Na viska isskalbiau su skalbimo masina ant 30 laipsniu temperaturos ir minimalios centrifugos, na ir viskas gerai, issiskalbe tobulai
ir niekas nesusigadino
QUOTE(Esha @ 2010 03 31, 14:41)
O kaip yra del pusiniu apsaugeliu? Ar uztenka ju tokiu? As tokias sisigijau, bet pamaniau, tuoj vaikutis prades vartytis... ar nereiketu per visa lovele einanciu?
O baldakimas pas mane tik menesi dulkes patrinko ir as ji nukabinau
Nu gal dar vasara, nuo kokiu musyciu pravers
ziurint koks lelius, as matau kad maniske turi pusines - kol kas pilnai uztenka
baldakimo dar neturim
QUOTE(Esha @ 2010 03 31, 14:41)
O kaip yra del pusiniu apsaugeliu? Ar uztenka ju tokiu? As tokias sisigijau, bet pamaniau, tuoj vaikutis prades vartytis... ar nereiketu per visa lovele einanciu?
su dukryte turejau per visa lova apsauga
baldakima naudojome 6 men.mazdaug,nuo svesos, dulkiu, siaip tai geras dalykas
Sveikutes, o gal jau turincios apsaugeles mamytes galetu pasakyti kas i tu apsaugeliu vidu buna ideta?
as noriu jas pati pasisiuti, bet tai nezinau ar parolonu ar sinteponu jas prikimsti?
labai lauksiu atsakymu
apsauga lovytei rreikia, o baldakimo ne...jis del griozio, mano nuomone.
Papildyta:
sakyciau parolonas.
Papildyta:
QUOTE(lemurija @ 2010 04 08, 21:02)
Sveikutes, o gal jau turincios apsaugeles mamytes galetu pasakyti kas i tu apsaugeliu vidu buna ideta?
as noriu jas pati pasisiuti, bet tai nezinau ar parolonu ar sinteponu jas prikimsti?
labai lauksiu atsakymu 
sakyciau parolonas.
QUOTE(zivilak @ 2010 04 10, 17:49)
Ir as noreciau pasidalinti savo patirtimi...
Kai gime vaikas - uzsakiau ranku darbo lopsiuka - net nemiegojo jame....
Paskui nupirkom lovyte, Fereti patalyne su visom apsaugelem...Deja...Miega tik su mumis lovoje...Todel kai planuosiu antra leliuka - nieko nepirksiu.... 
bet vistiek reikes kadanors persikelti i didele lovyte
QUOTE(lemurija @ 2010 04 08, 23:02)
labai lauksiu atsakymu 
Na man asmeniskai su perlonu patinka geriau Pirma islaiko forma ,antra jos patikimesnes na kaip cia kitaip pasakius atsparesnes smugiui gal taip, trecia graziau atrodo nei su sindiponu kadangi jos tvirtesnes ir nesubliuksta (Tai mano nuomuone visa kita zmogaus pasirinkimas)
Tik iseiga iseina brangesne dedant parlona
QUOTE(lemurija @ 2010 04 08, 23:02)
labai lauksiu atsakymu 
As linkusi sintepona dviguba deti, nes porolonas banguojasi... Ypac jei karuseke uzdeti reikia po apsaugelem...