Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(jeliva @ 2011 10 22, 11:10)
Sveiki. Ir silpnumas ir galvos skausmas ir skrandzio taip pat. Geriau KT 4 men.(daugiau del saeikatos). Ir 5 men pasireiske salutinis poveikis. Pasidare krutine jautri, pilvo apacia pradejo skaudeti, kazkoks pykinimas, o jautrumas, dirglumas. Brrr. Pagalvojau net gal cia nestumas. Bet nuejus pas gine, suzinojau, kad ne. Is karto meciau gerti. Isgeriau tik puse tableciau. Susirgau uz dvieju dienu. Prie visu kitu simtomu prisidejo ir galvos skausmas . Ir nezinau ka galvoti, kas tai? Ar taip ir turi buti? Gal kam teko patirti ta pati. Pasidalinkit.

vat man nuo to laiko kai meciau, nuo praitos sav, vakar buvo pirma diena kai neskaudejo galva. O siaip ir man keista kad meciau ir istisai kas diena galva skaudejo, silpnumas tai man siaip ar taip daznai pasireiskiantis dalykas, bet del galvos skausmu tai tikrai retas dalykas g.gif tai vat ir mastau gal cia kad meciau , na bet tikios kad nebeskaudes smile.gif
Atsakyti
As geriau KT kokius 3m, tiksliai net nezinau. Kadangi draugas isvaziavi i uzsieni nusprendziau pertrauka padaryti. Ir galiu pasakyti sis menesis buvo siaubingas. doh.gif Nors kita vertus kiek pamenu save pries KT, budavo tas pats, noredavosi sienom lipti. Pirmos dvi savaites po mm buvo dar nieko, nepaisant nuotaiku kaitos ir pan. Trecia savaite prasidejo PMS, dirglumas kaip iprasta, tik pilva labai stipriai skaudejo kelis kartus. Sestadieni turejau susirgt teoriskai, bet nesusirgau, o prasidejo siaubingoji PMS dalis, kaip ir pries geriant KT. Taip stoga rauna ir fiziskai savijauta sudina doh.gif , atrodo kad visus vidaus organus kas gniauzytu. Darbe negaliu susikaupt, vaikstau kaip sapne, prakaitas musa, galva nedirba. doh.gif Dar visa menesi pasitaikydavo keistas jausmas, tarsi zarnas sutraukia, net rekt norisi pradet, bet taip budavo ir pries KT geriant. Bet va taip ir nesusergu, nors atrodo jau jau gryn tas jausmas kad susirgsiu. Venintelis keistas dalykas kuri pastebejau nutraukus ir kurio tikrai nebuvo, kad negaliu susijaudint, visiskai, sausa kaip dykumoj. verysad.gif Keista kaip veido neisbere, nes pries vartojima spuoguota buvau, dabar gana grazus veidas.

Nebenoriu daugiau nutraukt KT, nes man tos tabletes taip gyvenimo kokybe pagerino. Kazin kada pradeti gert po menesio pertraukos, laukt mm kad ir kada jos prasides, ar kaip priklauso po menesio?
Atsakyti
QUOTE(~Tanitaa @ 2011 10 20, 18:39)
damos o jus jauciates pirmas dienas kai mete kt silpnuma, galvos skausma?ar as cia jau prisigalvoju ?

ne, nieko nejauciau, tik svoris gerokai padidejo... sako, taip gali buti, nes issibalansuoja skysciu pusiausvyra organizme - vartojau yarina, kuri is organizmo skyscius salina, o nustojus vartoti rezultatas buvo +7 kg per tris menesius, nors ir dietu laikiausi, ir sportavau... nezinau, gal veliau viskas butu atsistate, bet po tu keliu menesiu patapau nestuke.gif todel kas butu jeigu butu negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
Geriau yasminelle daugiau kaip 4 metus, dabar kai MB užsienyje, nusprendžiau daryti pertrauką. Po nutraukimo pirmos mm atėjo beveik laiku, t.y. vėlavo tik 3 dienom. Apsidžiaugiau. Ginė pasakė, kad kt mano gertos silpnos, ir neturėtų būti problemų. Bet va po pirmųjų normalių mm, antros neatsiranda jau daugiau nei mėnesį unsure.gif gal čia yra tokių kurios gėrė yasminelle, irgi taip pat vėlavo? g.gif blin atrodo taip gerai jas gerti - nesirūpini niekuo, žinai kada tiksliai bus mm, o dabar tai vienas vargas doh.gif
Papildyta:
beje man irgi labai riebaluojasi plaukai ir atsirado spuogelių panašiai kaip būdavo kai nevartojau kt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2011 10 25, 23:28)

Nebenoriu daugiau nutraukt KT, nes man tos tabletes taip gyvenimo kokybe pagerino. Kazin kada pradeti gert po menesio pertraukos, laukt mm kad ir kada jos prasides, ar kaip priklauso po menesio?

na man ginė sakė kad nėra gerai taip organizmą kankint, jei jau darai pertrauką tai min pusei metų. juk kt tai ne kokie vitaminai. Ir iš viso geriausiai nedaryt pertraukų kol nenori leliaus , bet va kas nešė mane į tą galerą tai nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 28, 10:10)
ne, nieko nejauciau, tik svoris gerokai padidejo... sako, taip gali buti, nes issibalansuoja skysciu pusiausvyra organizme - vartojau yarina, kuri is organizmo skyscius salina, o nustojus vartoti rezultatas buvo +7 kg per tris menesius, nors ir dietu laikiausi, ir sportavau...

Turiu ta pacia problema del skysciu disbalanso verysad.gif Tikiuosi labai ilgai neuztruks ir viskas gris i savas vezes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2011 09 09, 21:21)
As taip pat laukiau virs dvieju menesiu 4u.gif  Buk kantri biggrin.gif

O as laukiau tiek kiek ir iki KT. Ciklas grizo iskart i savo vezes. KT vienintelis poveikis organizmui buvo svoris padidejes. Geriau gal koius 6 metus. O siaip Kt veike kaip teoriskai raso lapeliuose, jokiu tepimu jokiu skausmu, nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 30, 11:31)
Geriau yasminelle daugiau kaip 4 metus, dabar kai MB užsienyje, nusprendžiau daryti pertrauką. Po nutraukimo pirmos mm atėjo beveik laiku, t.y. vėlavo tik 3 dienom. Apsidžiaugiau. Ginė pasakė, kad kt mano gertos silpnos, ir neturėtų būti problemų. Bet va po pirmųjų normalių mm, antros neatsiranda jau daugiau nei mėnesį  unsure.gif  gal čia yra tokių kurios gėrė yasminelle, irgi taip pat vėlavo?  g.gif blin atrodo taip gerai jas gerti - nesirūpini niekuo, žinai kada tiksliai bus mm, o dabar tai vienas vargas  doh.gif
Papildyta:
beje man irgi labai riebaluojasi plaukai ir atsirado spuogelių panašiai kaip būdavo kai nevartojau kt  doh.gif

atrasiau i AZ 4u.gif

p.s. o tavo reguliarios mmm buvo pries geriant KT? wink.gif

o kas del plaukuciu, tai man irgi dazniau dabar susiriebaluoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 10 30, 18:14)
atrasiau i AZ  4u.gif

p.s. o tavo reguliarios mmm buvo pries geriant KT? wink.gif

o kas del plaukuciu, tai man irgi dazniau dabar susiriebaluoja  ax.gif

reguliarios kaip laikrodis, bet tas buvo taip seniai kad galima sakyti jau nebesvarbu smile.gif
Atsakyti
Aš gėriau YAZ 1 metus. Tačiau mane labai gąsdindavo tas mėnesinių atsiradimas jau geriant 2-3 pakuotės tabletę, o paskutinį mėnesį begeriant ištisai tepliojo. Tai nusprendžiau nutraukti. Mėnesinės prasidėjo kelios dienos po nutraukimo (kaip suprantu taip ir turi būti ir jos kaip ir netikros g.gif ). O antrų mėnesinių sulaukiau lygiai po mėnesio. bigsmile.gif Iki geriant KT mėnesinės būdavo žiauriai nereguliarios, dabar tikiuosi kitą mėnesį vėl reguliariai sulaukt ir negaliu atsidžiaugt thumbup.gif . O bendra savijauta man niekuomet nesikeitė, nei pradėjus jas gerti, nei geriant nei metus. Tik vieną kartą buvau pamiršus išgerti, tai blogai jaučiaus, bet gal tai tik sutapimas tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 10 22, 12:10)
Sveiki. Ir silpnumas ir galvos skausmas ir skrandzio taip pat. Geriau KT 4 men.(daugiau del saeikatos). Ir 5 men pasireiske salutinis poveikis. Pasidare krutine jautri, pilvo apacia pradejo skaudeti, kazkoks pykinimas, o jautrumas, dirglumas. Brrr. Pagalvojau net gal cia nestumas. Bet nuejus pas gine, suzinojau, kad ne. Is karto meciau gerti. Isgeriau tik puse tableciau. Susirgau uz dvieju dienu. Prie visu kitu simtomu prisidejo ir galvos skausmas . Ir nezinau ka galvoti, kas tai? Ar taip ir turi buti? Gal kam teko patirti ta pati. Pasidalinkit.

man kas mėnesį skauda galvą, kai tik ateina laikas daryt tą savaitės pertrauką (femine35). geriu jau 8mėnesius, bet nusprendžiau nutraukti, ir trečiadienį jau paskutinę išgėriau.

prieš pradedant gerti neturėjau jokių skausmų, jokių nuotaikų pokyčių, praeidavo viskas, lyg nieko nebuvę, apart to, kad buvo nereguliarios ir gan ilgai tęsdavosi 8-9dienas). bet tie galvos skausmai ir dabartiniai pilvo maudimai ir sunkumas tiesiog į neviltį varo, tai nusprendžiau mest. tiesa, pradėjus gert sumažėjo spuogiukų, o per tas pertraukas vis išlenda keli. bijau, kad teks iškentėt spuogų audrą metus... žiūrėsim, kaip bus, parašysiu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As naudoju pleistra, dabar 3menuo,bet manau,kad nebevartosiu,kai cia pasiskaitau apie pasekmes baigu pasidaro..Pleistras itariu ir nelabai tinka,nes pirma pleistra uzklijavus 3dienas pykina,vienu zodziu is lovos negaliu atsikelti ir siaip buna uzeina tokiu blogumu,ziuriu ir sexo nelabai benoriu atrodo lyg ta vietele isvis nebejautri blush2.gif Manau,kad eisiu vel detis spirale varine,tai buvo zymiai geresnis variantas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palloma: 13 lapkričio 2011 - 11:10
Aš naudojau seniai ir tikiuosi, kad prie viso to grįžti neteks. Mokysiuos save pažinti kitais būdais.

Nutraukus man pasireiškė galvos skausmai, nuotaikų kaita buvo didesnė ir numečiau kelis kilogramus svorio. Čia tikriausiai todėl, kad vartojant KT organizmas linkęs kaupti skysčius buvo.
Atsakyti