QUOTE(Jurgitar @ 2011 12 06, 10:24)
Martini su pirmu sniegu. Pas mus jau irgi zadejo savaitgali pasnigti.
Maniske tai laikrodi ir telefona turi. Ji nori sunio, bet cia jau sudetingas dalykas.Po egle nepadesi ir taip paprastai nenupirksi

. Is tikro, tai ir as uzsimaniau sunio. Be to vis dar svaigsta apie zaislus, as vis bandau jai iteigti, kad zaislams ji jau perdidele

.
Del kalendoriu, tai as vis dar apmastymuose. Nupirkau remelius ir sakiau seneliam padovanosiu vaiku nuotraukas remeliuose. Musu kompas garantiniam, tai visai neturiu nuotrauku. Dar reikia kazkaip padaryt kokia skubia fotosesija namie

. Sugalvojau, kad kriksto tevam is Uk uzsakysiu kalendoriu Anglijoj. Paziurejau, kad ten visai nebrangiai galima rasti ir garantuotai nueis. Nes pernai mano siustas dovanas gavo tik sausio gale, nors issiunciau gruodzio pradzioj.
Maniškei dar irgi užeina princesių ir žaislų bangos

bet aš nieko nesakau. Spės dar suaugti

tai dar gaus nuo uošvių tą gyvūnėlių namelį, kur varo čia reklamas tper TV pastoviai. Žinau, kad nereikalingas ir brangus šlamštas, bet ai...tegu dar vaikas pasidžiaugia vaikyste.
O aš siunčiu į JAV, tai bent praeitais metai nuėjo labai greitai. Prieš Kalėdas viską gavo, nuėjo per kokias dienų