Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo patalynė, čiužiniai ir kt. produkcija

Sveiki, siandien buvau pas anyta ir ta parode doh.gif ciuzinis ir is 1 puses pradejo pelyti, a ji naudojo tik apie 1,5 metu. Lova su grotelemis, dar virsuje specialus kazkoks uzvalkalas (atskirai pirko). Kad istraukti uzvalkala tai nera uztrauktuka. doh.gif Nezino ka ir daryti. Kaip manote ar galima kaip isvalyti?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 10 06, 21:53)
Sveiki, siandien buvau pas anyta ir ta parode  doh.gif  ciuzinis ir is 1 puses pradejo  pelyti, a ji naudojo tik apie 1,5 metu.  Lova su grotelemis, dar virsuje specialus kazkoks uzvalkalas (atskirai pirko). Kad istraukti uzvalkala tai nera uztrauktuka. doh.gif  Nezino ka ir daryti. Kaip manote ar galima kaip isvalyti?

na jaj pelesis pagavo,tai jau nieko gero doh.gif ,nebent i kokia valykla vezt
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2011 10 06, 22:36)

nu va...ir as jai sakau kad nieko gero, bet nori moteriske kazka padaryti, gaila pinigeliu ir visai nesenas tas ciuzinis
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2011 10 06, 22:36)

Pelsis?Na ne gamintoju kalte.
Atsakyti
Aš turiu Dormeo Memory 180x2000, pirkau prieš kokius 3 metus. Esu visiškai patenkinta šiuo savo pirkiniu. Prieš pirkdama buvau išstudijavusi visą forumą apie čiužinius, ir atsižvelgiant į biudžetą nusprendžiau pirkti būtent Dormeo gaminį.
Miegasi man puikiai, kietumo -minkštumo santykiu esu patenkinta.
Čia kažkas rašė, kad papelyjo čiužinys. Pelėsis atsiranda paprastai nuo oro cirkuliacijos trūkumo, didelės dregmės. Tai šalinti visų pirmą reikėtų priežastis, manau, kad pats čiužinys čia niekuo dėtas.
Iš Dormeo dar turiu pagalvėles ir užklotą- juos buvo galima įsigyti degalinėse renkant lipdukus. Kokybe esu taip pat patenkinta, vienas minusas, tik kad mano ūgis 170 cm, tai man užkloto ilgis trumpokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diversante @ 2011 10 07, 13:08)
Aš turiu Dormeo Memory 180x2000, pirkau prieš kokius 3 metus. Esu visiškai patenkinta šiuo savo pirkiniu. Prieš pirkdama buvau išstudijavusi visą forumą apie čiužinius, ir atsižvelgiant į biudžetą nusprendžiau pirkti būtent Dormeo gaminį.
Miegasi man puikiai, kietumo -minkštumo santykiu esu patenkinta.
Čia kažkas rašė, kad papelyjo čiužinys. Pelėsis atsiranda paprastai nuo oro cirkuliacijos trūkumo, didelės dregmės. Tai šalinti visų pirmą reikėtų priežastis, manau, kad pats čiužinys čia niekuo dėtas.
Iš Dormeo dar turiu pagalvėles ir užklotą- juos buvo galima įsigyti degalinėse renkant lipdukus. Kokybe esu taip pat patenkinta, vienas minusas, tik kad mano ūgis 170 cm, tai man užkloto ilgis trumpokas smile.gif

truputi nesuprantu kur jis viska sita pirkot g.gif
Atsakyti
O mes su vyru esame isbande 4 rusiu Dormeo pagalves. Galu gale vyras miega ant kaime darytos zasu plunksnu pagalves, o as ant savo senosios. Zodziu nepatiko mums. Dabar kankinasi sveciai.
Dukryte miega be jokiu pagalviu. Kadangi jai kaip ir slogyte buvo prasidejusi, tai nupirkome special pagalve dukrytei. Net nzn. Berods ir ji neivertino g.gif
Atsakyti
Sveika, pirkome dormeo baldus, lova mamut, groteles, staliukus prie lovos su stalciais, silver plus ciuzini. Ciuzinys geras, bet su lova tai vargstame. Tik is trecio karto atveze gera, du kartus buvo atveze brokuota, Pasirodo ir ta trecioji brokas paskutinis. Miegame antra menesi lova girgzdeti pradejo is sonu, o taip neturetu buti. Zodziu bandysime grazinti. Nerekomenduoju lovos...
Atsakyti
Mes dormeo čiužinį pirkom prieš 4 metus. Pradžioj tikrai džiaugiausi. O paskutiniu metu kažkaip atkreipiau dėmesį, kad naktį vis dažniau skauda nugara. Pradėjau žiūrėti, ogi čiužinys žiauriai išsigulėjo. Ir vartėm, ir sukinėjom nuolat, ir dabar toj vietoj kur užpakalis ir nugara maždaug per 3 sprindžius tiesiog jaučiama duobė. Nebeįmanoma miegot. Ir kur ta 12 metų garantija? Ieškosiu pirkimo dokumentų ir bandysiu aiškintis, ką dabar daryti. Nusivyliau žiauriai.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Aktualu ir man chalatai.
gal kas turit DORMEO chalatus? Kokie atsiliepimai?
O gal matet kur kokiu akciju yra?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 05, 15:04)
Laba diena  4u.gif
Aktualu ir man chalatai.
gal kas turit DORMEO chalatus? Kokie atsiliepimai?
O gal matet kur kokiu akciju yra?

mane irgi domina atsiliepimai.
Atsakyti
Uz lipdukus nusipirkau Dormeo Renew Silver Clima pagalve.Miegojau thumbup.gif .
Ir tikrai prisitaiko prie galvos bigsmile.gif .
Hmm.Bet kad ten auksciai visiskai nesireguliuoja,nesamone ten parasyta.Nera ant to poralono jokio uztrauktuko kad kaip parasyta issiimtu ,ir reguliuotusi auksti. g.gif
Bet viskas thumbup.gif .Ir issimiegi,tik kad ryte labai jau nesinori keltis,nes guli kaip ant debeselio hihihi.gif
Atsakyti