Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 32 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 09 17, 00:03)
o man toks ilgis butu super ax.gif
Bet kadangi gigi siaip kresna, tai nekaip ziuris 4u.gif

Savita, aciu kad prisiminei, kas as pirma sarase, bet as itariu, kad jis mane lb storintu doh.gif  reiks konors kito ieskotis ax.gif

kiek pamenu Saimita tu auksta, o aukstai graziai turetu ziuretis ir ilgesnis, bet tokio ugio kaip gigi ir tokio kresnumo, tai atrodo kaip storas, siltas chalatas lotuliukas.gif
Atsakyti
Savita, labai graziai Jums Bonfire megztukas atrodo, tikrai ne mazas ir nestorina smile.gif

Dar labai sie batai patiko, is kur jie? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 09 16, 22:53)
Aha, ten tie drinks_cheers.gif O as kazkaip nederinu, dedusi ir prie visko jie tinka bigsmile.gif Tik gaila, kad kulnas oda trauktas, su mano vaiksciojimo gabumais, greit bus nutarkuotas doh.gif

Nu gal ir man reiks taip daryt biggrin.gif Aha, kulnas oda, as irgi labai greit apdauzysiu doh.gif Pas mane dauguma batu buna nutarkuoti biggrin.gif , atrodo gi normaliai vaikscioju... Nuo vairavimo dar labai nusibruzina kulnai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 09 17, 01:21)
kiek pamenu Saimita tu auksta, o aukstai graziai turetu ziuretis ir ilgesnis, bet tokio ugio kaip gigi ir tokio kresnumo, tai atrodo kaip storas, siltas chalatas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Gigi ir taip retai kurį rūbą puošia, ne išimtis ir bonfire kardis, kiek pamenu žiemą šis kardiganas pasoviai seile būdavo, bet tada nereikėjo, o dabar, kai jau reikėtų, retai beišmeta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 09 17, 00:21)

Bet ten pas Gigi foto, tai ne sitas medvilninis, o eriuko vilnos megstukas, jis ir yra ilgesnis ir panasu kad dar storesnis blink.gif biggrin.gif http://www.jcrew.com...33611/33611.jsp
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2011 09 17, 01:59)
Savita, labai graziai Jums Bonfire megztukas atrodo, tikrai ne mazas ir nestorina smile.gif

Dar labai sie batai patiko, is kur jie? blush2.gif

Aciu smile.gif
Cia Pierre Cardin batai (mano mylimukai, tokio smagumo ir patogumo thumbup.gif ) pirkus as juos Lt, gal Panoramoje mastau.gif
Atsakyti
prisidesiu ir as prie komplimentu, megztinukas labai wub.gif man tai su dirzeliu graziausia. Sijonukas man neatrodo mazas, gal tiesiog kad rankas sukise ikisenes tai taip atrodo, o jau derinukas su dzinsais tai isvis pasaka wub.gif as nuo platejanciu dzinsu kaip atpratau pries kokia 10 metu, tai vis negaliu ziureti, nors i mada jie seniausia sugrize, bet sitie ant jusu taaaaip stilingai...... thumbup.gif Niu va ir karamelinius batelius atradot kad nereikia labai jau derinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 09 17, 10:52)
prisidesiu ir as prie komplimentu, megztinukas labai wub.gif man tai su dirzeliu graziausia. Sijonukas man neatrodo mazas, gal tiesiog kad rankas sukise ikisenes tai taip atrodo, o jau derinukas su dzinsais tai isvis pasaka wub.gif as nuo platejanciu dzinsu kaip atpratau pries kokia 10 metu, tai vis negaliu ziureti, nors i mada jie seniausia sugrize, bet sitie ant jusu taaaaip stilingai...... thumbup.gif  Niu va ir karamelinius batelius atradot kad nereikia labai jau derinti thumbup.gif

Aciu bigsmile.gif
Sijonas siaip ir nera mazas, tik jis man ant klubu nenusileidzia, o sedi ant liemens, zemiau jau negaliu patempti blush2.gif O noreciau kad ilgesnis butu ax.gif
Ir prasau Pgituke, i mane tu kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
Bonfire cardigan M dydis biggrin.gif

http://www.jcrew.com...34053/34053.jsp
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 09 17, 12:37)
Ir prasau Pgituke, i mane tu kreiptis biggrin.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
- 30 % nuolaida thumbup.gif cia visiems sweaters ar tik is sale?
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 09 19, 07:44)
- 30 % nuolaida  thumbup.gif cia visiems sweaters ar tik is sale?

Nieko gero, nes kainos tokios, kokios pažymėtos ax.gif
Atsakyti
a verysad.gif
Atsakyti