Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

QUOTE(mazuika @ 2010 01 14, 13:01)
na bent jau mums apsaugos yra butinos. is pradziu, kol lelius mazas, tai gal didelio poreikio ir nera, bet kai musiske pradejo daugiau judet, tai supratau apsaugu nauda.... dabar dukrytei metukai ir trys men, tai ji niekaip ramiai neismiega - muistosi po visa lovyte... o kadangi apsaugos pas mus tik aplink puse lovytes, tai kartais su galvyte bumteli ir ten, kur apsaugu nera... todel dabar aktyviai ieskau, gal galima is feretti atsikirai tik apsaugas nusipirkti?? gal kas zinot? noretume tos ilgos, kur aplink visa lovyte. arba tos is triju daliu (120 cm) - tada su musu jau turima sukombinuotume...
tiesa, kaip kazkas minejo, apsaugos mums taip pat padeda "issaugoti" soskyte lovyteje smile.gif

as irgi labai noreciau vien tik feretti apsaugele nusipirkt, ieskojau visur bet vien apsaugeles neparduodamos unsure.gif
Atsakyti
Mes va iki 8 menesiuku neturejom apsaugeliu ir ju nelabai prireike. O dabar jau matau, kad reikalas prispyre, nes vartosi mergina po lova kaip pasiutus ir diena ir nakti, soske meto per borta, tai apsaugeles cia labai pagelbetu. tik nezinau, ar pripras dabar, kai pripratus viska aplink matyti, ryte atsibudus i mama paziureti, o dabar bac ir uzdesiu jai "uzuolaidas". Ir dar svarstau, ar imti per visa lovele, ar uzteks ir pusines g.gif
O baldakimo tai nenaudojau, kazkaip neprireke visai jo.
Atsakyti
Apsaugas naudojam, o baldakimo - ne.
Atsakyti
Apsaugas naudojam, labai pasiteisina. 4u.gif
Atsakyti
Apsaugas naudojom,o del baldakimo buvau grieztai nusistacius,kad jis tik del grozio ir be reikalo ranka dulkes.Na paskui nuomone pakeiciau,kai vasara norejosi maziuka nuo uodu apsaugot.Gyvenam netoli vandens telkinio,tad vasara vakare langa atsidaryt budavo baugu.Tuoj uodu prisskrisdavo.Labai ieskojau nusipirkt toki tinklelini baldakima,kuris uzdengtu visa lovyte,deja neradau.Dabar maciau "Ferreti" tokius baldakimus turi.Gal ir tada buvo,tiesiog neuzmaciau niekur.
Atsakyti
Mano turi apsaugelę per visą lovytę, bet ir ji nelabai reikalinga.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir as truputuka pas jus uzsukau ax.gif Mums padovanojo komplekteli (apsaugos ir baldakimas) bet taip ir nepanaudojom,kadangi musu lovyte pinta.Ji ne tokia kieta kaip iprasta medine,todel neprireike.Parasykit man i AZ.
Atsakyti
[quote=#ANDROMEDA#,2010 01 16, 21:54]
as irgi labai noreciau vien tik feretti apsaugele nusipirkt, ieskojau visur bet vien apsaugeles neparduodamos unsure.gif

Bet labai lengvai galima puikiai pritaikiti pratesima prie fereti apsaugeliu thumbup.gif
Atsakyti
Apsaugeles ir baldakima galima siuti vienspalvius, tuomet betkoks pataliuku margumas tiktu...

O siaip baldakimo mes irgi nenaudojam. O apsaugeles, manau, butinos.. Musu aplink visa lovyte..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutami: 26 vasario 2010 - 15:22
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 01 16, 21:54)

Čia pamėginkite pažiūrėti, man atrodo, jog parduoda atskirai aplink visą lovytę apsaugėles prie kiekvienos feretti kolekcijos pritaikytas mirksiukas.gif

http://www.aukimekar...log/group/id/39
Atsakyti
Sveikos mielosios, na rodos visa temele perskaiciau, bet arba prazioplinau arba nebuvo. Ar galit man kasnors pasakyti, ar galima tas apsaugeles kalbti su skalbimo masina, skalbciau su rankomis, na bet vsitiek su skalbimo masina geriau issisklabtu, drauge jas atidave, tai va ir norisi issiskalbti, kad igautu mano namu rubu kvapa ir sviezuma. Labai lauksiu atsakymo, nes bijau sugadinti. Jei galima, ta ant ant kokios temeperaturos ur tubut be centrifugos arba minimalios. Aciu uz atsakymus. g.gif
Atsakyti
Man tos apsaugėlės labai pasiteisino, o skalbiu rankom, kiek jau ten to skalbimo, o gręžiu su skalbimo mašina rolleyes.gif , programą gręžimo jungiu ir tiek
Atsakyti