Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Naira @ 2013 07 26, 15:22)
Sveikos,
o toms, kam slinko plaukai, ar jie atsistao po to? ir kiek jie man dar slinks? ar taip jau plikt pradesiu.... jau baime pradeda imt. Kolkas jokios priemones slinkimo nesustabdo, o plauku gal trecdalis liko...  verysad.gif

man irgi slinko baisiai, tiesiog kuokstais, neatsimenu kiek ilgai, gal 2-3men, bet po to susitvarke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 07 29, 17:25)
man irgi slinko baisiai, tiesiog kuokstais, neatsimenu kiek ilgai, gal 2-3men, bet po to susitvarke  4u.gif

Aciu smile.gif ramiau pasidare. Man kazkur tris men slenka, ir labai daug islinko,jauciasi apimtis sumazejus, vaikiskas gumytes mau risuosi, kur anksciau sunku grazia sage budavo surast, ves nesueidavo...
Atsakyti
Sveikos:)

nutraukus kt (vartojau 5mėn) 100 kartų geriau pasijaučiau. Ir nuotaika geresnė ir jokių galvos skausmų. Tik va, nuo paskutinių mėnesinių(kurios buvo užkart po kt nutraukimo) praėjo jau 49 dienos.. Vakar testą dariaus, neigiamas. Nežinau ir ką begalvot..
Atsakyti
QUOTE(PSe @ 2013 08 07, 19:33)
Sveikos:)

nutraukus kt (vartojau 5mėn) 100 kartų geriau pasijaučiau. Ir nuotaika geresnė ir jokių galvos skausmų. Tik va, nuo paskutinių mėnesinių(kurios buvo užkart po kt nutraukimo) praėjo jau 49 dienos.. Vakar testą dariaus, neigiamas. Nežinau ir ką begalvot..

man ir daugiau teko laukti.........bet jau lyg dabar po daugiau kaip pusės metų 28-35 dienos, čia jau gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2013 08 07, 20:44)
man ir daugiau teko laukti.........bet jau lyg dabar po daugiau kaip pusės metų 28-35 dienos, čia jau gerai thumbup.gif

man pirma karta po metimo teko apie 2.5men dienu laukt, bet ir dabar dar nesusitvarko nors praejo apie 10men, ciklas kas 33-40 dienu verysad.gif
nors kiek pamenu pries pradedant gert nebuvo reguliarus, beto ant tableciu buvau
apie 5 metus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 08 rugpjūčio 2013 - 10:30
QUOTE(Vai2lka @ 2013 08 08, 10:25)
man pirma karta po metimo teko apie 2.5men dienu laukt, bet ir dabar dar nesusitvarko nors praejo apie 10men, ciklas kas 33-40 dienu  verysad.gif
nors kiek pamenu pries pradedant gert nebuvo reguliarus, beto ant tableciu buvau
apie 5 metus  doh.gif

šiek tiek apramino, o jau norėjau eit kraujo tyrimą darytis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PSe @ 2013 08 08, 12:39)
šiek tiek apramino, o jau norėjau eit kraujo tyrimą darytis..  biggrin.gif

as buvau pati issigandus, pas daktarus ejau, bet pasake kad normalu jog metus uztrunka kol vel atsiranda, taip kad nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Na, ir aš pasiryžau nutraukti KT. Paskaitau, esat vartujusios kelis mėnesius, metus. Mano stažas galima sakyti 10 metų. Tiek, kiek mano dukrai. Po jos gimimo pradėjau naudoti. Nutraukiau, kai planavom antrą vaiką. Beje, pastojau iš kart. Gerai, kad pirmą mėn pasisaugojom. Gydytoja tikino, kad tris mėnesius galiu būt rami.
Kartą buvau padarisu pertrauką - mėnesį, man atrodo. Gavau bart nuo gydytojos, kad taip žaist negalima. Arba nutrauki ilgam, arba vartoji tvarkingai.

Tai jau antras mėnu eina. Jau sulaukiau ir pirmųjų mm. Deja, jau ėmė kilti tokie spuogai, kokių bijojau. Liūdesys begalinis, jie tai nuo KT nutraukimo. Veidas, kaklas baisus.
Net nesuprantu, kokių čia hormonų pas mane perteklius. Visad turėjau stiprų plaukuotumą, prakaituoju, galvos ora riebi. Tai dabar dar ir spuogai išlindo. Nežinau, kiek ištversiu. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanyte83 @ 2013 02 14, 09:57)
Jau galiu i gatve eiti be pudros ir nieko nemaskuoti.

O! Čia man iš fantastikos srities!

Beje, man aštuntais-devintais metais ėmė sparčiai lįsti pigmentinės dėmės. Galima sakyti dėl to nutariau mesti KT. Bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 12 rugpjūčio 2013 - 21:45
QUOTE(Jurgytė @ 2013 08 12, 22:55)
Tai jau antras mėnu eina. Jau sulaukiau ir pirmųjų mm. Deja, jau ėmė kilti tokie spuogai, kokių bijojau. Liūdesys begalinis, jie tai nuo KT nutraukimo. Veidas, kaklas baisus.
Net nesuprantu, kokių čia hormonų pas mane perteklius. Visad turėjau stiprų plaukuotumą, prakaituoju, galvos ora riebi. Tai dabar dar ir spuogai išlindo. Nežinau, kiek ištversiu. verysad.gif

Man reikėjo gerų metų po KT nutraukimo, kad spuogai nuo veido, kaklo, krūtinės srities sumažėtų... Ir į veido valymus nuolat ėjau, tai tas bent šiek tiek pagelbėjo. Aš vartojau 6 metus.
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš nutraukti kt. Penktadienį išgėriau paskutinę tabletę, bet šeštadienį turėjau nesaugių lytinių santykių sad.gif dabar bijau, kad galiu pastot.. Šiaip dar turėtų veikti kt, kaip ir darant pertrauką, bet vis tiek neramu wacko.gif kaip jūs manot?
Atsakyti
Manau, kad dar veike tikrai, neverta nerimaut, tik kita kartui apsirupinkit preyervatyvais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
2 metus geriau Yarina / Diane 35, dabar antras menuo kai meciau si reikala. pirmos mm buvo laiku, skausmingos, isbere siva veida, kakla, krutine, baisu, bet cia nieko tokio, ko nebuciau tikejusis. bet va smarkiai pradejo kilti svoris, pilvas ispustas kaip pas nescia. ar cia gali buti KT itaka. kad laukiuosi netikiu, mm buvo neseniai ir taip greitai pilvas neislistu. plius jokiu kitu pojuciu nera.

beja vel atsirado potraukis vyrui, kui labai labai dziaugiuosi thumbup.gif nuokaika skaidresne, tikiuosi ir migrena sumazes bigsmile.gif
Atsakyti