ooo kiek prisiminimu is vaiku skyriaus kmuk turiu ir jie patys geriausi
kiekvienais metais guledavau kol 16 sukako ir egle sesute prisimenu tik idomu ar ta pati......, o suaugusiu skyrius man visai nepatinka, nors ten tik 3 kartus gulejusi
ir dabar mano endo grasina i kmuk issiusti jeigu su cukrais neina susitvarkyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 13:46)
Iš kur tu čia viską taip gerai žinai?
Bet rimtai zinok zinau
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 18:21)
Eglei 91-92 metais buvo apie 22-25 metus.
jo jo, mes su Tepaluota tai apie ta pacia snekam
Papildyta:
QUOTE(Lavinija @ 2011 10 12, 19:58)
ooo kiek prisiminimu is vaiku skyriaus kmuk turiu ir jie patys geriausi
kiekvienais metais guledavau kol 16 sukako ir egle sesute prisimenu tik idomu ar ta pati......, o suaugusiu skyrius man visai nepatinka, nors ten tik 3 kartus gulejusi
kodel kiekvienais metais guledavai?
As susirgau vos 15m man buvo, bet iskarta i suaugusiu, vaiku neteko.O ta Egle ir dabar matau, bet ji man atrodo nebe sesele,o pakelta pareigomis, ir dar su diabetiku stovykom susijusi, kazkada skaiciau.
O atsimenu Auga, persirengdavo ligoninej ir i trasa
O atsimenu Auga, persirengdavo ligoninej ir i trasa
Laba vakareli,
as siandien sulaukiau skambucio is savo poliklinikos del gripo vakcinos. Pas mus jos cukrinukams nemokamos. Bet itariu, kad apsieisiu as ir be jos. Nesinori organizma apkrauti chemikalais
QUOTE(inge37 @ 2011 10 11, 19:41)
man cukrus 13
Tai va-prisiklausiau apie tuos skiepus, vieniems padeda,kitiems ne, o cia sako visokiu tu gripo virusu yra, net nezinau ka daryti,niekada nesiskiepijau ir nenoriu
,neatsimenu kada gripa turejau.
Jauniute pavargsti gal, kad cukrai aukstoki?
Tai va-prisiklausiau apie tuos skiepus, vieniems padeda,kitiems ne, o cia sako visokiu tu gripo virusu yra, net nezinau ka daryti,niekada nesiskiepijau ir nenoriu
Jauniute pavargsti gal, kad cukrai aukstoki?
as siandien sulaukiau skambucio is savo poliklinikos del gripo vakcinos. Pas mus jos cukrinukams nemokamos. Bet itariu, kad apsieisiu as ir be jos. Nesinori organizma apkrauti chemikalais
labas rytas, atsikeliau su 14 , sakau ko cia ryte burna dziusta, vakar vakare prisivaisinau, per mazai insulino susileidau
QUOTE(slitka @ 2011 10 13, 09:44)
labas rytas, atsikeliau su 14 , sakau ko cia ryte burna dziusta, vakar vakare prisivaisinau, per mazai insulino susileidau 
Labas rytas, o as ryte atsikeliau, pasimatavau cukru - 4.9mmol ir susimazinau baze iki 60proc. nes ejau toliau miegoti, kad nebutu hipo, bet va, atsikeliau 2.9
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 20:18)
Tai ekstraseksė tu 
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2011 10 13, 04:30)
na neblogai, Orchideja zinok
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 13, 07:17)
Ir dar koks
QUOTE(jauniute @ 2011 10 13, 10:58)
na neblogai, Orchideja zinok
negaleciau pasakyti jo pervargstu ir pakolkas nestresuoju, patinka
tik kad per laiko trukuma buna pavalgyt nespeju tai vaikstau isbadejusiom akim 
Džiugu girdėti