Labai geras daiktas
na pas mus lovyte buvo ne tokia... kuriai reiketu apsaugos, bet isbandeme sveciuose...
dabar kai mergina didele tai ne lopsi miega
O paprastoje normalioje lovyteje :] lovyte su baldakimu... prase manoji princese
ir musu lopsis buvo su baldakimu...tikrai labai grzu
Nusipirkom mes ir apsaugeles,ir baldakima.Zali teveliai buvom,nieko nezinojom,uztai dabar ir baldakimas,ir apsaugos guli spintoj
Baldakimas tik del grozio,ir jis mums labiau trukde,nei padejo-nuemem. O apsaugeles tokios neaukstos,nepatogios,vaikinas kai pradejo judet,nutraukiojo joms raistelius ir as jas taip pat sekmingai padejau i spinta
Kitam leliui pirksiu tik apsaugas,ir pirksiu geras-storas,minkstas ir aukstas,ir ne visai lovytei,o tik pusei
Apie baldakimą nieko negaliu pasakyti,nes neturim, bet apisaugos tai labai reikalingos.
Man tai labai grazu baldakimas, papuosia musu mazosios lovyte. O apsaugos tai pas mus netikusios. Kol buvo mazute atrode liux, nes sonuose su skambuciais, patiko jai zaisti, o dabar kai mazoji atsistoja tenka kaldryte uzdeti, nes apsaugos plonos ir mazos.
apsaugeles tikrai reikalingos
kad galvytes neuzsigautu ir kojiciu neikisa tarp lovutes strypu,o baldakimas mums gelbsti kai diena sauleta,ir nuo tv sviesos
man tai begalo grazu
as visada galvojau, kad mano leliukas butinai tai tures
Apsaugėles turim Fereti, tai jos mum labai patinka
Nepirkom mes nei apsaugų ,nei baldakimų,manau jie tik dėl grožio,o naudos nelabai daug
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 01 16, 09:57)
Musu kaip ir patalyne, taip ir apsaugeles Fereti