Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(angelute @ 2011 09 18, 15:23)
Na ji pasake,kad vyras bendrauja su kita ir ji daro viska,kad atimtu ji is seimos,ju santykiai laikui begant taps tokie,kad jie gali susilaukti vaiko, ir vyras gali palikti seima.

Pastoviai nevaikstau pas burejas,tik jutau,kad kazkas pas mus ne taip,tai ir nuejau. Ko labai gailiuosi. Tai ir klausiu,ar imanoma nusikratyti ta neigiama programa,gal kuo maziau apie tai galvoti,nukreipti mintis kita linkme? O gal tiesiog nekreipti i tas pranasystes demesio,juk nera aisku,ar tai tiesa. Vienu zodziu susigadinau sau gyvenima tuo apsilankymu pas bureja,nes visos mintys tik apie tai.

Zinai, toks ispudis, kad esi susiklonavusi i koki simta tokiu paciu angeluciu...Norejau pasakyti, kad tokiu postu, praktiskai zodis i zodi gaunu praktiskai kiekviena miela diena...ka tai galetu reiksti, nenumanai? biggrin.gif As net galiu pasakyti, kokios kortos jai krito ir ka pagal tas kortas galetu pasakyti, apart to ka pasake, bet kaip jau buvo kalbeta, tos burejos neturi net menkiausio supratimo, ka dar gali reiksti Kardu karaliene, apart meiluzes, kuri planuoja isskirti sema...bet netgi ne tame esme, - sveiko proto zmogus, pas kuri gyvenime viskas gerai, nesugalvos sliauzioti nuo burejos prie burejos ir ieskotis sau problemu, todel savaime suprantama, kad 90 procentu klijenciu ateina del problemu su vyrais. Tai elementaru...O kokias zinai problemas? Meiluze...Kaip manai - ar daug sansu nepataikyti? Tau pasakytas sakinys su vienokiais ar kitokiais niuansais, yra standartinis ir daug šansu, kad tai tiesa...juk kitaip neitum pas bureja ar ne? Uzburtas ratas. smile.gif Na ir dabar pasekmes....Kad vyras nebemirsta is meiles, kaip ir aisku, bet tikrai nebutinai jis ruosiasi gimdyti vaikus su kitom moterim - esu daugiau negu tikra, kad jis apie tai galvoja maziausiai. Tu net nepastebi, kaip prifarsiruota tom programom, darai viska, kad ta moteris butinai atsirastu, net jei jos kolkas ir nera. Tai elementaru. Tai vat ir galvok, ka dabar daryti, kaip ismesti is galvos tas nesamones ir elgtis oriai.
Atsakyti
Jus visiskai teisi,visur krito kardu karaliene,kuria traktavo kaip meiluze,paskaicius jusu tema supratau,kad interpretacija gali buti visiskai kitokia. Labai dekoju,kad atveret akis man,daugiau jokiu kvailu vaiksciojimu pas bureja ir gyvenimo pgl jos ,,pranasystes".
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2011 09 18, 16:04)
Jus visiskai teisi,visur krito kardu karaliene,kuria traktavo kaip meiluze,paskaicius jusu tema supratau,kad interpretacija gali buti visiskai kitokia. Labai dekoju,kad atveret akis man,daugiau jokiu kvailu vaiksciojimu pas bureja ir gyvenimo pgl jos ,,pranasystes".

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, gal nesupyks niekas, bet man labai idomu paklausti nusimananciuju - ka manote apie taro burimus internete -kai kortos verciamos paspaudimu.
Ar jie isvis gali buti traktuojami rimtai?
Atsakyti
Merginos metu draugei kortas, ar gristi po dekreto i senaji darba ar ieskotis naujojo
pirmu atveju iskrenta - Monetu karalius, 9 lazdos, tauriu 4

Trumpai sakyciau, kad grizus i darba pageres finansine situacija, taciau islys seni konfliktai, vel teks kovoti su vejo malunais, visokios nuoskaudos nesutarimai isliks tokie pat kokie ir buvo pries kuri laika. Norint pasiekti daugiau nei tikimasi reikes daug kovoti ir tai ne lengviausias kelias, beja perspektyvose galimi sielvartavimai del neteisino pasirinkimo ir praleistas gera proga galbut isidarbinti kitur blush2.gif

Antru variantu jei negris , o ieskosis kitos darbo vietos - monetu pazas, tauriu karalius, mirtis

Cia man sudetingiau, nors gal ir antru varintu nebuvau taikli doh.gif
Pazas tai naivus tikejimasis susirasti gera silta vietele, bet vargu ar tai pavyks g.gif Ka cia tauriu karalius reiskia, kad gali pasirodyt gal koks viriskis-mylimasis, kuris pades finansiskai jai ir gal nauja meile blush2.gif doh.gif ir paskutine visa ko pradzia, nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mysteryous @ 2011 09 19, 13:20)
Nezinau, gal nesupyks niekas, bet man labai idomu paklausti nusimananciuju - ka manote apie taro burimus internete -kai kortos verciamos paspaudimu.
Ar jie isvis gali buti traktuojami rimtai?

Apie joki rimtuma cia negali buti net kalbos - zaidimas ir tiek. Paaiskinsiu kodel. Informacija simboliu pagalba yra gaunama is savo patie pasamones ir is bendrosios visuotines pasamones. Burimas yra absoliuciai individualus aktas. Kompiuteris tau atsitiktine tvarka ismeta paveikslelius, neturincius nieko bendro su tavo situacija - tai viena. Antras momentas - kiekviena korta turi daug reiksmiu ivairiuose lygmenyse ir dar priklauso nuo to, kokioje pozicijoje, salia kokiu kortu randasi konkreti korta. Kompiuteris i tai atsizvelgti negali, todel tu gauni tik keleta bendru raktiniu zodziu, kuriuos be jokiu abejoniu, abstrakciai gali sau prisitaikyti vos ne kiekvienas zmogus (jau anksciau aptartas Barnumo efektas). Na ir dar ten pilna visokiu informacijos gavimo niuansu, kuriu cia aptarineti net nebutina, nes kompiuteriui tai vistiek neprieinama smile.gif

Atsakyti
Chiromante gali zvilgtelt auksciau i mano delione del darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 19, 16:02)
Chiromante gali zvilgtelt auksciau i mano delione del darbo  blush2.gif

Dabar turiu tik pusvalandi, tai jau nebepradesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 19, 17:04)
Dabar turiu tik pusvalandi, tai jau nebepradesiu smile.gif

man uztektu ir neplaciai, o trumpai, na bet jei nera upo palauksiu, nes kazka patart tai reikia, aisku spres ji pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 19, 16:08)
man uztektu ir neplaciai, o trumpai, na bet jei nera upo palauksiu, nes kazka patart tai reikia, aisku spres ji pati  4u.gif

as taip nemoku - jeigu jau apsiimu analizuot visa svetima delione, tai tik rimtai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, padekit jei nesunku, nes nenoriu vienpusiskai vertint. Turiu drauge, kuri nejuciom isipainiojo i santykius su vedusiu vyru. Deliojau jai kortas ir man rodos, kad jo zmona isryskino, kad jis turi romaną. Gal galetumete kas padelioti placiau kortas del drauges ir to vedusio vyro santykiu perspektyvu? Ka jis galvoja apie ja, kokie ketinimai jos atzvilgiu? Ka galvoja apie savo santuoka ir kokius tikslus del seimos issaugojimo turi? Kaip draugei elgtis? ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 19 rugsėjo 2011 - 17:01
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 19, 17:00)
Sveikos, padekit jei nesunku, nes nenoriu vienpusiskai vertint. Turiu drauge, kuri  nejuciom isipainiojo i santykius su vedusiu vyru.

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Ar tau skubu?
Atsakyti