Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

Sveikos, KT nebegeriu mėnesį (iš viso gėriau 4 metus), mėnesinių dar nesulaukiau ir kažkokių ženklų, kad jos tuoj prasidės nejaučiu...Na dar palauksiu.
Su plaukais ir oda kaip ir viskas ok.
Bet kas labiausiai gąsdina, tai kad praktiškai visą mėnesį po KT metimo skauda galvą...Kasdien. Turbūt ant rankos pirštų suskaičiuočiau dienas, kai galvos neskaudėjo...Gal kam taip buvo? Įdomu ar su laiku praeis, ar jau reikia susirūpinti. Įdomu ar čia gali būti susiję su kontraceptikų netraukimu, o gal tik šiaip sutapimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 09 11, 09:12)
Sveikos, KT nebegeriu mėnesį (iš viso gėriau 4 metus), mėnesinių dar nesulaukiau ir kažkokių ženklų, kad jos tuoj prasidės nejaučiu...Na dar palauksiu.
Su plaukais ir oda kaip ir viskas ok.
Bet kas labiausiai gąsdina, tai kad praktiškai visą mėnesį po KT metimo skauda galvą...Kasdien. Turbūt ant rankos pirštų suskaičiuočiau dienas, kai galvos neskaudėjo...Gal kam taip buvo? Įdomu ar su laiku praeis, ar jau reikia susirūpinti. Įdomu ar čia gali būti susiję su kontraceptikų netraukimu, o gal tik šiaip sutapimas?  g.gif

man KT nutraukimo pagrindine priezastis buvo padaznejusi migrena tai sunku atsakyti unsure.gif
Atsakyti
KT vartojimo stažas - 4,5 metų. Per šį laikotarpį vartojimą buvau nutraukus porą kart vienam dviem mėnesiams, bet mėnesinių ciklo neišderino.
Neseniai vėl nutraukiau KT vartojimą, mėnesinės prasidėjo laiku ir 2 mėn buvo labai punktualios, 3-ią mėn. dingo. Gal dar kam taip yra buvę?
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2013 09 11, 11:09)
man KT nutraukimo pagrindine priezastis buvo padaznejusi migrena tai sunku atsakyti unsure.gif

Skaičiau, kad KT gali išprovokuoti migreną, bet visus 4 metus, man jokiu galvos skausmų nebuvo...Tik dabar - jau nutraukus. Beto tas skausmas gal nėra visai migreninis, toks daugiau pakaušio maudimas, nėra labai stiprus, bet pakankamai varginantis, kai taip ilgai tęsiasi.
Atsakyti
Nutraukdama iskart pradejau gert nakvisu alieju, kad hormonai susireguliuotu, mmm atejo po menesio, plaukai nenuslinko nors vartojau 3 metus.
Atsakyti
Prieš kokias 5 savaites nutraukiau ir aš KT vartojimą po 4 metų. Menesinių nėra, po truputį meto spuogelius ant smakro ir gal šiek tiek plaukai labiau slinkt pradėjo g.gif KT pradėjau naudoti, kad susitvarkytų veido oda, o vėliau kaip apsisaugojimo priemonę.
Eisiu ieškot nakvišų aliejaus kapsulių. Gal prišauks mm, nes nepatinka tas pūpsantis pilvukas doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimėlį...gydytoja paskyrė vartoti KT , bet daug vilčių nedavė, nes turiu migreną, sakė gali paūmėti ji.Taip ir buvo, išgėriau viso 9 tabletes ir teko mest, nes migrena kankino kasdien...ir nesuprantu, šiandien sulaukiau mmm doh.gif o jos man baigėsi prieš savaitę....čia man KT taip išreguliavo? tai kada dabar vėl sirgsiu...? siaubas kažkoks...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 10 02, 11:10)
Sveikos  4u.gif
Turiu klausimėlį...gydytoja paskyrė vartoti KT , bet daug vilčių nedavė, nes turiu migreną, sakė gali paūmėti ji.Taip ir buvo, išgėriau viso 9 tabletes ir teko mest, nes migrena kankino kasdien...ir nesuprantu, šiandien sulaukiau mmm  doh.gif  o  jos man baigėsi prieš savaitę....čia man KT taip išreguliavo? tai kada dabar vėl sirgsiu...? siaubas kažkoks...

Tikrai taip - čia nuo KT. Pamenu buvau pamiršusi išgerti vieną tabletę, ir nors kitą dieną išgėriau dvi, prasidėjo mėnesinės doh.gif
Kitos turėtų būti po mėnesio nuo šių, mano supratimu g.gif
Atsakyti
Aš gėriau KT (Yasminelle) 3 metus, nutraukiau prieš geras dvi savaites, tai kolkas jaučiuosi taip kaip ir jaučiausi, nors labai bijojau, kad su oda atsiras didelių problemų. Odos būklę jos tikrai pataisė ir ji neblogėja (tfu tfu tfu) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
KT vartojau 4 metus, nutraukiau vartojimą kažkur prieš 3,5 mėn. (Rugsėjo vidury, bet pati vėpla, kad nebesižymėjau kalendoriuke doh.gif doh.gif doh.gif ), kažkiek po to patepliojo ir iki dabar mmm nė ženklo, iki šiandien, kai pastebėjau laaaaaaaaaaaaaaaaabai mažą lašiuką, net lašiuko to nepavadinsi.
Nėštumo tikrai nėra, bet nerimauju, kodėl gi jos dingo.
Nežinau, ar dar laukti, ar eiti pas ginę... sad.gif

Kas dėl šalutinių poveikių, tai nieko nepastebėjau neįprasto smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvau nutraukus po 2metu gerimo tai velavo ir tepliojo, bet turekit kantrybes, nors jeigu nepasirodo tai siulau nueit pas ginekologe, aisku jeigu eile greit gausit smile.gif Nes man visad ramiau kai daktare pasako"viskas OK".
Ir siaip gi organizmui sokas biski, paciam vel viska tvarkyt reik smile.gif
Atsakyti
nu tai merginos, gi ne saldainius ir papildus geret. geret stiprias hormonu bombas, taigi...kantrybes, kol vsa veikla vel gris i ritma, pagal visa gamta. jei viens du susireguliuotu viskas be jokiu blogu pojuciu, tai KT vadinasi net nebutu rimta apsauga. o dabar ji kaip reikiant viska sujaukia organizme, kad suteiktu jums ta norima apsauga.
kantrybes...ir isminties nebesugrizti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 sausio 2014 - 09:10