QUOTE(Sypsena777 @ 2013 02 27, 16:57)
As esu labai kategoriska vaiko atzvilgiu, nemoku uzpykus greit atleisti, nors kol vaikelio nebuvo, buvau labai atlaidi vaikams, vaikai nuo manes nenulipdavo, ir zaisdavom, ir piesdavom, vaikai mane dievindavo, o va atkeliavo mazas zmogutis i seima ir viskas taip apsiverte aukstyn kojos, kad as saves nepazystu, nebepazysta manes mano vyras, tevai. Sako cia kitas zmogus

Aisku as bandau kovoti su tuom,bandau sugryzti i tokia padeti kokia buvau, noriu buti atlaidesnes, ne tokia kategoriska vaiko atzvilgiu, bet man sunkiai sekasi, tikrai labai sunkiai, o vaikas pas mus jau gyvena metus ir 5 men. per ta laika as keiciuosi i geraja puse, letai, kaip koks vezlys.
Papildyta:
Ir dar ka uzmirsau pamineti, kol nebuvo vaikelio niekada bendraudama su vaikais negalvodavau ka jie turi gebeti budami tokio amziaus, o dabar viskas, kiekviena vaika analizuoju, ar jis geba tai padaryti ar ne, aisku savo vaika stebiu po padidinimo stiklu, sedim mokinames ir su asarom ir su ryksmais, mokinames kad gink dieve neatsiliktumem, ir atitiktumem visus reikalavimus. Nors pilnai suprantu, kad tai yra mano kazkokios baimes pasekme, bet negaliu kitaip. Tik tiek gerai, kad vaikas gabus ir kai kuriuose dalykuose darzelio grupeje yra geriausias,bet dar daug kur yra prasciausias......
Pas mane kaip tik atvirksciai. Visada buvau kategoriska, taip, turi buti, taip; ne- tai ne.
Atsirado vaikas...Kur dingo mano grieztumas? Protu suvokiu, kad reikia disciplinos didesnes, kad jis netingetu rasyti, surinkti zaislus, piesti, valgyti,apsirengti pizama vakare, nurengti pizama, buna atrodo kad jis net i tualeta tingi eiti kai zaidzia- geriau i kelnes privaryti...O paskui bega, klykia, kad slapias.
Neseniai sukako 4 metai. Dabar galvoju, ka turi moketi vaikas 4 metu? Visas raides pazista, skaiciuoja iki 10, zodynas turtingas. Prasau kazka padaryti, ne- sako, pradedu barti- juokiasi, galvoja kad cia juokauju su juo, musasi. Dar pav. isjungiu kompa, pasakau, kad tu nubaustas, multikus neziuresi, jis verkia, eina jungineja kompa vistiek, kol negauna i uzpakali, nes ka as sakau, jis ignoruoja. Tada paverkia, praso kad ji apkabintu, tada ramiai galim pakalbeti, klauso, bet po kazkiek laiko tai vistiek kartojasi.
Sypsena777, man reikia is taves pasimokyti, reikalauti is vaiko daugiau, nes jis aptinges pas mane.

As del sito nerimauju, kad nesuprasi kas yra geriausia. Manau meile.