Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Babsė @ 2011 09 16, 21:27)
Sveikos,
Prašysiuos ir aš jūsų būrin  4u.gif . Prdažiai noriu paklausti, ar tinkamai elgiuosi, jei sąmoningai visas kortas susidėlioju tiesiai, neapverstas. Tik pirmieji žingsniai, kyla daug neaiškumų esant taisyklingoje pozicijoje interpretuoti, dar vis susilaikau nuo apverstų interpretavimo. Ir - kaip jas tuomet dėliojate - ištraukiate iš krūvelės ir svarstote, sukti ar ne? Nesgi jos kaladėje jau kurį laiką apverstos gali gulėti.

Sveika smile.gif naudoju tik tiesias kortas...bandžiau ir versti, bet man 'nesiskaito' taip smile.gif
Traukimo variantų yra daug... gali pasirinkti pati kaip tau patogiau...vieni jas maišo rankomis ant stalo ir traukia, kiti - kelia į krūveles, vieną jų apverčia arba ne, tada išmaišo rankose, paskleidžia ant stalo ir traukia ir t.t...Aš pati kortas maišau rankose, galvodama apie rūpimą klausimą tol, kol pajuntu, jog čia 'ta' smile.gif ir taip toliau sekančias kortas...
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 09 16, 20:53)
Sveika smile.gif naudoju tik tiesias kortas...bandžiau ir versti, bet man 'nesiskaito' taip smile.gif
Traukimo variantų yra daug... gali pasirinkti pati kaip tau patogiau...vieni jas maišo rankomis ant stalo ir traukia, kiti - kelia į krūveles, vieną jų apverčia arba ne, tada išmaišo rankose, paskleidžia ant stalo ir traukia ir t.t...Aš pati kortas maišau rankose, galvodama apie rūpimą klausimą tol, kol pajuntu, jog čia 'ta' smile.gif ir taip toliau sekančias kortas...

Na aš irgi naudoju tiesias kortas.. ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Sublime, Ekotina 4u.gif , malonu, kad kažkam mano klausimas pasirodė atsakymo vertas smile.gif. Dėl traukimo kaip ir aišku, aš taip pat ilgokai maišau, dar pirštais perbraukiu, kol pajuntu, kad čia toji. Pastebėjau, jei traukiu neišjautus, tai ir atsakymą atititinkamai neaiškų sau gaunu... Tenorėjau pasitikslinti, ar paėmus "tą" kortą dar svarstyti, versti ją ar ne, ar galima tiesiog su neapverstomis dirbti (sąmoningai jas teisinga kryptimi sudėti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babsė: 16 rugsėjo 2011 - 20:59
QUOTE(Babsė @ 2011 09 16, 20:58)
Ačiū, Sublime, Ekotina  4u.gif , malonu, kad kažkam mano klausimas pasirodė atsakymo vertas smile.gif. Dėl traukimo kaip ir aišku, aš taip pat ilgokai maišau, dar pirštais perbraukiu, kol pajuntu, kad čia toji. Pastebėjau, jei traukiu neišjautus, tai ir atsakymą atititinkamai neaiškų sau gaunu... Tenorėjau pasitikslinti, ar paėmus "tą" kortą dar svarstyti, versti ją ar ne, ar galima tiesiog su neapverstomis dirbti (sąmoningai jas teisinga kryptimi sudėti).

Manau drasiai galima delioti visas kortas teisingoje padetyje, kadangi kortu yra su ivairiomis reiksmemis. Aisku, apverstos kortos inesa ivairoves i delione, bet geriausia dirbti taip, kaip Jums yra mieliau ir aiskiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 09 16, 20:58)
Ačiū, Sublime, Ekotina  4u.gif , malonu, kad kažkam mano klausimas pasirodė atsakymo vertas smile.gif. Dėl traukimo kaip ir aišku, aš taip pat ilgokai maišau, dar pirštais perbraukiu, kol pajuntu, kad čia toji. Pastebėjau, jei traukiu neišjautus, tai ir atsakymą atititinkamai neaiškų sau gaunu... Tenorėjau pasitikslinti, ar paėmus "tą" kortą dar svarstyti, versti ją ar ne, ar galima tiesiog su neapverstomis dirbti (sąmoningai jas teisinga kryptimi sudėti).

Klausimas, - kas kokias kortas naudoja - tiesias ar apverstas, - yra normalus, savaime suprantama, - mane asmeniskai nustebino, kad galima ismastyti dar ir toki varianta, kaip parasei tu - traukt is tiesios kalades ir pakeliui sugalvoti - verst ar ne. Todel ir paklausiau, ar kazka esi skaiciusi, ar tiesiog paemei kalade ir visiskas nulis ziniu.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 16, 22:06)
Klausimas, -  kas kokias kortas naudoja - tiesias ar apverstas, - yra normalus, savaime suprantama,  - mane asmeniskai nustebino, kad galima ismastyti dar ir toki varianta, kaip parasei tu - traukt is tiesios kalades ir pakeliui sugalvoti - verst ar ne. Todel ir paklausiau, ar kazka esi skaiciusi, ar tiesiog paemei kalade ir visiskas nulis ziniu.

Smagu, kad dar yra, kas stebina gyvenime cool.gif. Mintis - gal ir neteisingai suformuluota -buvo: jei kortos nėra sąmoningai tiesiai sudėtos, jų kaladėje apsivertusių ir ne yra. Jei tai žinodama aš ištraukiu kortą, ar negaliu dėti ją taip, kaip man sako intucija - tokia padėtimi, kaip paėmiau, ar pasukti. Nes man nesupranta štai kas: baigusi dėlionė aš galiu netyčia kortą apverstą įdėti atgal į kaladę, tai negi nuo šiol tą kortą ir trauksiu apversta pozicija? Ar siekiant to išvengti, dar turiu galimybę vistik pasvarstyti - net jei jus ir stebina tokia galimybė - apsukti ją ar ne?

Bet kokiu atveju, manau dabartiniame etape naudoti tik tiesią poziciją, bus paprasčiau interpretuojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babsė: 16 rugsėjo 2011 - 21:17
QUOTE(Ekotina @ 2011 09 16, 21:05)
Manau drasiai galima delioti visas kortas teisingoje padetyje, kadangi kortu yra su ivairiomis reiksmemis. Aisku, apverstos kortos inesa ivairoves i delione, bet geriausia dirbti taip, kaip Jums yra mieliau ir aiskiau. 4u.gif

Diletantiskas poziuris. Tam kad dirbti tik su tiesiom kortom, reikia dideles patirties bei intuicijos. Pradejus tiesiom, paskui labai sunku persiorentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 09 16, 22:14)
Smagu, kad dar yra, kas stebina gyvenime  cool.gif. Mintis - gal ir neteisingai suformuluota -buvo: jei kortos nėra sąmoningai tiesiai sudėtos, jų kaladėje apsivertusių ir ne yra. Jei tai žinodama aš ištraukiu kortą, ar negaliu dėti ją taip, kaip man sako intucija - tokia padėtimi, kaip paėmiau, ar pasukti. Nes man nesupranta štai kas: baigusi dėlionė aš galiu netyčia kortą apverstą įdėti atgal į kaladę, tai negi nuo šiol tą kortą ir trauksiu apversta pozicija? Ar siekiant to išvengti, dar turiu galimybę vistik pasvarstyti - net jei jus ir stebina tokia galimybė - apsukti ją ar ne?

Bet kokiu atveju, manau dabartiniame etape naudoti tik tiesią poziciją, bus paprasčiau interpretuojant.

Manau, apsisunkini su tomis apverstomis/neapverstomis kaladėje g.gif o nebūtų paprasčiau jas sąmoningai sudėti tiesia padėtimi, kad nekiltų abejonių smile.gif baigusi dėlioti, kortas tiesiog vėl tvarkingai sudėk į krūvą tiesiai...ir nereikės sukti galvos...jei jau atsitiks toks 'netyčinis' atvejis, kad kažkokia korta buvo įdėta atvirkščiai ir tu ją po to ištrauki, tai ją ir interpretuok kaip apverstą, nieko nereikia sukaliot...ne be reikalo ji - apversta...po to vėl ją įdėsi teisinga padėtimi į kaladę smile.gif
Šiaip, apie tokį svarstymą versti/neversti jau ištrauktą kortą - nesu girdėjus....
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 09 16, 21:14)
Smagu, kad dar yra, kas stebina gyvenime  cool.gif. Mintis - gal ir neteisingai suformuluota -buvo: jei kortos nėra sąmoningai tiesiai sudėtos, jų kaladėje apsivertusių ir ne yra. Jei tai žinodama aš ištraukiu kortą, ar negaliu dėti ją taip, kaip man sako intucija - tokia padėtimi, kaip paėmiau, ar pasukti. Nes man nesupranta štai kas: baigusi dėlionė aš galiu netyčia kortą apverstą įdėti atgal į kaladę, tai negi nuo šiol tą kortą ir trauksiu apversta pozicija? Ar siekiant to išvengti, dar turiu galimybę vistik pasvarstyti - net jei jus ir stebina tokia galimybė - apsukti ją ar ne?

Man yra daugiau nei vienodai, ka jus darysite, tiesiog pasakete, kad norite mokytis, arba as ne taip supratau.

Zalias sakinys - cia ne apie Taro sistema...gal cia kazkas isvis naujo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 16, 22:33)
Diletantiskas poziuris. Tam kad dirbti tik su tiesiom kortom, reikia dideles patirties bei intuicijos. Pradejus tiesiom, paskui labai sunku persiorentuoti.

Man pvz, nuo pat pradžių nesinorėjo naudoti apverstų kortų...nors tu ką...kaip čia paaiškint g.gif susiardo dėlionės 'vaizdas', kai būna kortų aukstyn kojom....
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 09 16, 21:40)
Man pvz, nuo pat pradžių nesinorėjo naudoti apverstų kortų...nors tu ką...kaip čia paaiškint g.gif  susiardo dėlionės 'vaizdas', kai būna kortų aukstyn kojom....

Klimt'o as irgi neverciu smile.gif ...Croulio neverciu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 16, 22:43)
Klimt'o as irgi neverciu smile.gif ...Croulio neverciu... smile.gif

Man tas pats buvo ir su Golden...
O Klimt'as sugeba ir pats rankose apsiverst, jei atsakymui reikia apverstos kortos biggrin.gif ir suprask kaip nori: naudoju tik tiesias, bet kartais ištraukiu ir apverstą...
Atsakyti