Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(ernoja @ 2012 08 08, 15:47)
gal yra kokie kontaktai? Aš tai skambinausi (tik kitai firmai), o paskui važiavau pasiimti.

esu siuntus iš čia thumbup.gif
el paštu susiriktuoji viską,o paskui atsiunčia thumbup.gif

o dėl gimnazijų g.gif ...tai man seniai nepatinka šita krešelių situacija.
Mano galva,kad joje turėtų būti tik stiprūs unsure.gif blink.gif
o kai pataisininkai eina,tai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijur: 08 rugpjūčio 2012 - 15:00
QUOTE(ernoja @ 2012 08 08, 15:52)
Deja, tokių gimnazijų Lietuvoje tik dvi - KTU ir Licėjus. Net Jėzuituose yra problemų tiek su mokymusi, tiek su patyčiomis ( bent Kaune). O visos kitos gimnazijos tik pavadinimai kiti (vietoj vidurinė)

Yra ir daugiau tokių smile.gif Jei būsimas gimnazistas ne iš asocijuotos mokyklos, Šiauliuose, pvz. į J. Janonio gimnaziją nepriima be 9 vidurkio, konkursas būna didelis. Pati ten nedirbu, galvos guldyti negalėčiau, bet kolegė iš šios gimnazijos taip teigė. Pas mane į gimnaziją priima visus, svarbu, kad ateitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijur @ 2012 08 08, 12:50)

ar galima prisijungti g.gif ar čia toookios piktos ir visa ėdančios (su kauliukais ir kailiukais blink.gif )kaip lituanistės? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nu užkąsti visgi norisi... krizė juk biggrin.gif
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 08, 14:37)
Gimnazijoje reikalavimai aukštesni ne tik mokslo srityje.

Nu kaip kur - pas mus iš gimnazijos tik vardas tėra, tai ir apeliuoti į gimnazisto statusą kaip ir juokinga būtų... gal didžiuosiuose miestuose yra kitaip, gal ten gimnazistas ir yra bent truputuką didesnius reikalavimus atitinkantis....

O iš mgreklamos paštu šiemet ženkliukus užsakiau, viską el laiškais sutarėm, o paksui dar ir į namus pristatė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 08 08, 14:50)
Aš šiemet irgi nieko nedarysiu, jau septintokai , nelabai jau ir pažaisi kaip kad pernai ar užpernai, jau "bernai ir mergos'  biggrin.gif ir kuo greičiau nori lėkt namo kas sau  ax.gif
tai kol kas jokių minčių nekyla irnelabai galvoju  blush2.gif
dariau kompota vienais metais, kitais čiupa čiupsus dovanojau (drugelio pavidalu), maziukams patiko, o siemet jau net nezinau kas galetų patikt ir tikt  biggrin.gif

Mano ir septintokai... Irgi per daug negalvoju, nes nieko jiems nereikia, na tų smulkmenų... Vargo įdedi, o kam... Jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2012 08 08, 16:02)
Yra ir daugiau tokių  smile.gif  Jei būsimas gimnazistas ne iš asocijuotos mokyklos, Šiauliuose, pvz. į J. Janonio gimnaziją nepriima be 9 vidurkio, konkursas būna didelis. Pati ten nedirbu, galvos guldyti negalėčiau, bet kolegė iš šios gimnazijos taip teigė. Pas mane į gimnaziją priima visus, svarbu, kad ateitų  smile.gif

Priima su mažesniu, jei progimnazija priskirta Janonio gimnazijos teritorijai. Tolimos giminaitės dukra pernai gal su 8 ten nuėjo. O kitiems taip, yra konkursas.
Atsakyti
As irgi is MG dariausi zenkliukus, tai viska el.pastu sutari..grazius zenkliukus daro smile.gif
o vaikams jie vistiek kazkoki atsiminima palieka smile.gif
Atsakyti
Sveikos
na kaip matau jau pradeda visos po truputuka mastyti apie pirmaja pamoka, as lygiai taip pat. Siemet planuoju paprsaciausiai issikept pyraga, su arbatele, pasedet paplepet,GAl koki dar prasminga zaidimuka sumastyiu ir dar planuoju po tusinuka su uzrasu padovanot, jei iseis uzsakyt.
Atsakyti
Kiek tie ženkliukai kainuoja?

Aš turiu pateiktis apie stebuklingas sėklas, perkūriau šiek tiek. ir galvoju kokias čia sėkleles vaikai galėtų lengvai namie užsisauginti? ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2012 08 08, 16:55)
Aš turiu pateiktis apie stebuklingas sėklas, perkūriau šiek tiek. ir galvoju kokias čia sėkleles vaikai galėtų lengvai namie užsisauginti? ką patartumėt?

Lyg nuo 1,30. Bet ir Kaune yra, kas juos gamina. Aš Renesoje sakiausi

P.S. Krepšinio nebežiūri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2012 08 08, 16:55)

Prasom dalintis geraja patirtimi musu paste, labai laukiam nauju ideju mirksiukas.gif

sujudimas- jauciasi kad rugsejo pirma arteja biggrin.gif

Atsakyti
Tuoj viską sudėsiu cool.gif
Atsakyti
Tikrai jaučiasi, kad energijos pilnos. smile.gif Aš tikiuosi penktokų. Labai labai biggrin.gif Jau apie kompotus buvau pamiršus. lotuliukas.gif Ir iš vis nieko neatsimenu biggrin.gif ką pernai virėt, marinavot biggrin.gif Jau sakiau , kad pas mane su darbu dar niekas neaišku, tai net nežinau kaip ruoštis, keliems vaikams.
Pernai su dešimtokais rugsėjo 1. sėdėjome prie stalo, gėrėme arbatą su saldumynais , buvau paruošus po smulkmenėlę dovanų. Aš mėgstu žymių žmonių mintis pritaikyti įvairiuose situacijuose, analizuoti. Tą irgi darėme. ax.gif Jiems patiko. Ir bendravimas buvo kitoks. Bet tas manau tinka su vyresniais.
o šiemet... jei turėsiu mažiukus jie pribėgs, apsikabins. Man patinka, aš laukiu tų apsikabinimš ir rėkimų... AUKLĖTOJA. blink.gif
Atsakyti