o ka galetumet gal is melynu geliu kazka parodyt is puoksciu nematyto gal? Ir kaip manot kokios puoksteles tiktu sausio vasario menesiais?

QUOTE(monceliza @ 2012 01 11, 21:32)
o ka galetumet gal is melynu geliu kazka parodyt is puoksciu nematyto gal? Ir kaip manot kokios puoksteles tiktu sausio vasario menesiais? 

kad tu melynu puoksciu jau tiek buvo prirodyta, kad net nezinau ar verta dar kazko ieskot

dar keli pavyzdziai:

ketvirta puokstele labai orginaliai ir graziai atrodo.aciuka.

QUOTE(monceliza @ 2012 01 11, 22:06)
kad tik padetu

Perskaičiau temą, čia tiek daug šaunių idėjų
Gal ir man galėtumėte patarti kokią puokštė tiktų prie suknelės? Puokštės spalva įtakos didelės neturi, (svarbu kad gėlės ne gvazdikai ir ne kalijos) bet akcento auksinės spalvos tikrai norėčiau, nes vestuvių papuošime vyraus auksinė spalva, tai kaip ir akcentas
Įkeliu savo suknelės foto, laukiu Jūsų patarimo, nes tarp šitiek puokščių tikrai pasimečiau

Gal ir man galėtumėte patarti kokią puokštė tiktų prie suknelės? Puokštės spalva įtakos didelės neturi, (svarbu kad gėlės ne gvazdikai ir ne kalijos) bet akcento auksinės spalvos tikrai norėčiau, nes vestuvių papuošime vyraus auksinė spalva, tai kaip ir akcentas

Įkeliu savo suknelės foto, laukiu Jūsų patarimo, nes tarp šitiek puokščių tikrai pasimečiau

bet kazi ar ju imanoma sausio pabaigoj rast ir ar patvarios ziemos sezonu
jauciu kad nelabai

QUOTE(pumilija @ 2012 01 11, 22:09)
Perskaičiau temą, čia tiek daug šaunių idėjų

Papildyta:
dar:

Papildyta:
ir:

zzzzzvimt - ačiū
Visos puokštės mano skoniui, bet viena
tikrai tikrai užsisakysiu štai tokią puokštę

Gražiausios mano gėlės ir tas auksinis kaspinas puikiai žiūrisi, bei kotelius paslepia
Prieš kiek maždaug laiko jūs puokštes užsisakot?

Gražiausios mano gėlės ir tas auksinis kaspinas puikiai žiūrisi, bei kotelius paslepia

QUOTE(pumilija @ 2012 01 12, 11:18)
zzzzzvimt - ačiū
Visos puokštės mano skoniui, bet viena
tikrai tikrai užsisakysiu štai tokią puokštę

o gal dar turit ideju nauju tamsiai nuotakai manau geriau butu ryskiu geliu puokstele. Norejau puokstes is mazuciu melynu gelyciu, bet manau kad ziema tu mazu melynu gelyciu negausiu

QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 14:35)
vakar ziurinejau geliu puokstes, tai dauguma pas mus vestuvems siuloma, plastikines
kazin jos normaliai ziurisi realiai? aisku gyvos yra gyvos, bet beda, kad nelabai ka gausiu
gal verta bandyt pirkt plastikines 

Kiek iš foto teko matyti, kad jos išties neblogai atrodo...galit meginti rizikuoti, bet prieš tai jeigu yra galimybė, gyvai apžiūrėkit kaip atrodo tokio tipo puokštės..

Papildyta:
QUOTE(monceliza @ 2012 01 12, 13:36)
o gal dar turit ideju nauju tamsiai nuotakai manau geriau butu ryskiu geliu puokstele. Norejau puokstes is mazuciu melynu gelyciu, bet manau kad ziema tu mazu melynu gelyciu negausiu 

Minėjot, kad reikia sausio vasario mėnesiais, ar maišau kažką?