Siaip esu is tokiu zmoniu kurie itin jaucia savo organizma tiek ligu tiek maisto atzvilgiu.
Mano ispudziai is MNT.
Paeme krauja-smulkmena,bet melyne poto liko tokia,kad net buvo nemalonu sportuoti

Aptarnavimas malonus,jauki aplinka,priemimai sustygiuoti pagal laika.
Prieme p.Tulcina viskas kaip ir tvarkoje,graziai,paprastai,maloniai bendravo.
Meniu sudaromas isties skurdus ir mazai tam skiriama laiko,tiesiog viskas labai jau priebegom ir atmestinai.Kai zmogus domiesi mityba tai gali pasireguliuoti poto pati pagal surasytus produktus,bet jei zmogus nesidomintis ir laikysies tik pagal surasyta meniu tai greitai atsibos ir nebebus paskatos toliau laikytis.
Pats maisto netoleravimo testas tik patvirtino mano jutimus.Mesos man isvis negalima,pvz kiauliena didziausioje rizikoje.Nenustebau del to,nes kiauliena mano organizmas naturaliai atmete jau pries 10 metu(pradejo pykinti nuo sitos mesos ir skonis ir kvapas man nepriimtinas), kitos rusies mesos irgi ne itin daznai valgiau,priimtiniausia man budavo zuvis.Zuvies rusiu isties surase daug ir ivairios.
Del darzoviu irgi labai daug kas pasitvirtino elementarus pavyzdis pomidoras-pavalgius daugiau man sustreikuoja skrandis.Tai testas ir parode,kad man jis nepriimtinas.Cia surasiau tik smulkmenas,kurios man patvirtino,jog visgi testas man tiko,nes dauguma mano organizmas jaute ka as galiu valgyti ir ko ne.
Del pacio testo tikrai nesigailiu,kad ji atlikau.Pinigeliu negaila(pirkau per kovo 8 dienos akcija),nes man dave naudos ir patvirtino tai ka jaute mano organizmas.Nesilaikau 100% ,prisitaikiau pagal save,pagal savo gyvenimo buda.
Beto sis testas man itin padetu jei suaktyvetu odos liga-psoriaze.Jei butu ligos prasiverzimas laikyciausi visu 100%.