Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(MeiLLi @ 2012 11 06, 18:36)
Po 5mėn organizmo išsilaisvinimo nuo kontraceptinių tablečių savo noru jas pradėjau vartoti vėl...  Nuo ovuliacijos iki mėnesinių pabaigos gulėdavau lovoj pasidėjus šiukšlinę ir žiaugčiodavau nuo menkiausio kvapo... Būtų pora dienų tai numočiau ranka , bet kai 3sav drebančiom kojom einu iki wc ir vėl lovon tai ... Żodžiu bijau To kas laukia, nes nežadu savęs nuodinti , bet nesinori ir alinti organizmo badavimais kai esu ir taip permatoma... Tiesa slinko plaukai kuokštais , o dabar vėl nebeslenka  blink.gif .  Ech jei būtų galima atsukti laiką atgal tai nebevartočiau kontraeptinių, nes dabar jau mano organizmas nesusitvarko pats , o gaila kepenų , skrandžio...

As nukirpau ilgus plaukus, atkentejau spuogu pulingu atakas ir viskas nutraukus KT vartoti... dieve sakiau apsaugok mane net nuo minties apie ju naudojima vel!!! mano organizmui tai buvo didelis sokas, salutinis didesnis nei jas naudojant,,,,
Atsakyti
sveikos merginos, zinau kad cia ne ta tema, bet gal galite pasidalinti savo nuomone. geriu kontraceptines 4menuo, bet pabaigusi sia pakuote noriu mesti. beda visa tame, kad sioje pakuoteje truksta dvieju tableciu, tad gautusi taip, jog dvi paskutines dienas nebegerciau. dar liko penkios tabletes, o vakar turejau lytiniu santykiu... jei nebaigciau pakuotes, ar yra tikimybe, kad pastosiu?
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as. Meciau KT pries 3 menesius. Nukrito 6,5kg, ziauriai slenka plaukai. Bet.... menesines turejau visus 3 menesius (t.y. 3 kartus ir daug maz reguliarias thumbup.gif ). Nors anksciau visada turejau neregliarias mmm . Karta i 2-3men blink.gif Vat to tai nesitikejau... kad mmm susireguliuos blink.gif Is vis buvau susitaikius, kad ju nesulauksiu dar ilgai ilgai.
Pirmus 2 menesius kartais jausdavau kiausides. Pvz., kai koseji blink.gif Suskausta. Dar tas pilvo maudimas doh.gif Bet tas jau praejo. Tikiuosi, kad plaukai nustos slinkti, kai organizmas persiorentuos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 lapkričio 2012 - 14:35
Man irgi pilvą kartais pamaudžia rolleyes.gif nors dar neilgai negeriu, nepilnai dvi savaitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 11 21, 15:33)
Bet.... menesines turejau visus 3 menesius (t.y. 3 kartus ir daug maz reguliarias thumbup.gif ). Nors anksciau visada turejau neregliarias mmm . Karta i 2-3men blink.gif  Vat to tai nesitikejau... kad mmm susireguliuos blink.gif Is vis buvau susitaikius, kad ju nesulauksiu dar ilgai ilgai.
Pirmus 2 menesius kartais jausdavau kiausides. Pvz., kai koseji blink.gif  Suskausta. Dar tas pilvo maudimas doh.gif  Bet tas jau praejo. Tikiuosi, kad plaukai nustos slinkti, kai organizmas persiorentuos unsure.gif

Pas mane viskas lygiai taip pat, laukiu kas bus toliau, tiesa, jau plaukai maziau slenka dabar. Irgi galvojau, kad su menesinemis bus problema, bet visgi kol kas lyg viskas gerai, ziuresim, kaip toliau.
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 11 21, 17:25)
Pas mane viskas lygiai taip pat, laukiu kas bus toliau, tiesa, jau plaukai maziau slenka dabar. Irgi galvojau, kad su menesinemis bus problema, bet visgi kol kas lyg viskas gerai, ziuresim, kaip toliau.

O pradzioj labiau plaukai slinko? Pries kiek laiko metet KT? Ir kiek laiko praejo po KT nutraukimo, kol sumazejo slinkimas?

Pagalvoju kad gal dar anksti dziaugtis del to mmm susireguliavimo? g.gif Gal vis vien dar organizme yra tu hormonu like. Tai todel tos mmm ateina laiku. O kas bus veliau, neaisku. Kai organizmas issivalys nuo hormonu.

aistuliaa
- man pradzioj net staigiai pasisukus suskaudedavo pilvas apacioj doh.gif Tiksliau, kiausides...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 lapkričio 2012 - 20:25
[quote=katee,2012 11 21, 21:21]
O pradzioj labiau plaukai slinko? Pries kiek laiko metet KT? Ir kiek laiko praejo po KT nutraukimo, kol sumazejo slinkimas?

Pagalvoju kad gal dar anksti dziaugtis del to mmm susireguliavimo? g.gif Gal vis vien dar organizme yra tu hormonu like. Tai todel tos mmm ateina laiku. O kas bus veliau, neaisku. Kai organizmas issivalys nuo hormonu.

Prie 3 men., tai va paskutiniu metu jau maziau slenka. O del menesiniu irgi baugu, kas bus toliau, siaip bandome pastoti, bet kol kas nesigauna
Atsakyti
Oj, tai jums smagu. Tie visi blogumai (hormoniniai nesusipratimai) pasibaigs nestumo deka! Tik nedarykit klaidos ir vel nepradekit vartoti KT po gimdymo, kaip as doh.gif Ir kas mane pastume, pati nzn doh.gif
Atsakyti
O kiek laiko po metimo pastebėjot, kad slenka plaukai stipriai? rolleyes.gif nes aš tyrinėju jau daugiau nei įprastai tuos savo plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 22, 14:48)
O kiek laiko po metimo pastebėjot, kad slenka plaukai stipriai?  rolleyes.gif  nes aš tyrinėju jau daugiau nei įprastai tuos savo plaukus  doh.gif

na, man pirma menesi...ir antra, ko gero, nezymiai slinko. Bet trecia blink.gif doh.gif Siaubas! kas toliau bus neaisku. Praeita karta, kai meciau KT. Kokie 8 menesiai praejo, kol susitvarke, o gal ir metai. T.y. po metu tik pradejo ataugineti nauji. O tuos metus slinko baisiai. O kol priaugo nauju iki tam tikro ilgio (kad normaliai atrodytu), tai visi 2 metai praejo doh.gif
Bijau, kad nebutu taip, kaip kitoms moterims. kad po KT nutraukimo taip ir neatsistato niekas unsure.gif
Atsakyti
Pabandykit vartoti maisto papildų. Po vienos vasaros (jos pradžioje mečiau KT) man irgi žiauriai slinko plaukai (sesei bei mamai irgi slinko tik ne taip smarkiai). Pradėjom vartoti "Grožvitą" (Droge buteliukas 80 kapsulių kainuoja apie 15 Lt). Visom padėjo. Aš vos spėjau įpusėti savo buteliuką ir nustojo tas slinkimas, gal pusę metu iš viso plaukai nekrito ir atauginėt pradėjo thumbup.gif
Atsakyti
Man jau antras mėnuo mėnesinės vėluoja po 10 dienų. Žodžiu sugrįžo mano senoji sistema, kuomet ciklas labai ilgas. Bet pliusas tas, kad nutraukus KT mėnesinės išliko neskausmingos, krūtinės išvis nebemaudžia, nebeskauda, kraujavimas nestiprus, vidutinis ir kas keisčiausia trumpiau viskas trunka.
Svoris, spuogai ir plaukų slinkimas išlikusi problema. Plaukai tai dar dar...bet spuogai ir svoris mane iš proto varo. Bet kažkaip turiu vilties, kad organizmas sugrįš į savo ritmą, tik gal reikia daugiau laiko. g.gif
Atsakyti