Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Sveikos mamytės, susidūriau su tokia problemėlę ir noriu jūsų patarimo, nusipirkau Safari Klups Žirafa lovytę ir siuvuosi baldakimą, bet pamačiau, kad baldakimo stovas man netinka doh.gif , neis pritvirtinti virš galvos, tik šone, gal kur nors matėte pastatomą baldakymo stovą arba, kad kitaip kaip nors tvirtintųsi prie lovelės, lauksiu patarimo, galite į a.ž.
Atsakyti
Apsaugeles butinai reikalingos thumbup.gif Nes pastebejau kai vaikas pradejo vartytis lovytei tai pastoviai jo kojytes istringa tarp groteliu. Tai nakti miegodamas vaikas ar seip diena gali rimtai susizeisti.Mes tik uz apsaugeles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
manau tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes....
galvojau kad nepirksiu apsaugeliu, man negrazu...bet dabar matau kad cia ne del grozio jos tarnauja doh.gif

sakykit kokias tas apsaugeles dete? pusines? ar istisai per visa lovyte?
ir kokio aukscio jos turi buti? kazkas skaiciau cia per zemas turejo... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi svarstau dėl tų apsaugėlių ir baldakimų. ax.gif
Va, vos sužinojus apie mano nėštumą draugė pradėjo pasakoti, ko man reikia. Tai ji sakė, kad turi tuos visus pataliukus su baldakimu ir apsaugėle. Lenkiškus kažkokius, bet labai jau kokybiškus. Jau antri metai tiems patalams, nuolat skalbiami, bet spalvos vis dar gražios, pats audinys tvirtas. Siūlo ir man mirksiukas.gif
Tikriausiai reikės... Bet tai koks jų pasirinkimas !! net nežinau, kaip išsirinkti.
Tik atsimenu su vyru buvome parodoje rudenį Litexpo, tai matėm jau labai gražią kūdikių patalynę su baldakimu ir apsaugėlėm. Gal kas galite man padėti prisiminti, kas ten buvo, nes mes niekaip neatgaminame. unsure.gif
Atsakyti
[quote=Miegantis keksas,2012 03 13, 14:21]
galiu patart biggrin.gif nupirkom savo būsimam kūdikėliui fantastišką patalynę thumbup.gif kai pamačiau ją internete jokios kitos parduotuvėse matytos patalynės jai neprilygo, nes gražesnės už šią tikrai neteko matyt...susideda iš labai daug dalių berods 13
- ir kaldrytė įeina, patalynė, apsaugėlės, baldakimas, papauošimai ir t.t., o tai yra be galo patogu, medžiagos - puikios. Rekomenduoju:
http://vaikovaikams....20-x-60-cm.html wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mums dveji ir lovyte su apsaugelem.
tikrai reikalingas daiktas, kai vartosi miegodama nakti buna prie pat krasto priarteja, isibeda i tuos medinius kuoliukus galvyte, ar versdamasi bumbteli, dar ranka, koja ikisa ir negali istraukt miegodama..
Atsakyti
Tikrai reikalingi daiktai, o man tai dar ir graziau wub.gif
Atsakyti
SVEIKOS , MES NORS JAU DIDELI ,BET APSAUGELIU NENUSIJEMAM , MUM JOS REIKALINGOS 4u.gif
Atsakyti
Mes apsaugeles irgi naudojam, jos manau būtinos, kad tik vaiko kojytes ar rankytes per grotas neislystu. Na o del baldakimas manau cia kaip kam. smile.gif
Atsakyti
be baldakimo apsiejom, o apsaugas 7 men nuemiau, nes nebeatliko savoo funkcijos smile.gif vaikas vis nuleisdavo..... bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkom, nes man atrode, kad tai labai reikalinga, bet mums tai visiskai nereikalingas daiktas verysad.gif
Atsakyti