Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas.

Ryta Laba,

QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 05:43)
O tu išvykimą deklaravusi?

Agam, senu senoveje irnesakyk.gif

Beje, vakar vos neprisidirbau fool.gif , vietoje ilgo vos nesusileidau tokios pat dozes trumpo doh.gif doh.gif doh.gif Gerai kad laiku pastebejau, nes jau buvau adata susivarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 07:43)
Kodėl nesąmonė? Pernai vieną necukrinį nuo skiepo suparalyžiavo, negalėjo dirbti beveik metus, paskui teisme prisiteisė kompensaciją ir darbovietės, nes privalomai visus skiepijo. O darbas kabinetinis, nebuvo ypatingų rizikos veiksnių ir reikalo skiepytis, tiesiog norėjo išplauti valstybės pinigus.

Nu ir nesiskiepyk, nežinai kur, kada ir ką pasigausi. Pasisaugok labiau, nepervark, vitaminų (nuo baimės tongue.gif ) pagerk ir psio.

Nesinervuok. Kol įeisi į naują ritmą, tai normalu. Juk ir darbe pavargsti, ir pasinervuoji gal, tempas didesnis. Stebėk cukrus ir tiek.

Visko - kaip gyventi, kaip pasiskaičiuti vaistus, kada ir ką valgyti, kaip nuo ko saugotis, visko visko. Reiktų ten tau. O tu išvykimą deklaravusi?

Pas vaikus Eglė iš procedūrinio labai super būdavo thumbup.gif, ji pati cukrinukė, be to, jaunutė tada buvo, tai su visais rasdavo kalbą. O pas suaugusius kai mano podrūžkė prieš metus gulėjo, buvo kasdien pamokėlės bendros, o paskui dar ateidavo į palatą. Bo ta mano podrūžkė zviazda unt LT, tai pamokėlėse kiti ne seselės klausydavosi, o į ją spoksodavo  doh.gif Žodž, nemokamų autorinių rytmečių tikėdavosi laugh.gif Tai ji į bendras nebeidavo. Tačiau kartą užtaikė ant mūsų ta "mokytoja", norėjo išeit, kol lankytojai yra, bet paprašėm pasilikt, pasakėm, kad įdomu ir mums  cool.gif Tai tokius pezalus vapėt pradėjo, kad suvarčiau aš aną. Ir mano draugikė atsisakė tų pamokėlių, visada man skambindavo, kai kas neaišku buvo. O va mama kai pavasarį gulėjo, tai jai patiko tos bendros, viską aiškiai ir išsamiai papasakojo. Arba "mokytoja" pasikeitė, arba mamai paprasčiau buvo, nes žino kas ir kaip, nes kasdien cukrinukas šalia būdavo  ax.gif

as zinau apie kuria zviazda kalbi zinok smile.gif iskart pavarde pasakyciau smile.gif
Papildyta:
Joooooooooo? blink.gif egle turi diabeta???? unsure.gif tikrai nezinojau sito g.gif vat kokiu idomybiu suzinai zmogus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 12, 11:03)
Ryta Laba,
Agam, senu senoveje irnesakyk.gif

Beje, vakar vos neprisidirbau  fool.gif , vietoje ilgo vos nesusileidau tokios pat dozes trumpo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Gerai kad laiku pastebejau, nes jau buvau adata susivarius  doh.gif

tai cia mum visom visko buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 12, 11:22)
as zinau apie kuria zviazda kalbi zinok smile.gif iskart pavarde pasakyciau  smile.gif

Iš kur tu čia viską taip gerai žinai? laugh.gif
QUOTE(jauniute @ 2011 10 12, 11:22)
egle turi diabeta???? unsure.gif 

Jei ta pati Eglė, tai turi. Ir du vaikiukus dabar jau turi, berods smile.gif
Atsakyti
o kas ta Egle? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As prisimenu, kad viena sesute turejo CD vaiku skyriuj, tik nepamenu jos vardo.
Atsimenu, kai isleidziant mane namo, turejau pati sau vaistus susileisti doh.gif Drebanciom rankom tai padariau, juk tik 11metu man tada tebuvo. O paskui sesute paruose savo ranka, ir tada turejau suleisti jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 12, 13:54)
o kas ta Egle?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Dirbo tokia seselė vaikų endokrinologiniam mirksiukas.gif
QUOTE(aister @ 2011 10 12, 14:44)
As prisimenu, kad viena sesute turejo CD vaiku skyriuj, tik nepamenu jos vardo.

Eglė procedūriniam dirbo ir išlindus į koridorių visa gerkle rėkdavo "INSULINAAAAAI!!!" laugh.gif Ir visi varydavo leistis - kas mokėjo - patys, kas dar ne - ji sucvakindavo, o kas labai bijodavo, duodavo sau suleist.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 15:38)
Dirbo tokia seselė vaikų endokrinologiniam  mirksiukas.gif

Eglė procedūriniam dirbo ir išlindus į koridorių visa gerkle rėkdavo "INSULINAAAAAI!!!" laugh.gif Ir visi varydavo leistis - kas mokėjo - patys, kas dar ne - ji sucvakindavo, o kas labai bijodavo, duodavo sau suleist.

neatsimenu tokios doh.gif doh.gif aplamai neliko jokiu atsiminu is gulejimu ligoninese, tik keli epizodai islike,vienas is ju kai mane atveza i palata su laselinem, o palatose labai daug vaiku, ner kur mano lovos statyt, tai pastato kazkiap salia kriaukles doh.gif is vaikystes prisiminimu:ant virykles virinami geleziniai svirkstai...niu kciortu...
Atsakyti
O as atsimenu gerai tuos gulejimus vaiku skyriuj. Visi vaikai, susipazysti, linksma budavo. Kokiu tik velniu nesam ten prikrete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 10 12, 16:54)
O as atsimenu gerai tuos gulejimus vaiku skyriuj. Visi vaikai, susipazysti, linksma budavo. Kokiu tik velniu nesam ten prikrete biggrin.gif

o man neteko vaiku skyriuje gulet, kazkodel is karto i suaugusiu skyriu,buvau pati jauniausia wub.gif ir su Auga susipazinau, ir vestuvese paskui jos buvau mirksiukas.gif
As atsimenu Nerija sesele su sukralige, ir dar viena gydytoja su diabetu, bet Egle tai diabeto neturejo kur suaugusiu skyriuje buvo, arba gal susirgo kaip as jau nebuvau:)
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 10 12, 16:49)
o man neteko vaiku skyriuje gulet, kazkodel is karto i suaugusiu skyriu,buvau pati jauniausia wub.gif  ir su Auga susipazinau, ir vestuvese paskui jos buvau mirksiukas.gif
As atsimenu Nerija sesele su sukralige, ir dar viena gydytoja su diabetu, bet Egle tai diabeto neturejo kur suaugusiu skyriuje buvo, arba gal susirgo kaip as jau nebuvau:)

tu,jei neklystu,susirgai budama 16,o i vaiku skyriu guldydavo tik iki 15,dabar nezinau,Egle,apie kuria cia kalbama,buvo vaiku skyriuje ir ko gero gal veliau,nes as tokios irgi neprisimenu,o Nerijos atrodo jau nera verysad.gif
Papildyta:
tiesa,kai as gulejau vaiku skyriuje,tai buvo dar vaiku vidaus ligu skyrius,endokrinologini pastate po keliu metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 10 12, 18:13)
ir ko gero gal veliau,nes as tokios irgi neprisimenu

Eglei 91-92 metais buvo apie 22-25 metus.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 18:21)
Eglei 91-92 metais buvo apie 22-25 metus.

as vaiku skyriuje gulejau 82,Egle tada dar vidurinej mokesi mirksiukas.gif
Papildyta:
gal kas prisimenat tos egles pavarde?yra galimybe,kad vaiku skyriuje kartu teko guleti g.gif aisku jei ji sirgo nuo vaikisko amziaus...
Atsakyti