Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

Kokią žiaurią kombinaciją turiu, nežinau net kaip interpretuoti, gal kas minčių turės. Klausiau kaip turėčiau elgtis su vienu žmogumi ?

VI Kardai, III Kardai (apv), X Kardų

Įskaudinti, smeigti peilį į nugarą ar kas panašaus ? g.gif Jau tokios baisios kortos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2011 09 16, 08:23)
Kokią žiaurią kombinaciją turiu, nežinau net kaip interpretuoti, gal kas minčių turės. Klausiau kaip turėčiau elgtis su vienu žmogumi ?

Įskaudinti, smeigti peilį į nugarą ar kas panašaus ?  g.gif Jau tokios baisios kortos.  g.gif

Neziaurios, man truksta tavo minties atskaitos tasko - ka tu su juo nori daryt? kokiu tikslu klausi kaip elgtis?
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 16, 08:42)
Neziaurios, man truksta tavo minties atskaitos tasko - ka tu su juo nori daryt? kokiu tikslu klausi kaip elgtis?

Tikslu su tuo, kad pagerėtų tarpusavio santykiai. rolleyes.gif Tik kortos man rodos sako jog turiu elgtis žiauriai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2011 09 16, 08:46)
Tikslu su tuo, kad pagerėtų tarpusavio santykiai.  rolleyes.gif  Tik kortos man rodos sako jog turiu elgtis žiauriai.  unsure.gif

Nzn, turiu dvi skirtingasversijas, pati veliau istrauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2011 09 16, 07:23)

Įskaudinti, smeigti peilį į nugarą ar kas panašaus ?  g.gif Jau tokios baisios kortos.  g.gif

Kodel ziauriai? Visu pirma kardu 6 nekalba apie jokius ziaurumus (visi sesetai, skirtingai nuo penketu, turi pozityvu fona net ir apverstoj pozicijoj) - kaip tik - tai labai neblogas periodas harmonizuoti santykius ir surasti optimalu balansa tarp savo tikruju emociniu poreikiu ir protiniu (intelektualiniu) isivaizdavimu smile.gif Visu pirma si korta pataria, kad negalima palikti nedasiaiskinimu, butina isspresti iki galo visus nesusipratimus, nesusikalbejimus, neaiskumus. Visos trys kortos kardai, taigi iskart aisku, kad klausima reikia spresti ne emocijomis, o saltu protu smile.gif Kardu triju reiksme kaip ir aiski, bet klausimas - ka daryti, o kardu trys energetiniame lygmenyje rodo, kad mes elgiames savo susikurtu (daznai is lempos) modeliu remuose. Panasu, kad teks suzinoti kazka tokio, kas tau nelabai patiks, bet kas turetu priversti tave iveikti savo mastymo inertiskuma (nors man kazkodel atrodo, kad tu jau ta darai), atsisakyti ankstesniuju iprastu isitikinimu ir zengti zingsni, kurio anksciau vengei. Yra dar vienas niuansas (tuo labiau, kad ateities puseje matom kardu 10). Korta gali tave perspeti, kad neteisingai nenaudotum vyriskos energijos smile.gif Nu jeigu kalbant tiesiai sviesiai, tai ziurek, kad tavimi elementariai nepasinaudotu ir nenutrenktu, jei pati turi kitokiu tikslu smile.gif Na ir kardu 10 salia kardu 3, perspeja, kad pati netaptum grioveja visko, ka siuo metu turi smile.gif Taigi sitame fone ir galvok, kaip tau elgtis smile.gif
Atsakyti
Ačiū Chiro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 16, 09:51)
Kodel ziauriai? Visu pirma kardu 6 nekalba apie jokius ziaurumus (visi sesetai, skirtingai nuo penketu, turi pozityvu fona net ir apverstoj pozicijoj) - kaip tik - tai labai neblogas periodas harmonizuoti santykius ir surasti optimalu balansa tarp savo tikruju emociniu poreikiu ir protiniu (intelektualiniu) isivaizdavimu smile.gif  Visu pirma si korta pataria, kad negalima palikti nedasiaiskinimu, butina isspresti iki galo visus nesusipratimus, nesusikalbejimus, neaiskumus. Visos trys kortos kardai, taigi iskart aisku, kad klausima reikia spresti ne emocijomis, o saltu protu smile.gif Kardu triju reiksme kaip ir aiski, bet klausimas - ka daryti, o kardu trys energetiniame lygmenyje rodo, kad mes elgiames savo susikurtu (daznai is lempos) modeliu remuose. Panasu, kad teks suzinoti kazka tokio, kas tau nelabai patiks, bet kas turetu priversti tave iveikti savo mastymo inertiskuma (nors man kazkodel atrodo, kad tu jau ta darai), atsisakyti ankstesniuju iprastu isitikinimu ir zengti zingsni, kurio anksciau vengei. Yra dar vienas niuansas (tuo labiau, kad ateities puseje matom kardu 10). Korta gali tave perspeti, kad neteisingai nenaudotum vyriskos energijos smile.gif  Nu jeigu kalbant tiesiai sviesiai, tai ziurek, kad tavimi elementariai nepasinaudotu ir nenutrenktu, jei pati turi kitokiu tikslu smile.gif Na ir kardu 10 salia kardu 3, perspeja, kad pati netaptum grioveja visko, ka siuo metu turi smile.gif Taigi sitame fone ir galvok, kaip tau elgtis  smile.gif

W OW wub.gif

Cia kalba eina apie moters vyriska energij ar apie vyro energijos panaudojima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 16 rugsėjo 2011 - 09:09
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 16, 09:05)
W OW  wub.gif

Cia kalba eina apie moters vyriska energij ar apie vyro energijos panaudojima?

As gi nezinau, su kuo Singerita nori gerint santykius, - as tik pakomentavau jai iskritusias kortas. Taigi paminejau ir vyriska energija. Jei tai ne miailes-siailes klausimas, tai Singerita, tikiuosi, ir tam ras atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 16, 10:15)
As gi nezinau, su kuo Singerita nori gerint santykius, - as tik pakomentavau jai iskritusias kortas. Taigi paminejau ir vyriska energija. Jei tai ne miailes-siailes klausimas, tai Singerita, tikiuosi, ir tam ras atsakyma  smile.gif

Kad vis dėlto meilės seilės. biggrin.gif Ir labai tinka čia tas visas apibūdinimas.
Atsakyti
Sveikos,
Prašysiuos ir aš jūsų būrin 4u.gif . Prdažiai noriu paklausti, ar tinkamai elgiuosi, jei sąmoningai visas kortas susidėlioju tiesiai, neapverstas. Tik pirmieji žingsniai, kyla daug neaiškumų esant taisyklingoje pozicijoje interpretuoti, dar vis susilaikau nuo apverstų interpretavimo. Ir - kaip jas tuomet dėliojate - ištraukiate iš krūvelės ir svarstote, sukti ar ne? Nesgi jos kaladėje jau kurį laiką apverstos gali gulėti.
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 09 16, 20:27)
Sveikos,
Prašysiuos ir aš jūsų būrin  4u.gif . Prdažiai noriu paklausti, ar tinkamai elgiuosi, jei sąmoningai visas kortas susidėlioju tiesiai, neapverstas. Tik pirmieji žingsniai, kyla daug neaiškumų esant taisyklingoje pozicijoje interpretuoti, dar vis susilaikau nuo apverstų interpretavimo. Ir - kaip jas tuomet dėliojate - ištraukiate iš krūvelės ir svarstote, sukti ar ne? Nesgi jos kaladėje jau kurį laiką apverstos gali gulėti.

blink.gif O tu bent minimaliai kazka esi skaiciusi apie Taro?
Atsakyti
Esu 4u.gif
Atsakyti