neimanoma g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 08, 19:10)
Nesuprantu vieno - ar hormonai taip pasikeicia issibalansuoja ,kad gryzti i ankstesne busena tampa misija neimanoma  g.gif  ?

Manau, kad įmanoma, tačiau kiekvienam organizmui reikia skirtingo laiko, kad viskas atsistatytų.

Galvoju ir aš, galbūt organizmas jau atsistatęs ir plaukų slinkimas yra kažko kito pasekmė, o ne KT nutraukimo... Galbūt jau be reikalo aš čia ant jų dantį griežiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 08 rugpjūčio 2012 - 18:33
QUOTE(NakedA @ 2012 08 08, 19:10)
Savijauta bendra ir pas mane jau geresne zymiai  4u.gif  tik pries PMS kazkaip stipriau jauciu pablogejima(labiau slenka plaukai ,irzlesne nei paprastai budavau pries pms ) ...
Mano MB mama vartojo KT ,tai priaugo gal 30 kg ir nebenumeta daug metu  unsure.gif

Nesuprantu vieno - ar hormonai taip pasikeicia issibalansuoja ,kad gryzti i ankstesne busena tampa misija neimanoma  g.gif  ?

Aš dabar laukiu antrų mm, žiūrėsiu kaip savijauta bus ir kaip viskas praeis ir žinoma svarbiausia - ar laiku susirgsiu g.gif
Aš šiaip dabar geriu papildą dėl geresnės savijautos dėl visų PMS. Gal ir tas padeda.
Sunku pasakyti kas čia su tuo svoriu. Gal hormonai o gal ir mityba.. Man pačiai čia mistika. ax.gif

QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 08, 19:32)
Galvoju ir aš, galbūt organizmas jau atsistatęs ir plaukų slinkimas yra kažko kito pasekmė, o ne KT nutraukimo... Galbūt jau be reikalo aš čia ant jų dantį griežiu  g.gif

Na pas mus jau gana ilgas laiko tarpas kai nevartojate KT. Gal tikrai nuo kažko kito slenka plaukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 08 08, 20:25)
Sunku pasakyti kas čia su tuo svoriu. Gal hormonai o gal ir mityba.. Man pačiai čia mistika.  ax.gif
-------
Na pas mus jau gana ilgas laiko tarpas kai nevartojate KT. Gal tikrai nuo kažko kito slenka plaukai?  g.gif

Man buvo irgi svoris padidėjęs, bet mitybą pasižiūrint viskas grįžo į savo vėžes. Gal tik prie menstruacijas labiau saldumynų norisi negu įprastai.
-------
Dariausi tyrimus, viskas kaip ir normoje. Tariausi su gydytoja, rekomendavo skydliaukę išsitirti, ten viskas irgi gerai. Nuo ko plaukai slenka - neaišku. Vonioje net sietukas uždėtas, kad neužkimščiau išbėgimo vamzdžio, nes plaunant plaukus kuokštais byra doh.gif
Atsakyti
Laukiu antrųjų mmm, jau 30 dienų suėjo, o nėra unsure.gif Prieš porą dienų lyg ir buvo pms požymiai (pilvą maustelėjo, buvau irzli), nors gal tik šiaip čia.. O dėl svorio tai nemanau, jog nuo kt priaugtų natūraliai daugiau nei 2-3 kg (aš pati tiek priaugau), visa kita - nuo padidėjusio apetito arba gal kai būdavo tos senos kartos tabletės, jos labiau išbalansuodavo hormonų pusiausvyrą. Nutraukus kt vartojimą padidėjusi krūtinė grįžta prie buvusio dydžio (draugas nepatenkintas blush2.gif ), svoris irgi pora kg sumažėjo g.gif O plaukai slenka kaip slinkę, silpni jie pas mane, nu nors ne kuokštais.
Atsakyti