Ne, tiesiog man idomu buvo, jeigu sako zmogus kad mazas, tai gal ir kitiems taip pasirodys ir atrodysiu juokingai

QUOTE(savita1 @ 2011 09 16, 17:57)
Ne, tiesiog man idomu buvo, jeigu sako zmogus kad mazas, tai gal ir kitiems taip pasirodys ir atrodysiu juokingai 

Neatrodysi juokingai jokiu budu, normaliai jisai atrodo, tiesiog man tokio modelio megztiniai laisvesni graziau ziurisi. Soy jis laisvesnis ir man graziau ziurejosi

Nebesikabinesiu daugiau, nes is tiesu gal tas pats sakinys internete gali skirtingai nuskambeti nei kad gyvai pasakytas, ir grubiau nuskambeti.. Tai as cia, zinok, tikrai ne is grubiosios puses ji rasiau

QUOTE(varlyte3 @ 2011 09 16, 16:52)
Ne jums vienai

savita, su dirzeliu tas megztukas man atrodo, kad tave storina (lyg butu ka!), o palaidas ok

Savita1, dydis megztuko geras, man tai tik ilgio daugiau noretusi tokiam modeliui ir viskas OK butu
O siaip tai jo ir stilius ne toks, kad elegantiskai gultu, svarbiausia, kad patogus, siltas ir jaukus
O su marskinukais viskas super
p.s. jei sugalvotum sijonuka parduoti, tai stoju i eile
Uzjauciu, praeitais metais panasiu metu turejau vestuves, tai gerai, kad dar spejau parsisiusti, nes LT tai nieko gero nera
Pernai net 3 progines suknutes pirkau, dvi vestuves ir vienos vestuviu metines buvo, o siemet ne vienos progos

QUOTE(Vannille @ 2011 09 16, 16:22)
Vestuvems
Trejas jau atsokau, bet i jas reikejo trumpu, o i sitas ilgos. Buciau anksciau zinojus buciau tikrai uzsisakius, jas daznai ismesdavo. Dabar neisivaizduoju is kur grazia gauti
Man irgi spalio pradziai 

Uzjauciu, praeitais metais panasiu metu turejau vestuves, tai gerai, kad dar spejau parsisiusti, nes LT tai nieko gero nera

Gražūs savitos pirkinukai
Ypač gražus derinukas su platėjančiais džinsais, jums labai tinka toks modeliukas. O megztinis gal truputuką prasitemps, arba tik nuotraukoje atrodo, kad aptempia rankas ir per petukus siaurokas. Bet tikrai neatrodo prastai 
Kaip baltai pavydžiu besiruošiančioms į šventes, taip smagu pasipuošti kokia proga

Kaip baltai pavydžiu besiruošiančioms į šventes, taip smagu pasipuošti kokia proga

QUOTE(Vannille @ 2011 09 16, 17:11)
Parasysiu ir cia ir isparduotuveje, tikiuosi nesupyksite
Labai ieskau nuomai arba pirkimui

2 arba 4 dydzio, tik ne juoda. Tiktu ir kiti ilgu sukneliu variantai.

Labai ieskau nuomai arba pirkimui

2 arba 4 dydzio, tik ne juoda. Tiktu ir kiti ilgu sukneliu variantai.
turiu tokia pat pilka ir

Dekoju visoms uz nuomones del megstuko
Pamastysiu, o jeigu nuspresiu parduoti, manau kazkas tikrai apsidziaugs (NR1 yra SaiMita pagal eile
)

tiesa Savita,idealu viskas ant taves

QUOTE(KRISTELA @ 2011 09 16, 19:28)
Savita1, dydis megztuko geras, man tai tik ilgio daugiau noretusi tokiam modeliui ir viskas OK butu
O siaip tai jo ir stilius ne toks, kad elegantiskai gultu, svarbiausia, kad patogus, siltas ir jaukus
Pernai net 3 progines suknutes pirkau, dvi vestuves ir vienos vestuviu metines buvo, o siemet ne vienos progos 

Turi prisipirkusi graziu apredu, galetum pasiulyti neturincioms

QUOTE(savita1 @ 2011 09 16, 20:33)

Papildyta:

[/quote]
Smagu pasipuosti kai yra kuo...Taipgavosi, kad nespejau pasiruosti.Ne visai nuo manes priklause.
Savita, tikrai tinka Bonfire kardiganas ir dydis geras
Nei kiek nestorina
Man rodos, tokio tipo kardiganai tik aukštoms merginoms skirti, neįsivaizduoju, kaip mažutė su tokiu atrodytų