QUOTE(Ducky @ 2011 10 30, 13:31)
Geriau yasminelle daugiau kaip 4 metus, dabar kai MB užsienyje, nusprendžiau daryti pertrauką. Po nutraukimo pirmos mm atėjo beveik laiku, t.y. vėlavo tik 3 dienom. Apsidžiaugiau. Ginė pasakė, kad kt mano gertos silpnos, ir neturėtų būti problemų. Bet va po pirmųjų normalių mm, antros neatsiranda jau daugiau nei mėnesį
gal čia yra tokių kurios gėrė yasminelle, irgi taip pat vėlavo?
blin atrodo taip gerai jas gerti - nesirūpini niekuo, žinai kada tiksliai bus mm, o dabar tai vienas vargas 
Papildyta:
beje man irgi labai riebaluojasi plaukai ir atsirado spuogelių panašiai kaip būdavo kai nevartojau kt
Papildyta:
na man ginė sakė kad nėra gerai taip organizmą kankint, jei jau darai pertrauką tai min pusei metų. juk kt tai ne kokie vitaminai. Ir iš viso geriausiai nedaryt pertraukų kol nenori leliaus , bet va kas nešė mane į tą galerą tai nežinau
Papildyta:
beje man irgi labai riebaluojasi plaukai ir atsirado spuogelių panašiai kaip būdavo kai nevartojau kt
Papildyta:
na man ginė sakė kad nėra gerai taip organizmą kankint, jei jau darai pertrauką tai min pusei metų. juk kt tai ne kokie vitaminai. Ir iš viso geriausiai nedaryt pertraukų kol nenori leliaus , bet va kas nešė mane į tą galerą tai nežinau
Labas vakaras,
Geriau ir as yasminelle apie 3,5m. Kai nustojau, jau beveik 3 men tai ir mane pradejo berti ir veida ir kakla ir nugara, oda riebaluojasi, taip pat ir plaukai, ir slinkt pradejo, kai paskaiciau, kad cia daugumai slenka tai supratau nuo ko cia ir man, mmm velavo gal tik kokia savaite,bet vel su skausmais kaip anksciau