Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

QUOTE(@ru@L @ 2012 10 02, 17:26)
Apsauga lovytei - už
Baldakimas - prieš (dulkių rinkimas)

nu tikrai taip
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*2M* @ 2013 01 16, 19:22)
nu tikrai taip
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

vienareiksmiskai drinks_cheers.gif baldakimas - dulkiu rinkimas, apsaugeliu pilnai uztenka lovytes jaukumui ir groziui
Atsakyti
Turėjom ir baldakima ir apsaugėles - gavom dovanu, tai baldakymo net nedėjau (kaip viena mamytė ir rašė- dulkiu rinkimas) o apsaugėlės pravertė thumbup.gif
Atsakyti
Merginos pasidalinkit kur pirkot ar uzmatet isigyti vien tik apsaugeliu?
Atsakyti
riki2 yra tik apsaugėlių, tuomet mazylioratai.lt Troll apsaugėlėm prekauja - mes iš ten ir pirkom.
http://www.supermama...howtopic=897399 čia dar kartais mamytės kokio gėrio įdeda
ir dar va čia būna
aš kiek pamenu, tai ir "Baby City" jų buvo atskirai
Atsakyti
Baldakimas tai čia jau skonio ir mados reikalas. Man jie visai nepatinka, tik dulkėm rinkti atrodo ... Apsaugų taip pat nenaudojom. Man labai patiko matyti visada iš savo lovos ką lėliukas veikia, kaip miega, ar nenusiklojo ...
Atsakyti
apsaugeles - tikrai uz.
baldakimas - skonio reikalas. as dabar naudoju, bet kai vaikutis paaugs, nuimsiu
Atsakyti
Nei vieno is siu daiktu neturejom ir visai neprisireike..
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2013 02 01, 15:53)
apsaugeles - tikrai uz.
baldakimas - skonio reikalas. as dabar naudoju, bet kai vaikutis paaugs, nuimsiu

baldakimas geras dalykas vasara kaime,puiki apsauga nuo vabalu smile.gif
Atsakyti
o mums baldakimas pasiteisino net labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakot baldakimas tik dulkes renka, o tai jeigu ne jis, tuomet visos dulkes ant pagalves ir mazylio nusileis, tai gal jau geriau su baldakimu sugaudyt dulkes ir isskalbti ji kartu su pataliukais. Suprantu, kai paauga mazylis, tai baldakimas jam gali trukdyti stoveti, ar vaikscioti loveleje, bet kol jis nestovi, as uz baldakima thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios turi kaciu, kaip apsaugot galima lovyte, kad katinas ten neiliptu?
Atsakyti