Sveikos

Nežinau, nemačiau, ar yra nauja tema apie tai ( senoji uždaryta), bet jei yra, tai galėsit uždaryt. Esmė tokia, kaip jau aišku pagal temą, aš mečiau gerti KT truputį daugiau nei prieš mėnesį. Na pasikeitimai tokie , kokių ir tikėjaus: sumažėjęs svoris, dingo krutinė ( pagal genus jos mažai labai turėtų būt, todėl nekeista kad iš C dydžio liko.. beveik nieko.), pasireiškė spuogai, turbūt nepatiko būt uždarytiems, kol gėriau KT. Kas dėl vyrų... potraukis neatsirado, kaip nebuvo su KT taip ir nėra dabar, BET, gal taip yra todėl, kad kas per išskyros, nesuprantu... Šiaip ilgai turėjau problemų su pienlige, kaip supratau, pas mane lėtinė, tai neatsikratysiu aš jau jos, tačiau dabar , mėnesinių nėra ( žinau, nenuostabu), išskyros tamsiai rudos, nekraujingos ir ne varškės tirštumo, kas pienligei būdinga, o jausmelis nekoks, kartais net nežinai kur dėtis viešoje vietoje kaip ten viskas graužia, skauda ir t.t. Senesnėj temoj skaičiau, kad kaikurios gėrė meflovan ir joms padėjo. Paklausiau pas vaistininkę, tai sakė kad tai tas pat kaip nakvišų aliejus ( o iš patirties žinau, kad jis visiškai nieko nedaro, niekam) todėl net nežinau ar verta mesti pinigus į balą, o gal tai nebus į balą? Pasidalinkit savo patirtimi, patarkit, kaip pagreitinti mėnesinės ( nes šventai tikiu, kad po jų turėtų viskas apsitvarkyt). Bejej, KT pradėjau vartoti dėl policistinių kiaušidžių...
Beje, norėčiau apsieiti be ginekologo, bent jau dabar, planuoju pas jį eiti, jei dar kokį mėnesį tai tęsis, bet gal su jūsų pagalba to neprireiks. Ačiū.