Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 09 19, 19:50)
doh.gif  doh.gif
Matai kame šaknys, nekurios čia seserys. Kas penkiuose skysčiuose, kas dietoje, kas ryžiuose.... Vo kai bendrausi su kitom taip ir tiek, tada ir į tavo prašymus kitaip reaguos....

na pagal mano zinutes ir as ne naujoke, ir dietose ir bendraminciuose ir parduotuvese, ale ka daryt , kad ne su viena keliai nesusikirto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 19, 19:35)
ezo kaip pavydziu tau, turbut visos kurios galejo padeliojo kortas, pati to nepadariau, nes zinojau, kad tikrai bus ne viena, kuri tau pagelbes, kaip uzsitarnaut tokia pagarba, kad paklausus iskart atsirastu tiek pagelbsinciu, gal prasyt nereikia, bet kaip zmogus gali ismokt, kai ismeti kortas, o ju niekas nepakomentuoja, as tokia pesimiste, kad man net noras ir mokytis dingsta, bet cia gal tik siandien, einu vyno  4u.gif

Eik jau, eik net susijuokiau. biggrin.gif Aš bent jau kai turiu noro/laiko ar šiaip klausimas įdomus tai ir padėlioju, nesirenku pagal jokias pagarbas. biggrin.gif
Atsakyti
Na jus labai manes nepulkit ir neteiskit, as esu labai didele jautruole, kaip pastebejo ezo ir as ieinu i ta kategorija moteru kokioms buna ir Pries PMS ir Per PMS ir po PMS doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi Ezo ismesiu, juk sese ryziuose bigsmile.gif biggrin.gif

Kokie jausmai sieja drauge ir ta vyriski?

menulis, (a.) kardu 7, kardu 5

Kokia ju ateitis?

(a.) pentakliu 8, (a.) atsiskyrelis, isimylejeliai bigsmile.gif

Kas ta vyriski sieja su seima?

(a.) kardu 4, lazdu 10, (a.) lazdu 5

Kokia ateitis su seima?

(a.) zvaigzde, pentakliu 8, tauriu riteris bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 19, 19:58)
Na jus labai manes nepulkit ir neteiskit, as esu labai didele jautruole, kaip pastebejo ezo ir as ieinu i ta kategorija moteru kokioms buna ir Pries PMS ir Per PMS ir po PMS  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Nu tai i sveikata tada biggrin.gif visks ore lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 19, 20:08)
As irgi Ezo ismesiu, juk sese ryziuose bigsmile.gif  biggrin.gif

Kokie jausmai sieja drauge ir ta vyriski?

menulis, (a.) kardu 7, kardu 5

Kokia ju ateitis?

(a.) pentakliu 8, (a.) atsiskyrelis, isimylejeliai bigsmile.gif

Kas ta vyriski sieja su seima?

(a.) kardu 4, lazdu 10, (a.) lazdu 5

Kokia ateitis su seima?

(a.) zvaigzde, pentakliu 8, tauriu riteris bigsmile.gif

Nu cia tai susukai smegenis doh.gif
Atsakyti
lilget 4u.gif Nepergyvenk taip..suprantu kad biski susierzini kaip tavo situacijos nepasiziuri arba nepakomentuoja doh.gif Pas mane irgi nepasižiūri kartias, o ir pačios interpretacijų gal nepakomentuoje nes turbut visiškai nepataikau gal g.gif Bet pas mane noras kaip tik nedingsta, o dar didesnis atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 19, 20:14)
Nu cia tai susukai smegenis doh.gif

stengiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 19, 20:15)
lilget 4u.gif  Nepergyvenk taip..suprantu kad biski susierzini kaip tavo situacijos nepasiziuri arba nepakomentuoja doh.gif Pas mane irgi nepasižiūri kartias, o ir pačios interpretacijų gal nepakomentuoje nes turbut visiškai nepataikau gal g.gif  Bet pas mane noras kaip tik nedingsta, o  dar didesnis atsiranda smile.gif

group.gif
Atsakyti
Matrica pagal drauges pasakojima, susidariau nuomone tam tikra subjektyvia, todel komentuoju... Jo jausmai: rimtais jausmais čia nekvepia...nenuoširdu, neobjektyvu..trumpai - "neteisingi" jausmai.Jos jausmai: labai permainingi, nepastovūs, intensyvūs, bet paviršutiniški tokie visai nerimti, neapgalvoti...daugiau i ateiti neidejai kortu, o galetum idet...zodziu nebeveikia smegenai, siandien jau jai nieko neberasysiu ryt blaiva galva dar perziuresiu viska..;bo siandie vyno epr daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 19 rugsėjo 2011 - 19:51
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 19, 19:35)
Matrica pagal drauges pasakojima, susidariau nuomone tam tikra subjektyvia, todel komentuoju... Jo jausmai: rimtais jausmais čia nekvepia...nenuoširdu, neobjektyvu..trumpai - "neteisingi" jausmai.Jos jausmai: labai permainingi, nepastovūs, intensyvūs, bet paviršutiniški tokie visai nerimti, neapgalvoti...daugiau i ateiti neidejai kortu, o galetum idet...zodziu  nebeveikia smegenai, siandien jau jai nieko neberasysiu ryt blaiva galva dar perziuresiu viska..;bo siandie vyno epr daug  doh.gif

Na as ir sakau , kad kvailys krito ir kad tikrai pati nesupranta kurveliasi ir t.t smile.gif O del vyro irgi neminejau rimtu susizavejimu smile.gif Visgi pasakydama kad kazkokie jausmai yra,ramiausi tuo faktu jeigu zmogui jokiu emociju ir jausmu nebutu tai ir meiluziais jie nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 18, 07:50)
Manau, kad gerai darai - Croulio nenaudojimas apverstu kortu yra del ju nugareles, o ne del kazkokiu kitu priezasciu. Juk ziuredama i jas, tu visada zinosi, kurios kortos apverstos ir samoningai ju vengsi smile.gif  Na bet juk galima traukti uzsimerkus smile.gif  Atvirai pasakius, as nelabai isivaizduoju pilnavercio darbo su tiesiomis kortomis ir pati asmeniskai labai ta jauciu, kai dirbu su Klimt'u, kurio neverciu smile.gif

Nu vat ir ačiū, kad nuraminai dėl Kroulio. Traukiu užsimerkus, pagrabalioju aš jį, jokių problemų biggrin.gif O kodėl tu Klimtą tiesų traukti?

QUOTE(lilget @ 2011 09 19, 17:35)
ezo kaip pavydziu tau, turbut visos kurios galejo padeliojo kortas, pati to nepadariau, nes zinojau, kad tikrai bus ne viena, kuri tau pagelbes, kaip uzsitarnaut tokia pagarba, kad paklausus iskart atsirastu tiek pagelbsinciu, gal prasyt nereikia, bet kaip zmogus gali ismokt, kai ismeti kortas, o ju niekas nepakomentuoja, as tokia pesimiste, kad man net noras ir mokytis dingsta, bet cia gal tik siandien, einu vyno  4u.gif

Kai man stipriai pasistoja klausimas, tai sėdžiu vieną, antrą vakarą ties juo ir jei labai reikia į penktą vakarą tikrai nušvitimas ateina wink.gif
Dar labai gerai mokytis ir iš kitų ištrauktų kortų su komentarais.
O dar noriu patarti- pasikeisk avatarą. Dabar jis toks...neduodantis teigiamų emocijų. Įsidėk kokią pasitikinčią savimi, energingą, be PMS moteriškę, nes šita bijau, kad kokią dieną nušoks nuo to skardžio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cara: 19 rugsėjo 2011 - 21:27
QUOTE(cara @ 2011 09 19, 22:18)
Nu vat ir ačiū, kad nuraminai dėl Kroulio. Traukiu užsimerkus, pagrabalioju aš jį, jokių problemų biggrin.gif O kodėl tu Klimtą tiesų traukti?
Kai man stipriai pasistoja klausimas, tai sėdžiu vieną, antrą vakarą ties juo ir jei labai reikia į penktą vakarą tikrai nušvitimas ateina wink.gif
Dar labai gerai mokytis ir iš kitų ištrauktų kortų su komentarais.
O dar noriu patarti- pasikeisk avatarą. Dabar jis toks...neduodantis teigiamų emocijų. Įsidėk kokią pasitikinčią savimi, energingą, be PMS moteriškę, nes šita bijau, kad kokią dieną nušoks nuo to skardžio biggrin.gif

Nu mes su Chiro panasiai siulem lotuliukas.gif Merginos, labai visoms aciu 4u.gif vaizdelis kaip ir aiskus. Dar karta dekoju uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 20 rugsėjo 2011 - 06:59