Dormeo renew yra 100 proc. viskozės elastinė medžiaga, maximiniai- Ecocell medžiaga (poliuretanas) (3 cm) +Memory medžiaga (poliuretanas) (2 cm). Aš rinkčiausi dormeo

O kaip su pagalvem? truksta 3 lipduku dar. Nezinau ar verta pirkti Maximoje,gal kas pirko jau?
pažiūrėjau Maximoj tuos užklotus, jau žadėjau pirkt, bet kad labai plonyčiai pasirodė
Kaži, ar verta?

Gera pusmeti miegam ant Dormeo ciuzinuko (rinkomes storiausia). Tikrai labai patogu, labai gerai issimiegam. Pradzioje vyrui kliuvo, kad jis siek tiek sildo, bet veliau priprato. O vat pagalve, kuria gavom dovanu prie ciuzinuko nepasiteisino nei man, nei vyrui. Tiesiog nepatogi. Bet cia labai individualiai. Pvz sesuo ir tevai labai dziaugiasi siomis pagalvemis.
Mes jau irgi Maximoj už lipdukus įsigijom čiužinį 7 cm. Tiesa, kad viduj paprastas paralonas, bet užvalkalas iš tos viskozės medžiagos. Miegas iš tikrųjų pasikeitė... Atsiguli ir iš kart kūnas atsipalaiduoja, patogu būna. Dabar norim pagalvių, tų klasikinės formos

Vaikam pirkom dormeo memory 12+2 esu labai patenkinta, ne per minkštas ne per kietas, visi siūlydavo poroloninius už tą pačią kainą beveik, na vaikam atseit kiečiausi geriausia. bet jei nori - apversk ir bus be viskoelastinės kietesnis.
turiu ir viscoelastinį antčiužinį, tiesa ne dormeo, bet esu labai patenkinta - lovos kietokos o užsitiesi 4 cm ir super minkštumas.
sau pirkom natupalm čiužinį iš baldų parko su 7 cm viskoelastine medžiaga, esam ne kūdžiausi tai visi rekomenduodavo kietesnius, bet mes šiuo esam nerealiai patenkinti, įdumbi, išsiformuoja kaip reikia ir ilsiesi.
turim maximoj pirktą per ankstesnią akciją dormeo užklotus - super ir žiemą ir vasarą
pagalvę tą išformuotą kaip dprmeo silver clima tai naudoju kūdikio maitinimui
nepasiteisino... nors aš miegot tai galiu ant jos bet labiau patinka memosan classic.
Dėl dabartinės maximos akcijos, tai visų pirma užkliuvo kad porą kart nedavė vyrui lipdukų kasininkės, jis kaip nerinkėjęs tai ir nepaprašė
susigundžiau čiužinuku 7 cm Dormeo Renew Silver Clima dovanų, bet nesu tikra ar bus tas efektas kaip su Renew. Ecocell 5 cm tai čia porolonas,o ta Memory medžiaga (poliuretanas) tai irgi vadinasi minkštas porolonas, viskoelastinės čia nėra? Ar ne taip suprantu?
turiu ir viscoelastinį antčiužinį, tiesa ne dormeo, bet esu labai patenkinta - lovos kietokos o užsitiesi 4 cm ir super minkštumas.
sau pirkom natupalm čiužinį iš baldų parko su 7 cm viskoelastine medžiaga, esam ne kūdžiausi tai visi rekomenduodavo kietesnius, bet mes šiuo esam nerealiai patenkinti, įdumbi, išsiformuoja kaip reikia ir ilsiesi.
turim maximoj pirktą per ankstesnią akciją dormeo užklotus - super ir žiemą ir vasarą

pagalvę tą išformuotą kaip dprmeo silver clima tai naudoju kūdikio maitinimui

Dėl dabartinės maximos akcijos, tai visų pirma užkliuvo kad porą kart nedavė vyrui lipdukų kasininkės, jis kaip nerinkėjęs tai ir nepaprašė

zinokit taip suprantat, as jau turbut gera savaite miegu ant to 7 cm ir negaliu priprasti, jis man kietas.. mano porolonas paprastas minstenis buvo, svoris mano irgi geras.... tik kazkodel neisiformuoja.... pagalves tai buvau nupirkus is maximos alia memori, tai sunus miega jau antri metai, o as mamai nuveziau pasiremti... negaliu priprasti, tai dar gundausi ant tos klasikines pagalves, bet bijau kad nebutu kaip su tuo ciuziniu, ten vidui atraizos to memori kaip suprantu....nors siandien drauge kaune Mole jau 140 ciuzinio negavo ir sake nezino kada bus- vadinasi perka zmones. Nors jei dovanu buciau gavus tai tyleciau, dabar biski 300 gaila
, galvoju gal tas 6 cm is dormeo geriau but buves...

QUOTE(***nora*** @ 2011 10 05, 22:39)
zinokit taip suprantat, as jau turbut gera savaite miegu ant to 7 cm ir negaliu priprasti, jis man kietas.. mano porolonas paprastas minstenis buvo, svoris mano irgi geras.... tik kazkodel neisiformuoja.... pagalves tai buvau nupirkus is maximos alia memori, tai sunus miega jau antri metai, o as mamai nuveziau pasiremti... negaliu priprasti, tai dar gundausi ant tos klasikines pagalves, bet bijau kad nebutu kaip su tuo ciuziniu, ten vidui atraizos to memori kaip suprantu....nors siandien drauge kaune Mole jau 140 ciuzinio negavo ir sake nezino kada bus- vadinasi perka zmones. Nors jei dovanu buciau gavus tai tyleciau, dabar biski 300 gaila
, galvoju gal tas 6 cm is dormeo geriau but buves...

Čia matyt jie klaidina su tuo Renew ir memory medžiagų pavadinimais, pavadino išreklamuotais žodžiais poroloną ir daro apyvartas

QUOTE(raskilaa @ 2011 09 21, 16:39)
Įdomu, gal kas turi tokius čiužinukus kaip dabartinėse akcijose maximoje? Dormeo Renew Silver Clima?
mane irgi domina 
QUOTE(*Vyšnelė* @ 2011 09 23, 18:13)
mes vakar ciuzinuka is maximos nusipirkome,pirma naktis buvo super
musu senasis ciuzinis su spyruoklemis ir jos labai jausdavosi,o uzdejus ciuzinuka ju nebesijaucia
tikiuosi taip ir toliau bus
dar norime pagalves nusipirkti :ax:paememe 180cm plocio ,bet jis per sprindi didokas
idomu ar galima pasikeisti i mazesni? 

gal geriau siek tiek didesnis nei kad mazesnis as manau

Na, mes po ilgų svarstymų nusipirkom iš Dormeo Renew 6cm, o ne iš Maximos. Žiūrėsim kaip čia miegosis šiandien:D
O anyta šiandien nusipirko iš Maximos 7 cm, tai reikės palygint kai nuvažiuosim
O anyta šiandien nusipirko iš Maximos 7 cm, tai reikės palygint kai nuvažiuosim

as pirkau pagalve ir labai patenkinta,pagaliau supratau kas yra geras miegas