QUOTE(Chiromante @ 2011 09 18, 07:50)
Manau, kad gerai darai - Croulio nenaudojimas apverstu kortu yra del ju nugareles, o ne del kazkokiu kitu priezasciu. Juk ziuredama i jas, tu visada zinosi, kurios kortos apverstos ir samoningai ju vengsi

Na bet juk galima traukti uzsimerkus

Atvirai pasakius, as nelabai isivaizduoju pilnavercio darbo su tiesiomis kortomis ir pati asmeniskai labai ta jauciu, kai dirbu su Klimt'u, kurio neverciu
Nu vat ir ačiū, kad nuraminai dėl Kroulio. Traukiu užsimerkus, pagrabalioju aš jį, jokių problemų

O kodėl tu Klimtą tiesų traukti?
QUOTE(lilget @ 2011 09 19, 17:35)
ezo kaip pavydziu tau, turbut visos kurios galejo padeliojo kortas, pati to nepadariau, nes zinojau, kad tikrai bus ne viena, kuri tau pagelbes, kaip uzsitarnaut tokia pagarba, kad paklausus iskart atsirastu tiek pagelbsinciu, gal prasyt nereikia, bet kaip zmogus gali ismokt, kai ismeti kortas, o ju niekas nepakomentuoja, as tokia pesimiste, kad man net noras ir mokytis dingsta, bet cia gal tik siandien, einu vyno
Kai man stipriai pasistoja klausimas, tai sėdžiu vieną, antrą vakarą ties juo ir jei labai reikia į penktą vakarą tikrai nušvitimas ateina
Dar labai gerai mokytis ir iš kitų ištrauktų kortų su komentarais.
O dar noriu patarti- pasikeisk avatarą. Dabar jis toks...neduodantis teigiamų emocijų. Įsidėk kokią pasitikinčią savimi, energingą, be PMS moteriškę, nes šita bijau, kad kokią dieną nušoks nuo to skardžio