Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 14, 20:15)
Kad yra tokie dalykai ne per seniausiai tesužinojau.
Ar tikrai reikia įsigyti tuos daiktelius, ar tai tik mados reikalas?

baldakimo mes nepirkom, nes kaupia tik dulkes jis, nors gal kam nors ir yra nepamainoma priemone, cia skonio reikalas, o apsaugeles turim, tik va beda ta, kad tos apsaugeles "per minkstos", mazoji kai duodasi lovelej, tai nuolat galva i sonus susitranko. galima pirkti ferreti apsaugeles, jos kietesnes ir storesnes, gal labiau funkcionalios, bet gi neilgam ju ir tereikia blush2.gif
Atsakyti
Pritariu dėl baldakimo kaip dulkių kaupiklio.
Apsaugų aš savo vaikui nepirkau dėl to, kad apraišiojus visas apsaugas, mano nuomone, vaikui nelabai oras vaikšto.
Vaikas lovytėj leidžia laiką tik miegodamas naktį, ir tai dažnokai persikrausto į mūsų lovą pavalgymui, taip kad apsaugos mums visai nereikalingos.
Atsakyti
Budama nescia nusprendziau,kad baldakimas man nereikalingas,kad labai gramozdiskas ir tik dulkes rinks,tai ir nepirkom,nes ir dabar galvoju,kad jis tiktais del grozio,o vat apsaugeles pirkom,bet ir is ju nedaug naudos.Kol vaikas buvo mazas tai is vieno krasto as ju nedejau,kad vaika matit galeciau,o kai jau uzdejau ant visos lovytes tai mazoji su apsaugelem pradejo kalbetis ir neiekaip uzmigdit neimanoma buvo,dabar tas pats,prie to dabar jinai uz jas uzsikabina ir atistoja doh.gif
Atsakyti
Mes taip pat ju neturejom,o manau kad jos nelabai ir reikalingos butu mums.
Atsakyti
Na, baldakimas is tiesu renka dulkes, bet tam gi jis ir kabinamas, kad tos dulkes kauptusi ne vaiko loveleje. As kas savaite ji nukabinu, isskalbiu, ir ramu. O ir vaikiukui jaukiau.
Atsakyti
Apsaugėlės tikrai reikalingos ir naudojam, bet kam tas baldakimas g.gif , nu man jis visiškai nefunkcionalus, nenaudojam ir nereikia, grožio iš jo irgi nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Apsaugėlės mum labai gerai thumbup.gif , nes kai vakare migdosi,tai duodasi duodasi po tą lovytę, dažnai su galvyte įsiremia į groteles, tai vis minkščiau, o ir su kojytėm makaluojasi, nebūna trenksmo. Na iš pradžių ir man buvo sunku,kad vaikučio nesimatydavo, kai šalia lovos, bet dabar jau lovytės dugnas nuleistas iki galo. Ir jisai kai prabunda ir mato šalia apsisuka ir toliau ramiai sau miega.
o baldakimą irgi pirkau nes gražu pasirodė ax.gif , bet paskuj pastebėjau pliusą, kad užstoja televizoriaus šviesą vakare.
Atsakyti
Auginam vyruka, tai baldakimas reikalingas nebuvo, jo neturim smile.gif Bet apsaugas naudojom - is galugalio ir sono (nuo sienos puses). Kad nakti vaika matyciau, tai vienas sonas buvo be apsaugos. Man visai patinka, kartais isdykauja ir griuvineja lovytej, tai maziau uzsigauna smile.gif
Atsakyti
Dėl baldakimo, sutinku, kad tik kambario puošmena, o vaikui tai naudos jokios, greičiau priešingai. 4u.gif O apsaugėlės sakyčiau būtinos, pagal vaiko aktyvumą galima ir storį pasirinkti. thumbup.gif
Atsakyti
O aš siūlyčiau nepirkti apsaugėlių, kol nepradės vaikas judėti. Kai kurie vaikai juda tiek daug, kad ir apsaugėlės nepadeda (pvz pakelia apsaugėles ir traukia jas į visas šalis). O kai kurie tiesiog neturi mados daužytis.
Dėti dėl grožio labai nepatariu, nes oras tikrai nevaikšto.

Baldakimas tikrai nereikalingas. Neapsaugo jis nuo dukliu. Dulkes reikia kasdien, kas antrą dieną nuvalyti nuo lovytės kraščiukų, išpurtyti pataliukus. O baldakimas kaupia savyje, o prisiruošti jį skalbti... na bus sunku.
Pagaliau gaivus oras mažiukui svarbiau, nei tos puošmenos.

Nebent jūsų lovytė kur ant skersvėjo ir neišeina jos kitur padėti ax.gif
Atsakyti
baldakimas nebutinas...bet mes turejom..o dulkes purtem nuo jo kaip ir nuo pataliuku smile.gif ...man buvo labai grazu smile.gif tiek ka vienu darbiuku daugiau smile.gif
Atsakyti
baldakima buvom pritvirtine pirmus 2 menesius ax.gif apsaugodavo maziuka nuo intensyvios sviesos ax.gif o be apsaugeliu net neisivaizduoju, nes mazius uzsiropscia iki pat loveles virsaus ir dauzo galvyte i virbus smile.gif taigi apsaugeles manau apsaugo smile.gif o ir matau as maziuka labai gerai, nes apsaugeles dedu tik is virsugalvio ir tik is vienos puses smile.gif
Atsakyti