Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto netoleravimo testas

Sveikos pries menesi apsilankiau Zveryno natural.med.centre pasinaudojau visu komplektu i kuri iejo MNT+6 ZV+ Vega testas praejo menesis ir jau esu lengvesne 5kg. Po proceduru jauciausi puikiai nors labai bijojau jas daryti. Esu patenkinta ir nei kiek nesigailiu isleidusi nemaza sumele PINIGU.
Papildyta:
QUOTE(ritulia.v @ 2009 09 13, 21:03)
sveikos, o kiek dabar kainuoja toks testas?

990l 150 PRODUKTU PADARYTI
Papildyta:
QUOTE(fufa007 @ 2009 10 22, 22:01)
jei tai kalbama apie tulcinos centra tai maisto toleravimas kainavo pries menesi 935lt plius organizmo valymas po 120 ir tt 4u.gif  mirksiukas.gif as patenkinta mirksiukas.gif  rolleyes.gif tik tiek as ejau del antsvorio g.gif tai ten turetu perspeti kad reikalinga daug pastangu ir valios jei jos netureciau sakyciau kad pinigus ismeciau i bala bet esu labai labai patenkinta mirksiukas.gif  ax.gif  thumbup.gif tos kurios taip sneka arba valios pritruko arba greit atsibodo doh.gif

AS TAVE PALAIKAU MAN IS KART KAI DAR NEDARIAU TO TESTO pasake kad jei as nesilaikysiu visu nurodymu jokiu rezultatu nebus., viskas priklauso tik nuo manes.
Pamirsau dar parasyti. Kai pradejau valgyt kas buvo leista po pietu nesinori miegoti, judejimo ir energijos daugiau, sirdies ritmas geresnis, ir svarbiausiai kad nakti miegu kaip vaikas neprabusdama.Nei silpnumo nei nuovargio nejauciu nors iki sio maitinimosi buvau skieptike tiem kurie nevalgo mesos ir pieno.
Atsakyti
Nerealiai brangu. Bent jau man doh.gif Aš jau geriau mėnesį vien obuolius valgyčiau. Tikrai daugiau nei 5 kg numesčiau.
Atsakyti
Norėčiau sakyti, nedarykite maisto netoleravimo testo.Nedarykite ir darkart nedarykite.Bet nenoriu būti kategoriška.Iš dalies naudos yra.Sustatoma dieta, griežtai jos laikantis, galima numesti svorio.Tam padeda be abejo žarnyno valymas.Nors čia dėl valymo....daug nuomonių, rizikinga gal.Bet pati nedariau MNT, tai galiu pasakyt tik tiek - labai džiaugiuosi, kad nedariau.O betrūko tik paskambinti ir užsiregistruoti.Pinigai jau buvo atidėti.Bet....nušvito protas ir nuėjau pas dietologę.Pinigai žymiai mažesni, o rezultatai manau geresni.Dietos laikytis sunku (turiu omeny sustatytą po MNT), o va sveikai ir skaniai maitintis - kur kas lengviau.Dietologės nuomonė - neverta daryt MNT, nes žmogaus organizmas keičiasi.Nekalbant apie tai, jog žmogaus kraujas gi keičiasi kas 7 metai, o ir visas organizmas keičiasi vos ne kas mėnesį, atsinaujina ląstelės ir pan.Tai gali duoti skirtingus maisto netoleravimo testo atsakymus.Išvada - reiktų jį daryt kas mėnesį...O va dietologė (jeigu gera) IŠMOKINS valgyti.Valgyti SVEIKAI.Seniai norėjau i š m o k t i s v e i k a i valgyti.Labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(LYGJA @ 2009 11 06, 12:21)


istirko,cia visoms mums reiktu ne dietu laikutis,ne visokius nesamoningus testus darytis,pleistrus vartoti,o tiesiog sveikai maitintis 4u.gif 4u.gif
lygja,dekui uz priminima visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
idomu kuo skiriasi Imupro ir ALCAT testai? As gal ryzciausi daryti nwtoleravimo testa ne tik del saves, kiek del vaikelio. Maitinu MP , nu ir niekaip neatseku nuo ko jam taip pilvuka raizo. kazka suvalgau ir tada .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avesta @ 2009 12 28, 18:34)
idomu kuo skiriasi Imupro ir ALCAT testai?  As gal ryzciausi daryti nwtoleravimo testa  ne tik del saves, kiek del vaikelio. Maitinu MP , nu ir niekaip neatseku nuo ko jam taip pilvuka raizo. kazka suvalgau ir tada .. doh.gif

mes dukrai noretume atlkti,nes vis paberia ir nezinom nuo ko..tik tu testu keli ir neaisku kaip ten kas
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 12, 10:27)
istirko,cia visoms mums reiktu ne dietu laikutis,ne visokius nesamoningus testus darytis,pleistrus vartoti,o tiesiog sveikai maitintis 4u.gif  4u.gif
lygja,dekui uz priminima visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kodel taip vienareiksmiskai negatyviai apie tuos testus? As tai mastau, kad jei jie butu absoliuti nesmone, tai nebuti taikomi gana placiai visame pasaulyje. Gal labiau keblumu ir neigiamu nuomoniu iskyla del patikimumo, bet gi dauguma tyrimu nera 100 proc. tikslus, net alergologijos centre padarius tyrimus pasake, kad tikimybe 50 proc. kad tyrimas tikslus. Tai kodel ten siunciama tirtis ir kodel tokios eiles?
O kas del sveiko maitinimosi, tai , zinoma, kad svarbu (ypac metant svori svarbu subalansuoti mityba). Bet jus man pasakykite kaip man tiksliai zinoti kas yra sveika mityba mazam vaikeliui, jei jam dauguma gydytoju rekomenduojamu produktu netinka (paragaves sauksteli naujo maisto mazylis kankinasi, verkia, nemiega para laiko, veliau isberia).. a? Tai ir norisi griebtis dar vieno siaudo, nes, pasak maisto netoleravimo testo specialistu, mazyliai netoleruoja to paties ko ir ju mamos.
Atsakyti
QUOTE(avesta @ 2010 02 02, 13:17)
kodel taip vienareiksmiskai negatyviai apie tuos testus? As tai mastau, kad jei jie butu absoliuti nesmone, tai nebuti taikomi gana placiai visame pasaulyje.  Gal labiau keblumu ir neigiamu nuomoniu iskyla del patikimumo, bet gi dauguma tyrimu nera 100 proc. tikslus, net alergologijos centre padarius tyrimus pasake, kad tikimybe 50 proc. kad tyrimas tikslus. Tai kodel ten siunciama tirtis ir kodel tokios eiles?
O kas del sveiko maitinimosi, tai , zinoma, kad svarbu (ypac metant svori svarbu subalansuoti mityba). Bet jus man pasakykite kaip man tiksliai zinoti kas yra sveika mityba mazam vaikeliui, jei jam dauguma gydytoju rekomenduojamu produktu netinka (paragaves sauksteli naujo maisto mazylis kankinasi, verkia, nemiega para laiko, veliau isberia).. a? Tai ir norisi griebtis dar vieno siaudo, nes, pasak maisto netoleravimo testo specialistu, mazyliai netoleruoja to paties ko ir ju mamos.

na as kazkiap vis girdziu daugiau neigiamos info negu tiegiamos,tai matyt savime gaunasi tokia nuomone blush2.gif bet aisku,negalima ir nesutikti su tavimi 4u.gif juk is vienos puses tai labai gerai tas testas,pasako ko tikrai tau negalima valgyti,bet is kitos puses tai niekada nesidaryciau to testo pas ta motery(ruse),nzn kas ji ten tokia,kur centra turi...nes ji netlikusi jau testa gali pasakyti,kelis produktus kurie tipo netinka....
manau reikia rimtai issitirti.... 4u.gif plius,dar labai brangu doh.gif

p.s. kuos kiriasi poliklinikoje at;liekamas testas nuo to,kur atlieka toj klinikoj? 4u.gif tik kaina?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas darėtės MNT ne dėl svorio, o dėl odos ligų (pvz. atopinis dermatitas)?
Ar pasiteisino, ar pagerėjo situacija?
Atsakyti
QUOTE(LYGJA @ 2009 11 06, 12:21)
Norėčiau sakyti, nedarykite maisto netoleravimo testo.Nedarykite ir darkart nedarykite.Bet nenoriu būti kategoriška.Iš dalies naudos yra.Sustatoma dieta, griežtai jos laikantis, galima numesti svorio.Tam padeda be abejo žarnyno valymas.Nors čia dėl valymo....daug nuomonių, rizikinga gal.Bet pati nedariau MNT, tai galiu pasakyt tik tiek - labai džiaugiuosi, kad nedariau.O betrūko tik paskambinti ir užsiregistruoti.Pinigai jau buvo atidėti.Bet....nušvito protas ir nuėjau pas dietologę.Pinigai žymiai mažesni, o rezultatai manau geresni.Dietos laikytis sunku (turiu omeny sustatytą po MNT), o va sveikai ir skaniai maitintis - kur kas lengviau.Dietologės nuomonė - neverta daryt MNT, nes žmogaus organizmas keičiasi.Nekalbant apie tai, jog žmogaus kraujas gi keičiasi kas 7 metai, o ir visas organizmas keičiasi vos ne kas mėnesį, atsinaujina ląstelės ir pan.Tai gali duoti skirtingus maisto netoleravimo testo atsakymus.Išvada - reiktų jį daryt kas mėnesį...O va dietologė (jeigu gera) IŠMOKINS  valgyti.Valgyti SVEIKAI.Seniai norėjau i š m o k t i  s v e i k a i  valgyti.Labai džiaugiuosi.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Papuoliau netyčia,bet pamačiusi apie MNT galiu parašyti dukterėčios istoriją ax.gif
Mergaitei nuo 4 metų kartojosi bronchitai kas mėnesį,juos sekė plaučių uždegimai maždaug kas 3 mėnesiai.Gydytojai darydavo kažkokią kaip operaciją su narkoze kai bandydavo ištraukti tuos karkalus-pūlius su vamzdeliais,bet net tie vamzdeliai užsikišdavo doh.gif Galų gale prasidėjo tyrimai alergologų-alergija virusams rado.Genetikai nieko neprikibo,gydytojai skėsčiojo rankomis.Mergaitė sirgo , o antibiotikams jau baisi alergija išsivystė.Mamai nieko daugiau neliko kaip rizikuoti ir išbandyti netradicinę mediciną.Pasidarė MNT ir laikėsi visų ten dietų ir dar darėsi kelias procedūras( kažkokioje kameroje gulėdavo ir kojas mirkino).Pradžioje pablogėjo,mergaitė sublogo dar labiau doh.gif sakiau tikra nesamonė ir vaiko kankinimas,bet...mergaitė vis nesirgo ir nesirgo,ptraėjo pusė metų ir jos odelė buvo ne geltona ar pilka o kaip pas normalų vaiką,ji priaugo svorio net.Dabar treti metai kai nevartoja vaistų ir neserga,gydytojams pasirodo kaip eksponatas tiktais.Niekas negali pasakyti kur dingo ta alergija virusams kaip , kad buvo diagnozuota.Dabar griežtos dietos nesilaiko,bet šlamšto nevalgo.Yra savaitėje viena diena kai galima pasmaližiauti nesveikų dalykų.
Tikiuosi nesupyksite , kad parašiau dukterėčios istoriją,bet man tai geriausias pavyzdys,kad tai ką mes valgome labai įtakoja mūsų sveikatą 4u.gif Tad visoms (ir sau) linkiu pasistengti valgyti sveikiau ir protingiau(.Pieno produktai kiek girdėjau beveik niekam netinka.)
Ir dar..kai sumoki tokius pinigus tai kaip ir nepadoru būtų nesilaikyti tų dietų biggrin.gif
Atsakyti