Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

sveikos,

o aš pasigaminau elementarų želiuką... Dvisluoksnis -- apačioj (nors ir nesimato) -- vyšnių želė su vyšniom ir gervuogėm (šaldytom...), viršuje -- šviežios braškės su braškių žele:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 liepos 2012 - 20:51
Net silpna pasidarė karsta.gif

Dievinu braškes. Ypač koktelius su jomis. Darau labai paprastą. Tinka karštą vasaros dieną wub.gif Reikia vanilinių ledų, pieno ir braškių. Suplaku pakankamai tirštą, kad tiktų kabinti šaukšteliu cool.gif

Atsakyti
Šiemet, matau, dar niekas receptai nesidalino čia.Mes kol kas valgom vienas su cukrumi, bet žadu daryti tortuką su braškėmis.
Atsakyti
Maniskiai siaip jau atsivalge braskiu, bet kai jas sutrinu su cukrumi ir padarau gerima, labai visiems patinka, ir kol kas nenusibodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2012 06 24, 07:58)
sveikos,

o aš pasigaminau elementarų želiuką... Dvisluoksnis -- apačioj (nors ir nesimato) -- vyšnių želė su vyšniom ir gervuogėm (šaldytom...), viršuje -- šviežios braškės su braškių žele:

Liniuks, nuostabus tortukas wub.gif
O aš stengiuosi kuo daugiau valgyti natūralių braškių, kad vitaminai niekur nedingtų smile.gif Kad rūgštys negraužtų skrandžio, dažnai darau kokteilius - pienas, grietinėlė, braškės ir cukrus - skanumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
musu seimyna taip pat labai megsta braskiu kokteilius, paprasta, greita ir be galo skanu smile.gif braskes+pienas+ledai=mmmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kantvili @ 2014 05 13, 11:29)
musu seimyna taip pat labai megsta braskiu kokteilius, paprasta, greita ir be galo skanu smile.gif braskes+pienas+ledai=mmmm  4u.gif

Tikrai super... wub.gif o jei žiemą tokio užsimanau - braškes pakeičiu bananais... mmm... wub.gif
Atsakyti