Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mažiai 2004:), plepam..., būnam kartu...

DD, ačiū už ats., tai liksiu prie Smaltijos biggrin.gif

Mader, aš eisiu MB kažkokio abonimento į filharmoniją pirkt arba bent kelių bilietų į koncertus, jis to nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2011 12 06, 13:06)
DD, ačiū už ats., tai liksiu prie Smaltijos  biggrin.gif

Mader, aš eisiu MB kažkokio abonimento į filharmoniją pirkt arba bent kelių bilietų į koncertus, jis to nori biggrin.gif

MB gimtadienio proga gavo dovanu Zalgirio abonimenta, tai namau dar koks nors abonimentas butu per gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 12 06, 10:24)
Martini su pirmu sniegu. Pas mus jau irgi zadejo savaitgali pasnigti.
Maniske tai laikrodi ir telefona turi. Ji nori sunio, bet cia jau sudetingas dalykas.Po egle nepadesi ir taip paprastai nenupirksi biggrin.gif . Is tikro, tai ir as uzsimaniau sunio. Be to vis dar svaigsta apie zaislus, as vis bandau jai iteigti, kad zaislams ji jau perdidele smile.gif .

Del kalendoriu, tai as vis dar apmastymuose. Nupirkau remelius ir sakiau seneliam padovanosiu vaiku nuotraukas remeliuose. Musu kompas garantiniam, tai visai neturiu nuotrauku. Dar reikia kazkaip padaryt kokia skubia fotosesija namie biggrin.gif. Sugalvojau, kad kriksto tevam is Uk uzsakysiu kalendoriu Anglijoj. Paziurejau, kad ten visai nebrangiai galima rasti ir garantuotai nueis. Nes pernai mano siustas dovanas gavo tik sausio gale, nors issiunciau gruodzio pradzioj.

Maniškei dar irgi užeina princesių ir žaislų bangos doh.gif bet aš nieko nesakau. Spės dar suaugti smile.gif tai dar gaus nuo uošvių tą gyvūnėlių namelį, kur varo čia reklamas tper TV pastoviai. Žinau, kad nereikalingas ir brangus šlamštas, bet ai...tegu dar vaikas pasidžiaugia vaikyste.

O aš siunčiu į JAV, tai bent praeitais metai nuėjo labai greitai. Prieš Kalėdas viską gavo, nuėjo per kokias dienų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 12 06, 11:24)
Maniske tai laikrodi ir telefona turi. Ji nori sunio, bet cia jau sudetingas dalykas.Po egle nepadesi ir taip paprastai nenupirksi biggrin.gif . Is tikro, tai ir as uzsimaniau sunio. Be to vis dar svaigsta apie zaislus, as vis bandau jai iteigti, kad zaislams ji jau perdidele smile.gif .

eik jau.. tu tik dziaukis, kad su zaislais zaidzia... spesi dar i rankinuka gumyciu pridelioti... As pvz iki 16os metu su lelem zaidziau.
O del suniuko tai siulyciau gerai pagalvoti. Vakar va jau Twynei smegenis praploviau... Nieko nesakau, smagus padarelis, mielas... bet uz ta malonuma atidirbi su kaupu... ypac pradzioj. Galetu valdzia duoti dar ir suns auginimo atostogas kokias... nu menesi koki. Nes tikrai reikalu su jais kaip su mazu vaiku.

QUOTE(Mader @ 2011 12 06, 11:58)
0 ka jus savo mylimiems  vyrams dovanosit?

Mes siais metais kukliai... Darbo kalendoriu dovanosiu. Ir vikingo loto bilieta pridesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 07 gruodžio 2011 - 14:16
QUOTE(Dew drop @ 2011 12 07, 13:11)
tai dar gaus nuo uošvių tą gyvūnėlių namelį, kur varo čia reklamas tper TV pastoviai. Žinau, kad nereikalingas ir brangus šlamštas, bet ai...tegu dar vaikas pasidžiaugia vaikyste.

Žinok mano nuostabai, pernai Godai gavus pet shop mašiną su tais žvėriūkščiais, Mija labiausiai žaidžia su jais biggrin.gif
Šiemet dičkei atsisiunčiau mikrofoną,įrašantį balsą ir keiiantį jį, ar kažkas panašaus smile.gif Mažoji nori dėlionių,dabar tas etapas dėliojimo doh.gif
Atsakyti
Gerokai pavėluoti sveikinimai Anos Agnytei, kaip greitai laikas bėga, šakėėėėėėėėsss doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai Agnytei 4u.gif
Atsakyti
Agnyte, pupyte, su gimtadieniu tave!
Atsakyti
Ir mes sveikinam Agnyte 4u.gif
Atsakyti
Labuka,

Agnytei ir Gelep sūneliui (koks vardas? blush2.gif ) linkėjimai praėjusio gimtadienio proga!
4u.gif

Na, kaip pasiruošimai Kalėdoms? Mes kažkaip sugebėjom dovanas jau supirkti, jau supakuotos tupi. Tik MB dar dovanos neturiu, šį savaitgalį tik sugalvojau, ką padovanot, tai tikiuosi, kad pavyks, bet tik pirmadienį-antradienį tikriausiai žinosiu, ar pavyks. Nes sumąsčiau prenumeratą vieno žurnaliuko užsakyt, tik bijau, kad nebūtų per vėlu.

Penktadienį turėjom įmonės kalėdinį vakarėlį, tai visą savaitgalį klubai skauda. Blyn, koks velnias vertė tiek šokti... doh.gif Nu bet buvo visai smagu, tai nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 18 gruodžio 2011 - 17:53
Tauriukui irgi pavėluoti sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Na, va pamirstam jau visus gimtadienius. Sveikinu ir as Taura 4u.gif .

As dar neturiu MB dovanos ir dar draugiu vaikams reikia kazka sugalvot.
Kai toks oras, tai nesitiki , kad kaledos jau sia savaite smile.gif , oras kaip kokiam Londone.
Papildyta:
DD, kaip kalendoriai gavosi?
As siemet visgi nedariau kalendoriu. Sau nusipirkau Beatos kalendoriu smile.gif .
Atsakyti