Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo II

QUOTE(auklyte @ 2011 09 06, 21:17)
Mes dėl supimosi gulamės į ligoninę, mus nukreipė neurologė. Sakė naktį filmuos ir po to nežinau kaip ten kas, žiūrės. Man neurologė aiškino,jei vaikas supasi prabundant, tai nieko tokio, bet jei miegodamas, tada negerai, tai šis tyrimas parodys, ar ji supasi giliame miege, ar prabundant, važiuojame šį ketvirtadienį.

labai idomu. Parasykite, kaip jums seksis, nes musu ta pati problema nera visikai pasibaigusi. Supasi dabar labai retai ir tik po dideliu ispudziu ar opervargimo dienos. Iskart nurimsta, jei pajunta salia, ka esant.
Truputi isgasdinot. Mums neurologai sake, kad nieko tokio, tai naturalu ir taip buna su vaikais neturejusiais pastovaus artimo santykio kudikysteje.
Gal galit pasidalint, kuo jus gasdino, "tada negerai"? Gal man reiktu buti ikyresnei pas musu neurologus.
Atsakyti
mes taippat niekaip neišlipam iš tu miegojimo problemu..Manoji ne tik galva linguoja,bet ja ir dauzo i pagalve..atsigula ant pilvo,rankos i šonus ir galva taip ritmiskai..bum,bum...bet ji tai daro ne giliai imigusi,o kai prabunda ir snuduriuoja..lyg bandytu taip migdytis..O jai pilnatis,tai iš vis pravalas doh.gif ..Tada visas naktis prasidauzo...O jai neleidziu dauzytis,verkia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 07 rugsėjo 2011 - 12:28
QUOTE(austulis @ 2011 09 07, 13:27)
.Manoji ne tik galva linguoja,bet ja ir dauzo i pagalve..atsigula ant pilvo,rankos i šonus ir galva taip ritmiskai..bum,bum..

Tai jeigu mano vaikas taip daro, bet nemiegodamas, o tiesiog zaisdamas cia irgi blogai? Bet dazniausiai kai atsigulame...kazkaip nekreipiau demesi, bet vistiek neleisdavau jam taip daryti.
P.S.Mes biski ne tame skyrelyje kalbame, gal besiruosancios tapti mamoms nesupyks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 07 rugsėjo 2011 - 12:33
QUOTE(slavlanta @ 2011 09 07, 13:32)
Tai jeigu mano vaikas taip daro, bet nemiegodamas, o tiesiog zaisdamas cia irgi blogai? Bet dazniausiai kai atsigulame...kazkaip nekreipiau demesi, bet vistiek neleisdavau jam taip daryti.
P.S.Mes biski ne tame skyrelyje kalbame, gal besiruosancios tapti mamoms nesupyks?

kiek cia to blogio,nezinau..Bet neurologe sake,kad cia tik mum nepatogumas,nes negalime miegoti..O jai tai visai nekenkia ir nieko cia tokio..Kiek teisybes,kas cia zino unsure.gif
Atsakyti
o sakykit, jei ivaikinat kudikeli ar suteikiamos vaiko auginimo atostogos darbovieteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 09 07, 16:27)
o sakykit, jei ivaikinat  kudikeli ar suteikiamos vaiko auginimo atostogos darbovieteje?  g.gif

Suteikiamos po teismo sprendimo kaip ir visiems tevams iki 3 metu. Bet jeigu didesnis vaikas, lyg isigaliojo naujas istatymas del 3 menesiu VPA? Gal jau kas papuole i nauja tvarka?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 09 07, 16:32)
Suteikiamos po teismo sprendimo kaip ir visiems tevams iki 3 metu. Bet jeigu didesnis vaikas, lyg isigaliojo naujas istatymas del 3 menesiu VPA? Gal jau kas papuole i nauja tvarka?

deja nepriėme, kaip tik šiandien rodė laida su kelmickaite ir vaiku teisiu atstovemis ir joms buvo uzduotas klausimas apie tai, tai paminejo jog yra apie tai tik girdejusios, o del priemimo i darzeli lengvatos tai lyg kaska realiau daro bet ir tai tik vilniuje tad kaip viskas buvo kalbos taip kalbomis ir liko, man patiko tas viesai uzduotas klausimas ir kaip ponia suglumo tongue.gif , miega ponios savo postuose ir garsiai graziai deklaruoja kad prasom kreipkitės ir globokit beglobius ....ir kai susilauke priekaistu del neveiklumo tai raiskiai istarė "MITAS IR NETIESA"
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 09 07, 19:25)
deja nepriėme, kaip tik šiandien rodė laida su kelmickaite ir vaiku teisiu atstovemis ir joms buvo uzduotas klausimas apie tai, tai paminejo jog yra apie tai tik girdejusios, o del priemimo i darzeli lengvatos tai lyg kaska realiau daro bet ir tai tik vilniuje tad kaip viskas buvo kalbos taip kalbomis ir liko, man patiko tas viesai uzduotas klausimas ir kaip ponia suglumo  tongue.gif , miega ponios savo postuose ir garsiai  graziai deklaruoja kad prasom kreipkitės ir globokit beglobius ....ir kai susilauke priekaistu del neveiklumo tai raiskiai istarė "MITAS IR NETIESA"

bet is tikruju tai labai reikia tu atostogu ir ne 3 men, o kokiu 6 men. Ypac kai vaikas didesnis, jam ir adaptuotis reikia naujoje seimoje. Labai gaila kad valstybe nenori apie tai pagalvoti.
Atsakyti
Slavlanta, labai dekui, kad pasidalinote savo patirtimi, isties nuosirdziai dekoju 4u.gif
Vakar buvom nuvaziave susipazinti su vaiku, isties atvejis kaip ir slavlantos, ten daug globojamu vaikuciu. Musu mazylis is didesniu, jam 3,4 m. Su vyru apsisprendeme, kad norime vaikuti isivaikinti ir ilgai nieko nesvarstyti. Gaila, kad jusu posto nebuvau perskaicius pries vaziuojant, niekas man bylos nedave, tik papasakojo, tai mes pasitikejom ja ir isties nezinojau, kad visi dokumentai yra pas globeja. Vaziuosim dar aplankyti vaikucio tai prasysiu, kad duotu su dokumentais susipazinti.

Merginos turiu klausimu jums, Slavlanta, del kokiu priezascius jus tiek ilgai negalejote pasiimti savo vaikucio?

Mano rajono vaiku teisems ivaikinimo tartyba pasake, kad galime pasirasyti sutarti ir vaikuti iskart pasiimti svecio teisemis.
Kauno vaiku teises nesutinka, nesutinka ir globeja, reikalauja, kad pateiktumem prasyma teismui del vaikucio ivaikinimo, tik tuomet leis paimti svecio teisemis. Pervertem kartu su vaiku teisemis istatyma ir kodeksa, tai niekur neradome, kad svecio teisemis negalime paimti vaikucio kol nera pateiktas prasymas teismui del ivaikinimo. Kodel jie tuomet vilkina? Ar galetu Ivaikinimo tarnyba itakoti, kad vaikutis atsirastu pas mus seimoje greiciau?

Jeigu vaikutis svecio teisemis, tikriausiai i darzeli negaletumem leisti? Pirma menesi planuoju buti su vaikeliu namuose, o po to jau i darzeli noreciau kad pradetu eiti blush2.gif

Kaip del dienpinigiu kol vaikelis svecio teisemis, i ka man reiktu kreiptis, kad juos gauti?

Siandiena skambinau globejai, tai musu vaikutis vis kalba apie mus, is rankytes nepaleidzia musu nuvezto zaisliuko, rodo vaikams ir vis pasakoja, kad buvome pas ji, neskaitant kad visi vaikuciai mus mate wub.gif Sake, kad laukia vaikiukas wub.gif O man sirdis plysta, kad jis toli nuo musu ir negalime iskart jo pasiimti verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti